Αν χρειαστει....Γιατι οχι?!
Printable View
Δεν ξέρω τι να σου πω... εσύ θα το κρίνεις αυτό με βάση τις επαφές, τις σχέσεις και τις εξαρτήσεις που έχουν...
Είναι δύσκολη η θέση σου...
Πάντως γνωρίζω περίπτωση που άλλαξε ο επιβλέποντας αλλά είχε προηγηθεί ρήξη στις σχέσεις με ένα από τα μέλη. Ο υποψήφιος βρήκε την ευκαιρία και τον προσέγγισε. Το θέμα τέθηκε στη γενική συνέλευση και για να μην πάρει διαστάσεις προχώρησαν στην αλλαγή επιβλέποντα (και με το ίδιο θέμα παρακαλώ ;) )
Περισσοτερο με αγχωνει οτι στις σπουδες μου που λατρευω, μπηκε ο φοβος, και αυτο δεν μου αρεσει καθόλου...
βασικα να του πεις πως το εχεις πει στους γονεις σου και πως εχουν εξαγριωθει.για να καταλαβει πως δεν εχει να κανει μονο με σενα αλλα με ολη την οικογενεια σου,ειναι διαφορετικα...
αυτο ειναι ενα μετρο για να μην κανει τιποτα αλλο...
τωρα για το αν περασεις η οχι,ειμαι σιγουρος πως θα το εχει κανει και σε αλλα κοριτσια,μαθε τι εγινε με εκεινα τα κοριτσια σε σχεση και με το πως αντεδρασαν,και πιθανοτατα καπως ετσι θα γινει και με σενα
Με την δια ζώσης επαφή. Πως αλλιώς; Yπάρχουν ώρες, ημέρες και χώροι που είσαι απομονωμένη μαζί του; (Σε βαθμό που να μην ακούσει κάποιος φωνές ή να μην κυκλοφορούν άλλοι στους όμορους χώρους; ) Εαν ναι ΜΗΝ το επιχειρήσεις, εάν δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση και αν, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, νιώθεις εσύ ότι μπορείς να συνεχίσεις, "δοκίμασε" το.
Προσωπικά δεν πιστεύω να το επαναλάβει, και λόγω θέσης και λόγω χώρου, αλλά ΠΟΤΕ δεν μπορείς να είσαι σίγουρη. Το ένστικτό σου είναι ο καλύτερος οδηγός για σένα αυτή την στιγμή. Με ψυχραμία αντίκρισε το πρόβλημα.
Δεν μπορω να ξερω. Αλλα ναι ισως...δεν ειναι κανας αγριανθρωπος ο πρυτανης. Πιστευω θα ειναι λογικος και μαλλον καποιος που αξιζει για να βρισκεται εκει που βρισκεται.Quote:
Ο πρυτανης, δεν ξερω. Να φτασω στον Πρυτανη?
να πηγαινεις στις συναντησεις σας με παρεα. κατα προτιμηση του δικου σου αντικειμενου και με δικαιολογια , οτι ενδιαφερεται για την συζητηση σας. ετσι θα εχεις βοηθεια αν κατι γινει και κυριως ΜΑΡΤΥΡΑ>
αλλα οπωσδηποτε δεν προκειται να κουνηθει παρουσια τριτου.
ΑΝ ΣΤΟ ΑΡΝΗΘΕΙ
να του πεις οτι δεν τον μπιστευεσαι μετα απο αυτο πουε κανε και αν επιμενει, θα απευθυνθεις στον προεδρο της σχολης και στις οργανωσεις των φοιτητων της σχολης για στηριξη και θα το φτασεις οπου παει.ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ
πιστευω οτι θα δεχθει
για να γινει αυτο, να εισαι σιγουρη οτι εχει επαναληφθει με πολλες αλλες και ισως αν αναγκαστεις να το σκαλισεις, να τις βρεις μπροστα σου.
σκεψου ακομα, αν αναγκαστεις να το τραβηξεις, τι θα προσφερεις σε ολες οσες προκειται στο μελλον να βρεθουν στην θεση σου, αν ειναι ηδη γνωστο στην σχολη αυτο που κανει.