Αυτό που λες ειναι αρκετά δύσκολο για μένα.Δεν μπορώ δώσω στον εαυτό μου αυτό που θέλω να μου δώσουν οι άλλοι.Εξάλλου δεν θα μπορούσα να αγαπάω υπερβολικά τον εαυτό μου για με κάνω να νιώσω καλύτερα. Κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό..
Printable View
Αυτό που λες ειναι αρκετά δύσκολο για μένα.Δεν μπορώ δώσω στον εαυτό μου αυτό που θέλω να μου δώσουν οι άλλοι.Εξάλλου δεν θα μπορούσα να αγαπάω υπερβολικά τον εαυτό μου για με κάνω να νιώσω καλύτερα. Κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό..
Επειδη λοιπον - 1. Βαζεις τις αναγκες καποιων πανω απο τις δικες σου.
2. Βασανιζεσαι και το ξερεις μονο εσυ
3. Αυτο το γαιτανακι μακρο προθεσμα οδηγει σε πολλα θεματα ψυχικης Υγειας
Αν θελεις κρατησε κατι απο την συζητηση.
* Εχω περασει ΓΑΔ και βαρυ επεισοδιο Καταθλιψης. Δεν στα γραφω ως "εξυπνοτερη" αλλα ως ανθρωπος που την πατησε.
Η Ρεα στα ειπα συντομα και ακριβως οπως εχουν.
- Αν μπορουσα να γυρισω τον χρονο πισω Θα ετρεχα σε γιατρο στα 18.
Καλη δυναμη.
Μην περιμενεισ ποτε να παρεισ αυτο που θεσ εγω νομιζω δε γινεται στη δκια μου τη ζωη δε γινεται
.............
Κι εγω την πατησα πολλεσ φορεσ απειρεσ τωρα που σ μιλαω πατημενη την εχω για. Αλλη μια φορα
Μπορει να μας παιρνουν πολλα αλλά δεν μπορουν να μας παρουν την "σταμπα", το αποτυπωμα, την ιδιοτητα που μας κανει διαφορετικους !
Ολοι αγωνιζομαστε. Κανε ενα tour στο φορουμ και θα δεις οτι ολοι μοιραζομαστε κατι κοινο Ψαχνουμε Λυση για τον πονο.
Μην απογοητευεσαι και μην σε κατηγορεις. Εισαι η Ρανια. Τελεία.
:D
Ρανια το νεαρο της ηλικιας σου δεν πρεπει να σε σταματησει απ'το να ζητησεις βοηθεια.Ξερω κοπελα που πασχει απο διπολικη διαταραχη απο 19 χρονων.Πρεπει να το μιλησεις με τους γονεις σου.