αμα κανεις αεροβικη γυμναστικη ασκηση 3-5 φορες τη βδομαδα η εμφανιση σου θα βελτιωθει και θα αδυνατισεις οτι και να παιρνεις.
Printable View
Μιχαλιω,και να μην τα κοψεις γρηγορα αγορι μου,μπορεις να το ελεγξεις αυτο το θεμα.
Μην περιμενεις να τα κοψεις για να σε περιποιηθεις και να κανεις αυτα που θελεις ωστε να σου αρεσεις.Απλως παρε χαμπαρι οτι αυτη η ορεξη που εχεις ειναι καθαρα ψυχολογικο θεμα.Εχεις την εντυπωση οτι πεινας συνεχεια, αλλα δεν προκειται για πραγματικη πεινα.Οταν το καταλαβεις αυτο θα φτιαξει και παλι το σωμα σου.
Ετσι, τρωγε απλως τις σωστες ποσοτητες και σιγα σιγα θα επανελθεις στα κιλα σου.Προσπαθησε να περιορισεις το συνεχομενο μασουλημα..
Καταλαβαινω πως ειναι η αισθηση, αλλα ειναι κατι που ελεγχεται απαξ και το συνειδητοποιησεις.
Κι εγω οταν το πηρα χαμπαρι το κοψα αυτο..ειναι στο μυαλο καθαρα..
Ισως σου φανει καπως τις πρωτες μια-δυο μερες αλλα μετα θα μπει στο ρυθμο απο μονος του ο οργανισμος σου και θα στρωσει το θεμα.Προσπαθησε το απλα για μια δυο μερες και θα καταλαβεις τι εννοω..
Φυσικα αυτο που πρεπει να σε ενδιαφερει περισσοτερο ειναι οτι εχεις την ψυχικη σου υγεια.Αλλα απο εκει και περα γιατι αυτο να μην συνδιαστει και με τη σωματικη? Και μπορουμε να ειμαστε καλα και να μας αρεσουμε..γιατι θα πρεπει να διαλεξουμε το ενα ή το αλλο?
Νομιζω οτι δεν ειναι εναλλακτικες θεραπειες αυτες οι θεραπειες αλλα συμπληρωματικες!!Δεν νομιζω οτι η αυτογνωσια ερχεται μονο με τον διαλογισμο η με την γιογκα και τα θεματα δεν λυνονται ετσι απλα.Δεν ξερω αν το γνωριζεις ολες αυτες οι θεραπειες που ερχονται απο την ανατολη βασιζονται στην θεωρια οτι δεν χρειαζεται να ξερω το γιατι αλλα να αποδεχτω αυτο που μου συμβαινει στο εδω και τωρα πραγμα που αντιτιθεται με την φιλοσοφια του δυτικου πολιτισμου και της κουλτιυρας που εχει διαμορφωθει στις συγχρονες αστικες κοινωνιες!!
Πολλες συγρονες προσεγγισεις ψυχοθεραπευτικες εχουν δανειστει κομματια απο την ανατολικη φιλοσοφια οπως το focusing η προσωποκεντρικη η γκετ σταλτ σε μια προσπαθεια να πετυχουν εκει οπου απετυχαν ολες οι υπολοιπες και οπου εχουν την ριζα τους στην δυση!!!
Για εμενα προσωπικα αυτες που ονομαζεις εσυ <<ολιστικες θεραπειες>> βοηθουν συμπληρωματικα στην επιτευξη μια καλυτερης ποιοτικα καθημερινοτητας οπου για καποιους ειναι και το ζουμι .Αν εσυ εισαι ευτυχισμενος με αυτον τον τροπο τοτε πραγματι δουλευει και αν δουλευει για σενα εμενα δεν μου πεφτει λογος!!!!!!
Ολες οι ιατρικες μεθοδοι λειτουργουν επικουρικα.
