Originally Posted by
λιλιουμ
συμφωνω μαζι σου Σοφια μου, αλλα αμα ο Χ εχει αποχωρησει, ο Ψ συνεχιζει να μιλαει καπως για τον Χ κτλ, εγω ως Ω και τελευταιος τροχος της αμαξης μπορω φανταζομαι να σχολιασω τη συμπεριφορα του παροντα Ψ ως προς τον αποντα Χ, και την τωρινη, αλλα και την παρελθουσα, αυτο γινεται συνεχεια σε αυτο το φορουμ, ο ενας να σχολιαζει το πως μιλαει ο αλλος και τι λεει, δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα σου στη συγκεκριμενη περιπτωση, οχι. Και βασικα δεν καταλαβα και το πρωτο μηνυμα σου, μου φανηκαν ολα λιγο ασυναρτησιες, μαλλον ησουν καπως συναισθηματικα οταν εγραφες, του στυλ εγω εκεινο το ατομο το αντιπαθουσα σε προσωπικο επιπεδο, αλλα απο την αλλη μην εκφερεστε ετσι δημοσιως και μη δημιουργειτε παραφιλολογιες. Αυτο ακριβως εκανες. Εγω ευθεως μιλησα στη Λου, εσυ παλι αρπαξες μια μυγα και αρχισες να λες, δεν ξερω και εγω ακριβως τι! Ο,τι να 'ναι. Δεν περιμενα οτι θα βγαινανε τετοια πραγματα στην επιφανεια. ΔΙκαιωμα σας να μη γουσταρετε καποιον και να το λετε λοιπον, δικαιωμα μου να την λεω σε οποιον δε μου αρεσει το υφος του. Αν δεν σας αρεσει ιγκνορ μι πλιζ.