Να φανταστω οτι δε σας αρεσε το τραγουδι που σας αφιερωσα
Printable View
Λοιπον παω να κανω μια βουτια στη θαλασσα , Μη φυγετε ερχομαι ξανα..... :P
Εδωσα μια εξηγηση του φαινομενου... Τωρα εαν εσυ ενω εχω δωσει την ψυχη μου εδω μεσα , μπαινεις και προσβαλλεις τι να πω. Εχω θα συνεχισω να παρεχω απαντησεις και βοηθεια ( ενα φιλικο χτυπημα στην πλατη) οσο μπορω... Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
η αληθεια ειναι οτι λειπουν τα φιλικα χτυπηματα στην πλατη..την θεση τους εχουν παρει οι γροθιες.
ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΟΜΠΛΕΞ!! ¨) κοιτα φιλε undetermined , οπως σωστα λες στο θεμα σου , εεξω στον πραγματικο κοσμο για καποιους εδω μεσα τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα ,
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Προσωπικα ειμαι στο φορουμ περι τους 3-4 μηνες το πολυ, μπηκα για να εξομολογηθω το προβλημα μου που εχω με τα κολο ναρκωντικα!! , να πω καμια κουβεντα με ανθρωπους που εχουν γνωσει απο ψυχικα θεματα! πιστευα οτι θ βρω μια βοηθεια , οχι πολλα ισως μια συμπαρασταση στον αγωνα μου να γινω καλα να ξανα γινω ελευθερος , να μην ειμαι σκλαβος μιας ανουσιας ουσιας. - βεβαια ξερω πως τωρα θα λες στα αρχ,,, σου , και οχι μονο εσυ και αλλοι , ¨) χεχε και λογικο ειναι , δεν εισαι η μαμα τερεζα , οπως καποιος εδω μεσα που λεει οτι βοηθαει κοσμο και αλλες τετοιες παπα....ς. Θα συνεχισω ομως να γραφω σφου και τσαμπα ειναι και θελω να τα διαβασει οποιος οποια μπηκαι προσφατα στο φορουμ.
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Για να μην κουραζω παρα πολυ , τα πραματα ειναι απλα , και θα τα πω με το ονομα τους να τα ξερουν οι καινουργιοι ! Οταν καποιος παρει το θαρρος να γραψει την γνωμη του για ενα θεμα ,να διαφωνησει σε κατι μην κανει το "λαθος" να ειναι αντιθετος με 7-8 ατομα εδω μεσα, εστω με εναν να εχεις κουβεντα ΑΜΕΣΩς ! οπως εγινε και με εσενα undetermined αμεσως λοιπον θα μπουν και οι αλλοι της κλικας! ειναι αστειο αμα το σκεφτεις αλλα με τον καιρο γινετε αιδοια !
Προσωπικα εχω ξενερωσει , δεν ειμαι τοσο σκατα οπου να ειναι τα παντα στην ζωη μου πως να ταπυνωνω παιδια που εχουν προβληματα μεσα απο ενα φορουμ , αλλα εχω σκαλωσει και δεν θελω να φυγω ετσι, να τους κανω την χαρη να λενε οτι με διωξαν απο το τσιφλικι τους! βεβαια απο την αλλη κανω μεγαλη μακια που τροω τοση ωρα εδω μεσα! εφαγα κολημα παναθεματους¨) χεχε Εγω ομως θα λεω την γνωμη μου , και θα αντιδραω σε καθε προσβολη ! σκοπος τους ειναι αυτος , μεσο του προβληματος μου και της ευαισθησιας μου θελουν να με κανουν να νιωσω σκατα , με προσβολες και με μικροτητες νιωθουν οτικατι ειναι! γτ. οπως λες εξω , στον πραγματικο κοσμο ειναι ενα τυποτα , κανεις δεν τους δινει αξια , κανεις δεν τους λογαριαζει και ολο αυτο τους βγαινει εδω μεσα , στην ασφαλεια της ανωνυμιας , εδω που κανουν τους γιατρους , που λενε οτι θελουν ,και που κανουν τους καλους ! αλλα ολα αυτα για να αποδειξουν σε ποιους'? στους εαυτους τους? στην κλικα τους?
Μεγαλε ξερω πως νιωθεις .... Οι περισσοτεροι το παιζουν κινεζοι η καλοι σαμαριτες ...
Το αν ειμαι σαπιος το γνωριζω εγω και μονον εγω .... Τουλαχιστον δε κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου και ουτε φωναζω ολο μου το συναφη για να αντιμετωπισω καποιον λες και ειμαστε σε πολεμο μεταξυ συμμοριων. Το στυλ μη δινεις σημασια και "dont give a shit" , τα περι αρχαιοτητας και νεοτητας εντος φορουμ δειχνει οτι κουβαλατε στρατιωτικη νοοτροπια ... Οντας πρωην Στρατιωτικος I really dont give a shit για το αν ειναι καποιος νεος η παλιος ..... Ο καθενας μπορει να εκφερει την γνωμη του αναλογα με την κριση του .... Εδω ομως κυριαρχει ΧΟΥΝΤΑ απ'οτι βλεπω και η κατακριση παει συννεφο.... Αν ειναι να παψουμε να σκεφτομαστε και σαν ανθρωποι και να ειμαστε ζωα..... Συγνωμη αλλα δε μπορει ενα μικρο συνολο να καταδικαζει τους παντες και τα παντα επειδη ετσι γουσταρει, τι νομιζετε δηλαδη οτι ειστε ρε? Τρομοκρατειτε τους παντες και δεν τους αφηνετε να εκφραστουν ... Δεν νομιζω το ονομα του φορουμ να γραφει ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ... Τι θα σας φοβηθουμε κιολας? η θα μας κλεισετε το στομα .... ?