Χαίρομαι που ακόμα ένα άτομο από το forum είναι καλύτερα, μου δίνει κουράγιο :) Συνέχισε την προσπάθεια mihalis, όλο και καλύτερα θα πηγαίνεις.. Τώρα τα κιλά είναι θέμα και καταλαβαίνω ότι σε ενοχλεί. Πήρα και εγώ κανά 20άρι κιλά και ενώ έχω σταματήσει εδώ και ενάμιση χρόνο την αγωγή δεν έχω καταφέρει να χάσω πολλά κιλά. Χάνω 2, παίρνω 2 και πάει λέγοντας.. Τον τελευταίο καιρό έχω παρατηρήσει και ένα περίεργο φούσκωμα στην κοιλιά μου, σαν πρήξιμο. Όταν ξυπνάω είμαι ok, στη συνέχεια της ημέρας όμως φουσκώνω. Ελπίζω να μην το έχω πάρει από τη μάνα μου που γίνεται σαν έγγυος κάθε βράδυ.. Παλιά δεν το είχα ρε γμτ.. Να δείτε από το άγχος θα είναι.. Τέσπα, ξέφυγα πάλι.. Καλή δύναμη φίλε, πού θα πάει θα τα χάσουμε τα κιλά!!!
καλησπερα στη παρεα
παιρνω εδω κε αρκετα χρονια φαρμακο για την σχιζοφρενεια
εδω και λιγες μερες νιωθω σαν να καιγομαι, σαν να με τσιμπησε κοθυνουπη απο τον ποταμο τιγρη
τι να κανω;
να παω σε νοσοκομειο και να ζητησω εμβολιο
με τα φαρμακα τι να κανω
θελω δε θελω δεν εχω επιλογες
κανω οτι μου λενε
πειτε μου τη γνωμη σας τουλαχιστον
νιωθω χαρτι ετοιμο να καω
αν περνει ς αυτα τα φαρμακα χρονια , τοτε μαλλον κατι αλλο σε πειραξε
ρωτησες εναν γενικο γιατρο να σε εξετασει;
ξερεις και μια ιωση να παθεις μπορει να νοιωθεις τις παρενεργειες απ τα φαρμακα σε μεγαλυτερο βαθμο ενοχλητικα ..
Μηπως πηρες κατι αλλο ,αντιβιοτικα ισως ;
δοκιμασες να ελατωσεις τη δοση ;
φιλε σε ευχαριστω για την απαντηση σου. το εχω στα αμεσα σχεδια μου να παω σε γιατρο η καπου που να μου που τι μπορω να κανω.
δεν ειναι φυσιολογικα πραγματα αυτα η να πω καλυτερα δεν ειναι συνηθησμενα πραματα αυτα.
πριν λιγο πηγα μια βολτα εξω να παιξω στο γκαζον και ποτιστηκα με λιγο νερακι η ζεστη εφυγε αμεσως αλλα κοντεψα να πεσω κατω με επιασε μια ταση λιποθυμιας.
τωρα ειμαι μεταξυ ζεστης και δροσερης λιποθυμιας.
εχω ιδρωσει κιολας.
δεν ξερω τι προσπαθω να κανω.
να εξαντλησω το σωμα μου να ανακαλυψω τα ορια μου.
καιρος να γραφτω σε καποιο κλαμπ μου φαινεται να σπασω λιγο τη μονοτονια μου κι εγω σαν ισοτιμο μελος.
εσυ πως εισαι πως περνας; μου φαινεσαι συμπαθητικος.
Μιλα με τον ψυχιατρο σου ή και αλλους αμα μπορεις γρηγορα !!
Κοιτα μην ειναι καμια παρενεργεια απο τα φαρμακα.
Κοιτα μην ειναι κακοηθες νευροληπτικο συνδρομο γιατι τοτε την εβαψες.
Μπορει να ειναι και θανατηφορο !!
Πηγαινει σε γιατρο/νοσοκομειο να σε δουνε να εισαι 100% σιγουρος.
http://psi-gr.tripod.com/antipsyco.html
ΣΠΑΝΙΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ :
ΑΚΟΚΚΙΟΚΥΤΤΑΡΑΙΜΙΑ
ΘΕΡΜΟΠΛΗΞΙΑ
ΚΑΚΟΗΘΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΝΕΥΡΟΛΗΠΤΙΚΩΝ : πολύ σοβαρή παρενέργεια, με υψηλό πυρετό, μυϊκή ακαμψία, αλλαγή του επιπέδου συνείδησης έως και την κατατονία, αστάθεια στην πίεση, ταχυκαρδία, αρρυθμίες, ενδείξεις ραβδομυόλυσης - αυξημένη CPK - μυοσφαιρινουρία, οξεία νεφρική ανεπάρκεια. Σε οποιαδήποτε υποψία ενάρξεως αυτού του συνδρόμου επιβάλεται η άμεση διακοπή της θεραπείας και νοσοκομειακή φροντίδα.
