για μενα, ναι. αυτο σημαινει...
ειδικα αν το συνδυασεις με την απομακρυνση του και τις μοναχικες εξοδους μετα φλερτ...
Printable View
μπελα μην ακους καλα εκανες κ εψα3ες κινητο ολοι ψαχνουν...ευτυχως π τους προλαβες στην αρχη εγω πιστευω πως αν δεν τον επιανες μπορει κ να βρισκοντουσαν γνωμη δικη μ δινω 90 στις 100 πιθανοτητες αν ειχε χρονο κ μπορουσε να γινει κρυφα..
απο κει και περα αυτο δεν σημαινει οτι δεν σαγαπα, ειστε κ σε 6 χρονια σχεση υπαρχει κουραση βαλτε εκει ενα στεφανι να ηρεμισετε τι κανετε 6 χρονια υπαρχει φθορα μετα απο τοσο καιρο κ ευκολα γινονται μλκιες αν παντρευτειτε θα μπειτε σε αλλο σταδιο ζωης..
μπα, αυτο δεν παιζει. γιατι καποιος που σ αφηνει να παιζεις με το κινητο του, σου δινει το ελευθερο να το παιρνεις οποτε σου ρθει.
κανεις που τσιλιμπουρδιζει δεν ειναι σιγουρος για το ποτε θα την καμει την μλκια και θα ξεχασει τα μντα μεσα, γιαυτο ποτε δεν σε μπερδευει με το κινητο του ;)
Επειδη μου ετυχε κατι παρομοιο και μενα , ενα εχω να σου πω.Εξαφανισου για λιγο!Αυτα περι επιβεβαιωσης αστα κλισε ειναι!Αμα σου δινει τετοια σημαδια σημαινει οτι ηδη εχει αρχισει να ψαχνετε και τωρα θελει να καλυψει τα σπασμενα με υποσχεσεις περι συγκατοικησης.Ενα εχω να σου πω προσεχε!σαγαπαει δεν λεω 6 χρονια ειναι αυτα αλλα μια αποφαση τοσο σοβαρη δεν την παιρνεις εν μεσω κρισης!Συζητησε το μαζι του μιλα ειλικρινα πες του οτι θελεις λιγο χρονο.Σκεψου πρωτα τον ευατο σου αξιζει να εισαι με ενα ανθρωπο που σου προδοσε την εμπιστοσυνη ;γιατι αυτη ειναι και η ουσια μπορεις να το ξεχασεις και να προχωρησεις μπροστα ή θα ξαναβγει καποια στιγμη στην επιφανεια?Ειναι δυσκολο να αποαγκιστρωθεις απο μια σχεση 6 χρονων αλλα η ζωη ειναι μικρη και στην τελικη τον ευατο μας εχουμε μοναχα πρεπει να τον δινουμε σε ατομα που μας εκτιμουν.Αυτος δυστηχως δεν σε εκτιμησε γιατι ακομα και αν ψαχτηκε λιγο επρεπε να ειναι καθαρος απεναντι σου και να σε σεβαστει σαν ατομο να σου μιλησει καθαρα οτι εχει αρχισει και χανει το ενδιαφερον του!Κατσε και σκεψου τα υπερ και τα κατα αυτης της σχεσης οπως ειναι τωρα και δες αξιζει? μπορει αυτο το ατομο να σταθει διπλα σου τιμια ή μηπως αξιζεις κατι καλυτερο? Και μην ξεχνας οι ανθρωποι αλλαζουν καποιοι περνανε και απο σταδια καφριλας ιδιαιτερα οταν δεν εχουν κασταλαξει μεσα τους!
Για μενα παντως δεν σημαινει τιποτα να μου ζητησει ο αλλος να συζησουμε και να κλαιγεται.. Και που ξερω εγω οτι νιωθει τοσες ενοχες για κατι που δεν ξερω τελικα τι εκανε με την αλλη και ολα αυτα τα κανει για εφε... Συγνωμη δεν θελω να σε επηρρεασω αλλα αν μια φορα μου δωσουν το δικαιωμα τοσο ευκολα χανεται η εμπιστοσυνη μου.. Δυστυχως και κριμα γιατι μπορει οντως να το εχει μετανιωσει αλλα εγω δεν μπορω να κανω κατι γι αυτο διοτι παει η εμπιστοσυνη.. Μπορω σαφως να κατανοησω τι μπορει να τον ωθησε σε μια τετοια κινηση αλλα δεν μπορω να το δεχτω.. Τι κι αν μου λεει οτι με αγαπα δεν με νοιαζει! Βεβαια παιζει ρολο οτι δεν εχω νιωσει να με αγαπουν και να αγαπω και δεν ξερω τι θα εκανα σε αυτη την περιπτωση!
....και γω θεωρώ πως είναι απιστία από τη στιγμή που ασχολήθηκε με μια άλλη γυναίκα και σίγουρα δεν θα μάθεις ποτέ που έφτασε όλο αυτό, άσχετα αν αυτος επιμένει ότι έφτασε μέχρι εκεί που εσύ ανακάλυψες.
Αυτό σημαίνει πάνω απ όλα πως η σχέση μπάζει. Το πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα, μόνο εσύ μπορεί να το ξέρεις.
Το ότι δεν θέλει να σε χάσει, εμένα προσωπικά μου λέει πως δεν έκατσε κάτι το αξιόλογο με την άλλη, γιατί σκέψου: όταν ένας άνθρωπος αποφασίζει να φλερτάρει, να δώσει κινητό, να ανταλλάσει μνμ κάπου το πάει. Το λιγότερο είναι μια αρπαχτή. Πάνω εκεί αποκλείεται να ερωτευόταν αυτή τη γυναίκα?
Έχουμε χιλιάδες παραδείγματα ανθρώπων που έχουν χωρίσει έχοντας ακόμη και οικογένεια, πόσο μάλλον μια εξάχρονη σχέση που για να μην έχει πάει παρακάτω σίγουρα κάτι συμβαίνει.
Εσύ έχεις το μαχαίρι, εσύ και το καρπούζι.
Αν αποφασίσεις να συνεχίσεις , κάντο μόνο αν είσαι σίγουρη πως τα προβλήματα λύνονται και όχι επειδή σας δένει η συνήθεια των έξι χρόνων.