φαβέλ, είναι απλό. ΔΕΝ ΘΑ ΔΊΝΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΣΟΥ ΣΕ ΞΈΝΟΥΣ. ούτε σε γνωστούς. και επίσης, αφού έχεις αδυναμία σε αυτόν τον τομέα, ίσως δεν θα έκανε κακό λίγος έλεγχος από τους γονείς σου.
φαβέλ, είναι απλό. ΔΕΝ ΘΑ ΔΊΝΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΣΟΥ ΣΕ ΞΈΝΟΥΣ. ούτε σε γνωστούς. και επίσης, αφού έχεις αδυναμία σε αυτόν τον τομέα, ίσως δεν θα έκανε κακό λίγος έλεγχος από τους γονείς σου.
Μου εχει συμβεί και μένα αυτό..Ειχα δωσει νομιζω γυρω στα 50-60 ευρω..Βεβαια τοτε ημουν και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ομως το θεμα ειναι οτι εγω δεν την πίστεψα ήξερα οτι μου έλεγε μαλακίες απλα δεν είχα την δύναμη να πω όχι. Και το θεμα ειναι οτι αυτες ειναι πολυ θρασείς εμενα σχεδον μου ανοιξε την τσαντα και μου πήρε το πορτοφόλι για να πάρει τα λεφτά! Σε τετοιες περιπτώσεις καλείτε την αστυνομία αμέσως, μην καθεστε να ακούτε τις παπαριές τους. Οσο γι αυτο που λες για την σχολή αυτο οφείλετε σε δικια σου προσπάθεια και οχι στις γύφτισσες.
εγω μονο 1 φορα ειχα δωσει 5 ευρω να μ πει ποιον θα παντρευτω και μου ειπε πως με γλυκοκοιταει ενας απο Δ αλλα κανενας στον οριζοντα
στο κεντρο της αθηνας κυκλοφορουν περισσοτερο απο καθε αλλη φορα τετοιοι επιτηδειοι..θελει πολυ πολυ προσοχη παιδια.εμπιστοσυνη πουθενα.
οντως. ε περνουσα ειδα φως και μπηκα.τι λεει εσυ καλα ?
Τελεια θα ελεγα , πολυ καλυτερα απο οτι παλια....αν και ολα καταρεουν γυρω μας και με χτυπησε γερα η κριση ειμαι καλα. λιγο πιο γερος αλλα καλα:) . Τι καλα που θαταν να πηγαιναν και τα γυρω απο μας καλα...Εσυ?