μπορει να ειναι παρενεργια απο το φαρμακο μπορει και οντως να με τσιμπησε κουνουπη τιγρης. αλλωστε στην αρχη αμφεβαλα αν υπαρχουν αυτα τα κουνουπια γιατι εγω δεν εβλεπα και πολλα αλλα χα τσακωσε ενα το ματι μου μικρο σαν κουκιδα φανηκε επειδη ειχε φως αρα μπορει να με τσιμπησε και κουνουπι τιγρης ποιος ξερει. δε νομιζω να πηγαινα σε νοσοκομειο ετσι ευκολα αλλωστε φαινεται πως ανθρωπους χαρακτηρισμενους σαν εμας τους πανε στο νεκροτομειο κατευθειαν, αφου βεβαια εχουμε βγει νοκ αουτ απο τους εχθρους μας.
μαους που εισαι φιλε θελω ιατρικες συμβουλες και απο αλλους αρρωστους, σας παρακαλω πειτε μου τι να κανω νομιζω πως με εχει τσιμπησει κουνουπι τιγρης και εχω μολυνθει με βαρυας μορφης πυρετο.
Φιλε δε παιζουν με την υγεια μας. Γιατι να πας στο νεκροτομειο αμα πας νοσοκομειο..
Δε θα κανεις εγχειρηση. Μη ντρεπεσαι το νοσοκομειο, και να πεις στους γιατρους τι εχεις. Γιατροι ειναι , εχουν δει εκατονταδες σαν εσενα με την ιδια αρρωστεια. Εξαλλου γιατροι ειναι και καταλαβαινουν περισσοτερο.
Αμα σου τυχει κατι αλλο σοβαρο και δε πεις τι φαρμακα παιρνεις και ντρεπεσαι τοτε κινδυνευεις γιατι ο γιατρος δε μπορει να βγαλει σωστη διαγνωση.
Σου λεω μονο οτι η θερμοπληξια ειναι μεσα στις παρενεργειες. Τουλαχιστον πες το στον ψυχιατρο σου.
Μιχαλη συγχαρητηρια για τα μεχρι τωρα αποτελεσματα:)
Φανταζομαι πώς οταν ξεκινησες, δικαιως τα κιλα πρεπει να ταν το τελευταιο πραγμα που σε απασχολουσε και δικαιως! Τωρα, με την προοδο σου ειναι λογικο να σε ενδιαφερουν και τα κιλα σου, το πώς φαινεσαι. Νομιζω ομως πώς τωρα που εισαι καλυτερα μπορεις να φροντισεις περισσοτερο την διατροφη σου, να ελεγξεις το τι τρως με περισσοτερη προσοχη και να βαλεις και αλλα πραγματα στην ζωη σου οπως σου ειπαν κ αλλα μελη παραπανω. Ετσι θα φτιαξει κ η διαθεση σου περισσοτερο:)
Καλη συνεχεια!
Συγχαρητήρια κι από μένα. Θα σου έλεγα να δοκιμάσεις να το μειώσεις από μόνος σου στο 1.5x και να δεις πως τα πας, έχοντας προειδοποιήσει τους δικούς σου για το πείραμα ώστε να έχουν την προσοχή τους για τυχόν περίεργες συμπεριφορές.
Εγώ αυτό έκανα γιατί κι εμένα ο γιατρός μου ήταν ακατέβατος στα 2x! Νιώθω πως είμαι κάπως καλύτερα τώρα από θέμα "βαριεστημάρας".
Επίσης είχα δοκιμάσει παλιότερα να τα κόψω τελείως για να δω που στέκομαι, κακή απόφαση δεν το συνιστώ.
Καλυτερα να μην κανει πειραματα απο μονος του με την φαρμακευτικη αγωγη..ειναι λιγο παρακινδυνευμενο..θα μπορουσε να κανει ομως μια σχετικη συζητηση με τον γιατρο του αν εχει δει οτι εχει καλυτερευση και ειναι σταθερος σ αυτην του την προοδο.
Αν ο γιατρος του ειναι αμετακλητος,και ο Μιχαλης θεωρει οτι εχει αδικο, μπορει να απευθυνθει και σε αλλον γιατρο.