Ψήνομαι για καυγά, χαχαχχαα
Αλλά δε θα το κάνω (angel emoticon)
Printable View
Ψήνομαι για καυγά, χαχαχχαα
Αλλά δε θα το κάνω (angel emoticon)
Alia, δίνω πραγματικά τέτοια εντύπωση; τότε πρέπει να με ψάξω! Εχω την εντύπωση ότι και ο ΚΕΝΟ έγραψε κάτι χιουμοριστικό, αναπαράγοντας ένας κακώς κείμενο της "ανδρικής" (υπό)κουλτούρας.
μονο που δεν φταιει το διαδικτυο, αλλα η πουτανια της καθεμιας. ειδικα εδω στην Ελλαδα που ειναι πεινασμενες, κοιταζουν σαν τις ζητιανες πως να αρπαξουν οσα περισσοτερα γινεται. η κοροϊδια πεφτει συννεφο, αλλα ευτυχως που ορισμενοι εχουμε αρχισει και ξυπναμε. οι υπολοιποι ας τρωνε τις αβυζες κακογαμημενες με συμπεριφορα λιμενεργατη στα μουτρα, με τα καπριτσια τους και τις βρωμιες τους! εμενα δε με συγκινουν πια.
επεσες μεσα στη πρωτη. τωρα ξεκολλα απ'τα ποδια μου και μη μου πριζεις τ'αρχιδια.
Λοιπον επειδη το θεμα παρεκκλίνει :p
ΚΕΝΟ δεν ξερω τι σου εχουν κανει και σκεφτεσαι ετσι αλλα σε διαβεβαιωνω οτι το θεμα δεν το εκανα για να δειξω οτι οι γυναικες σε φτυνουν και σε παιζουν...
Το εκανα επειδη ειμαι απειρος, ηθελα γνωμη για το τι να κανω μετα και αν και απειρος ειμαι σιγουρος οτι αν παω με τα μυαλα που μου προτεινεις δεν προκειται ποτε να βρω καποια κοπελα:p
Και με την βοηθεια ολων και σας ευχαριστω επιβαιωσα αυτο που σκεφτομουν να κανω αλλα δεν ηξερα αν ηταν σωστο.... THANKS
Τι κακό έχουν οι άβυζες?
κλαψ
xD
Ώπα δλδ.... υπάρχει γενετική προδιάθεση ανατομίας για το αν κάποιος θα εξελιχθεί σε ψώνιο ή οχι? :P αντε καλέ που με δουλεύετε εδώ μέσα, άντε xD
Ώπα, αυτό το μπλοκάρισμά της με ωθεί να αναθεωρήσω.
Αν από το μέρος της σου "απαγόρευσε" να της ζητήσεις ξανά να βγείτε, και ιδιαίτερα οι 2 σας μόνο, ίσως να είναι καλύτερα να κάνεις ένα βήμα πίσω και να δεις την κατάσταση τελείως αποστασιοποιημένα. Έχεις μια κοπέλα που όσο καλή και αν είναι, δεν ενδιαφέρεται για εσένα ερωτικά. Μπορεί το μπλοκάρισμά της σε μελλοντική δική σου κίνηση να είναι επειδή θα την κάνει να αιστανθεί άβολα που θα σου πει όχι, ή επειδή πράγματι δεν ενδιαφέρεται καθόλου... και οι 2 περιπτώσεις όμως έχουν κοινό παρονομαστή ότι δε θέλει να βρίσκεται μαζί σου, για κάποιο λόγο, στον οποίο βάζω έναν αστερίσκο*.
Το ότι εξακολουθεί να σου μιλάει στο νετ όμως μου γενά έναν προβληματισμό. Οι φίλοι, ή έστω όσοι έχουν το potential να γίνουν φίλοι, δεν έχουν θέμα να βγουν για έναν καφέ, ένα ποτό, σινεμά κτλ. Η συνέχιση της "φιλίας" σας μόνο στο νετ, από την στιγμή που έχετε ήδη βρεθεί, μπορεί να είναι πράγματι αποτέλεσμα εγωισμού από μέρους της, να χαίρεται δηλαδή μιλώντας με κάποιον που ξέρει ότι την θέλει και αισθάνεται ότι έχει το πάνω χέρι. Μπορεί επίσης να είναι λόγω τύψεων και ελέους, να αισθάνεται άσχημα που σε απέρριψε και να μη θέλει δηλαδή να σε πληγώσει άλλο κόβοντας τελείως την επικοινωνία μεταξύ σας. Τέλος, μπορεί να είναι απλά θέμα σταρχιδισμού, να μην το κάνει δηλαδή για κανέναν άλλο λόγο παρά το ότι δεν έχει καμία κάψα ούτε να σε ξαναδεί ούτε να σε μπλοκάρει.
Κάτσε και σκέψου τώρα... είναι κανένας από αυτούς τους λόγους ικανοποιητικός για εσένα ώστε να συνεχίσεις την επικοινωνία μαζί της. έστω μόνο μέσω νετ; Εδώ έρχεται και ο αστερίσκος * να σε προβληματίσει λίγο παραπάνω.
Αν χαίρεσαι να της μιλάς και δεν σε ενδιαφέρει τι σκέφτεται και αισθάνεται για εσένα, δηλαδή σου είναι εξίσου ουδέτερη (πράγμα που δε φαίνεται να συμβαίνει) συνέχισε να της μιλάς όσο και όπως σου αρέσει. Αν όμως πραγματικά τη θέλεις και σε ενδιαφέρει τι σκέφτονται και πως σε αντιμετωπίζουν οι γύρω σου, ίσως θα ήταν πράγματι καλύτερα να προσπεράσεις απ'τα δεξιά και να αλλάξεις ρότα.
Και εμπνευστά μου, τσεκάρετε πλιζ τα μηνύματά σας...
DissolvedGirl το μπλοκαρισμα μιας προσκλησης εξοδου, οι δυο μας, το θεωρω επακολουθω του "οχι" σε μια σχεση.
Δεν νομιζεις οτι θα φανει παραξενο να της πω παμε εξω για καφε; Ειδικα μονοι μας; Αυτο εννοω μπλοκαρισμα, δεν νομιζω αφου μου ειπε οχι να ειναι σωστο να ζητησω εξοδο... ειτε φιλικα ειτε οχι θα φανει καπως. Αν τωρα θα κανονισουμε παρεα σιγουρα θα πηγαινα και θα χαιρομουν και την παρεα της, τουλαχιστον, απλα λεω οτι δεν θα εκανα το βημα να της ζητησω να βγουμε μονοι μας εστω και φιλικα, σε αυτο το σταδιο... ισως αργοτερα οταν μου φυγει η καψουρα....:cool:
ALIA , ευχομαι να ηταν ολα τοσο ευκολα, απλα το θεμα που εβαλε ο KENO ειναι απλα θεμα λογικης και οχι κοινωνικων σχεσεων στα οποια ειμαι χαλιας.... ;) σε ευχαριστω