Quote:
Originally posted by Aggelika
ʼλεξ, σίγουρα αυτό που συνέβει δεν ήταν ευχάριστο... όμως δε βρίσκω \"υποκλοπή\" στην όλη υπόθεση.
Ο συγκεκριμένος κίνδυνος ελλοχεύει πάντα γιατί έχει να κάνει με την προσωπικότητα των ατόμων που ανταλλάσσουν τα μηνύματα.
Βέβαια δε γνωρίζω πόσο άμεσα λειτούργησαν τα αντανακλαστικά του dodoni... Αυτό ναι, θα μπορούσε να αποτελέσει κάποιο θέμα.
Αυτό που θα ήταν εξωφρενικό είναι το να μπορώ εγώ π.χ. να διαβάσω τα δικά σου u2u και εννοώ όχι αυτά που ενδεχομένως μου έστειλες, αλλά αυτά τα οποία έχεις στο γραμματοκιβώτιό σου...
Και νομίζω ότι τελικά μπορεί να γίνει κι αυτό...
Φυσικά και δεν ήταν υποκλοπή. Το ανέφερα για να δείξω ότι αυτά τα «αθώα κοπλάκια» σε έναν σαν εμένα που είδε το u2u του στο φόρουμ μόνο ασφάλεια δεν τον κάνουν να αισθάνεται. Αυτό εννούσα και για αυτό και είπα ότι κάηκα στο χυλό και φυσάω και το γιαούρτι. Αλλά Αγγελική. Το να σβήνεις ποστς όταν δεν υπάρχει τέτοια επιλογή από τον διαχειριστή τι είναι; Είναι κάτι φυσιολογικό; Το κάθε site έχει και έναν administrator που μόνον εκείνος νομιμοποιείτε για οιαδήποτε αλλαγή σε αυτό και κανένας άλλος. Κάνω λάθος; Επίσης μια πιθανή ανοχή από την πλευρά του διαχειριστή σε μια τέτοια κίνηση πως μπορεί να ερμηνευτεί; Ο καθείς ας βγάλει τα συμπεράσματά του.