Να το προσέξεις πολύ αυτό. Μην βγάλεις ρυτίδες πριν την ώρα σου! Χρειάζεται 30 λεπτά πριν βγεις στον ήλιο να φοράς αντηλιακό και να το ανανεώνεις συχνά. Βαρετό μεν, απαραίτητο δε!
Printable View
Να το προσέξεις πολύ αυτό. Μην βγάλεις ρυτίδες πριν την ώρα σου! Χρειάζεται 30 λεπτά πριν βγεις στον ήλιο να φοράς αντηλιακό και να το ανανεώνεις συχνά. Βαρετό μεν, απαραίτητο δε!
τζιπσι, αμα τα καταφερω ποτε θα σε ενημερωσω....
εκει που ειμαι μια χαρα με το παραμικρο μπορει το μυαλο μου να παρει τετοιες στροφες κ να χασω καθε ελεγχο.
μονο ο φιλος μου εχει την ικανοτητα να με συνεφερει.
αλλα οταν ειναι ο στοχος αυτος, πραγματικα τον φρικαρω.
γινομαι ανυποφορη!
Aν ειμασταν ευτυχισμενοι δεν θα ειμασταν εδω κ δεν θα γραφαμε σε φορουμ για ψυχολογικη υποστιρηξη αλλα θα ζουσαμε την ευτυχια μας........... χαρακτηρηιστεμε οπως θελετε.....
Χεχ, δεν ξέρω τι λέω βασικά. Μόλις τώρα διάβασα πως με το http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%...B5%CF%81%CF%8C μπορεί να παραχθεί χρυσός. Μερικοί τα χουν όλα μου φαίνεται, μπορούν να παράξουν τα πάντα, χρυσό, νερό, αέρα.....
Ότι κι αν είναι, δεν νομίζω να έχει την αξία του αληθινού χρυσού. Αλήθεια, πως τα πας με τον ειρμό των σκέψεων σου γιατί μ' έχεις ανησηχήσει λίγο.