neofermenh.....ο,τι και να πεις, θα ερθουν οι αντρακλες και θα σου πουν οτι εισαι τρελλη και να το βουλωσεις επειδη δεν εχεις παει φανταρος για να ξερεις! οποτε και να πεις την γνωμη σου θα θαφτει απο πρωτευοντα αρσενικα
Printable View
neofermenh.....ο,τι και να πεις, θα ερθουν οι αντρακλες και θα σου πουν οτι εισαι τρελλη και να το βουλωσεις επειδη δεν εχεις παει φανταρος για να ξερεις! οποτε και να πεις την γνωμη σου θα θαφτει απο πρωτευοντα αρσενικα
keep ειληκρινα εχω απογοητευτει αυτες τις μερες.....αλλα δυστυχως δεν εχω μπροστα μου καποιον απο αυτους,. οποτε αναγκαστικα θα ξεσπασω σε καποιον που χω ευκαιρο εδω διπλα μου. κανα περαστικο....κανα παιδακι στον δρομο...σκυλο-γατακι../..τετοια πραγματα. αλλα και τι εγινε? ο κοσμος θα γελαει επειδη ειμαι αρρωστη. και μου ειναι πολυ ακομα και να δουλευω σε γραφειο κηδειων....γιατι εκτος απο αρρωστη ειμαι και αχρηστη και ηλιθια και μπαζο οπως ακουσα να με λενε και σκροφα και νταβατζου και τραβελι και εξαιτειας μου παει ο κοσμος κατα διαολου και ειμαι η μεγαλητερη ΣΚΡΟΦΑ του κοσμου!!!!!
Εχω παει στρατο μονο μια φορα στη ζωη μου (οπως ολοι) 18 μηνες στα συνορα...χωρις βυσμα και δεν μπορω να πω οτι ξεφυγα κατι και τα σκοινακια (ασκησεις του στρατου) και ολα.
Δεν ηταν ιδιαιτερα δυσκολα.
Φυσικα δεν θα το προτεινα ως εμπειρια. Να κανεις παρεα με ατομα που δεν θες να κανεις (εχει το καλο οτι γνωριζεις ατομα που δεν διανοησε οτι υπαρχουν) , να σου στερουν την ελευθερια σου , να ασχολεισαι και να τρεχεις ισως απο το πρωι ως το βραδυ κανοντας τιποτα και ηλιθια πραγματα. Και αυτο για 18 μηνες.
Ολες οι γνωμες ειναι υποκειμενικες φυσικα , αναλογως που ηταν ο καθενας γιατι το διπλα ταγμα μπορει να ειναι αραλικι και στο δικο σου να πηγαινεις πετωντας.
Αλλα υποκειμενικες ειναι αναλογως και το ατομο...το πως βλεπει τα πραγματα και την ζωη . οπως γινεται και εξω απο το στρατο , αλλως μπορει να ειναι ευτυχισμενος και ο αλλος κατω απο τις ιδιες συνθηκες δυστυχισμενος.
Δεν νομιζω οτι υπαρχει μετρο συγκρισης με την κυηση που ειναι μια καθ'ολα φυσιολογικη λειτουργια που γινεται απο τοτε που υπαρχει ο ανθρωπος με ενα εκτρωμα της κοινωνιας οπως ο στρατος.
Τωρα να πω οτι θα προτιμουσα την κυηση , θα πω ψεμματα. Αισθανομαι καλα με τα πακετα που ειμαι αναγκασμενος να τραβηξω ως αντρας και δεν εννοω τον στρατο....αυτο δεν ειναι πακετο των αντρων αλλα οπως προανεφερα ενα εκτρωμα της κοινωνιας που δυστυχως πεφτει σε αντρες.
Κατα τα αλλα νομιζω ναι οτι η ζωη ειναι καλυτερη στο αντρικο φυλο απο οτι στο γυναικειο...:)
keep σε συγχαιρω.............εισαι απ τα ατομα που αγαπαω περισσοτερο στον κοσμο τωρα!!!!!!!!!!
''Κατα τα αλλα νομιζω ναι οτι η ζωη ειναι καλυτερη στο αντρικο φυλο απο οτι στο γυναικειο...:)''
εσυ εισαι υποδειγμα. εχεις τον απαραμιλο σεβασμο μου. μπραβο σου! τα λες ολα οπως ειναι. και δεν εισαι και κανα παιδαρελι εχεις ζησει την ζωη! σε εκτιμαω πολυ να ξερεις!
τι ειναι χειροτερο. μια ασχημη θητεια η μια ασχημη εγκυμοσυνη?
Σκεψου μονο απο ποιον ακους τα σχολια , εγω ετσι κανω. Αν τα ακουσω απο καποιον που εκτιμω μετρανε , αν τα ακουσω απο τα @@ μου τα δυο απλως εκνευριζομαι αλλα δεν εχουν ισχυ πανω μου.
Σιγουρα ανεπηρεαστο δεν με αφηνουν αλλα ειναι "ξωφαλτσα".
Εχω κανει προπονηση βεβαια...real life , στιγμα κλπ....ενα μιση χρονο καθαρης τρελλας σε επαρχιακη πολη και μετα κατσε και ζησε. Μη μασας με τιποτα.
Την έχεις δει άρχοντας φίλε. Ξύπνα.
''Την εγκυμοσύνη την επιλέγεις, ενώ το στρατιωτικό όχι''.
Επίσης, το να πρέπει να φτιάχνεσαι για να παίξεις το μάγκα το επιλέγεις, ενώ το να ''είσαι άρρωστος'' όχι, έτσι δεν είναι Γιώργο Πάνου;
Επίσης να σου υπενθυμίσω ότι σε άλλο θέμα παραπονέθηκες ότι κάποια άτομα από δω μέσα ''είναι πολύ σκληρά μαζί σου'', (ή κάτι τέτοιο)
και να υπενθυμίσω στη μπρόκεν ότι το παιδί κάθε φορά για να μπει εδώ, όπως έχει πει ο ίδιος, είναι φτιαγμένος φουλ. (διόρθωσέ με Γιώργο αν κάνω λάθος)
Αυτά...
δεν κατεκρινα ποιος ειναι μαστουρωμενος κ ποιος οχι....ο καθενας στην ζωη πορευεται.....αλλα δεν εκατσα ποτε να πω τον εξαρτημενο-πρεζονι, τον αλκοολικο-μεθυστακα, τον αρρωστο-σχιζοφρενη με το πριονι,την νυμφομανη-******* τον βουλιμικο-πεζο. τωρα με κρινουν εμενα....εσενα....κ μερικους αλλους. καλη φαση, επειδη τωρα βλεπουμε τι παιζει. κ επαναλλαμβανω. εγω εστειλα ακριβως ολα οσα ειπα. και οπως ειπε κ μια φιλη μου για να διατηρηθουν οι ισσοροπιες ας φαω μπαν δν με πειραζει, αλλα με ηρεμει να ξερω πως περναω ενα μυνημα........
Ελα ρε μπαρμπούνι τι έγινε δεν το έγραψα εγώ αυτό.
ο giorgos panou το πε keep ....