προτιμας να το πω στον Αγ.Πετρο η στον Αγ.Βασιλη?! ;p xaxaxaxaxa! α ρε ΑΛΙΑ!
Printable View
υποτιθεται δν εκανε 1η φορα! αλλα δεν συγκρινεται με την κοκα!δεν εχω κανει κοα ποτε βεβαια δν ξερω. εχω μαθει στο χορτο. στο αμστερνταμ ειχα φαει κ μανιταρια αλλα δεν με πιασανε! γτ λενε πως καταπολεμαει την ναυτια? κ εγω εχω πιασει τον εαυτο μ να ζαλιζεται καμια φορα
Κι εμένα μου ρχονται επιθυμίες γλυκών φαγητών γενικά όπως και σεξ.Είναι ανάλογα τον άνθρωπο.
κ αναλογα την ποιοτητα αυτου π κανεις,,με αλβανο μπορει να χω κ πονοκεφαλο κ να μην καταλαβω τπτ, μπορει κ οχι, με ελληνα μπορει να τα δω στερεοφονικα κ να μην μπορω να κουνησω συνηθως με δυνατη ποικιλια στεγνωνει το στομα μουδιαζει το κεφαλι ειναι αλλου εγω σεξ εχω κανει πολλες φορες stoned στους πρωταριδες δεν σηκωνεται πιστευω λενε οτι σου πεφτει η πιεση..
τωρα με το φαι ντα3ει μπορει να τσιμπησω μπορει κ οχι κ οχι απαραιτητα γλυκο..θυμαμαι μια περιοδο ειχα το στομαχι μ οπως κ το χω ακομα οχι τοσο πολυ βεβαια κ αν ετρωγα εκανα ενα τσιγαρο κ χωνευα ηταν χωνευτικο..
αλλα τωρα το αποφευγω απο τοτε π μ καρφωθηκε να βαλω φιλτρο αντι τζιβανα 3ερετε τι καρκινο εισπνεεται ασε π μ φερνουν πονοκεφαλο οι μαλκιες π κυκλοφορουν τωρα πια..πιειτε ενα κρασακι αλλα τωρα με το φπα δεν συμφερει..