και εγω 8α πω κατι αλλο.ας μιλανε για μενα .δεν μου καιγεται μια.
Printable View
και εγω 8α πω κατι αλλο.ας μιλανε για μενα .δεν μου καιγεται μια.
Νικήτα μίλα μου στον ενικό , πρώτον δεν είμαι και τόσο μεγάλη, και δεύτερον σε αυτό το forum \'\'απογυμνωνόμαστε΄\'\'στην ουσία, οπότε δεν χρειάζεται για κανένα λόγο να κρατάμε τους τύπους...
Και εγώ πιστεύω στο Θεό.Δεν μπορώ να απαντήσω με ακρίβεια στο γιατί, νομίζω πως κανείς δεν μπορεί.Η αλήθεια είναι ότι πηγαίνω σπανιότατα στη λειτουργεία, μου αρκεί να ανάψω ένα κερί και να προσευχηθώ για μένα, τους γύρω μου και όσους έχω χάσει πρόωρα.Ούτε είμαι τόσο διαβασμένη πάνω στα θρησκευτικά κείμενα, νομίζω ότι το τι σημαίνει Θεός το βλέπεις καθημερινά γύρω σου, και είναι προτιμότερο να είσαι ενημερωμένος για την επικαιρότητα και την κοινωνία.Έχω βιώσει στην καθημερινότητά μου το ότι λαμβάνεις ο,τι ζητήσεις-αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα γίνεις άπληστος και θα ζητάς όλο και περισσότερα..Επίσης έχω βιώσει και τη δικαιοσύνη που επικρατεί-με έχουν συκοφαντήσει, αλλά η ζωή τους έχει \'\'αδειάσει\'\' με τα πιο απίστευτα σενάρια!
Δεν θα κουραστώ να λέω ότι τα είκοσι ευρώ τα είχα ΞΕΧΑΣΕΙ και ο λόγος που τα αναφέρω είναι γιατί είναι κάτι που αφενός δεν αποκαλύπτει την ταυτότητά μου, αφετέρου είναι κάτι το οποίο είμαι σίγουρη ότι είχε ειπωθεί τότε.Τρανή απόδειξη ότι σημασία δεν έχει η πράξη καθεαυτή, αλλά το πώς την \'\'πουλάς\'\'.
Προβληματικέ δεν είναι τόσο απλό όσο νομίζεις.Δεν ειπώθηκε απλά κάτι που σπίλωσε τη φήμη μου, υπήρχαν απειλές τόσο για τη ζωή μου όσο και για τη ζωή άλλων από ακραία οργάνωση!Δεν θα ξεχάσω ποτέ το βλέμμα ενός παιδιού-σχετιζόμενο με την οργάνωση, σε ποιο βαθμό δεν ξέρω- που γνωρίζω χρόνια, το οποίο είχα συναντήσει εκείνο διάστημα.Ένας ,ας πούμε Αριστομένης, ο οποίος έσφιγγε τα δόντια, είχε κατακοκκινήσει και κοίταζε ευθεία μπροστά, δεν μου έριξε ούτε ματιά.Δεν ξέρω να σου πω με βεβαιότητα αν ήταν έτοιμος να κλάψει ή να με δείρει, το σίγουρο είναι ότι γνώριζε πολύ καλά άτομα και καταστάσεις..
Όσο για αυτό που γράφεις,ότι είναι στη φύση μας να καταστρέφουμε τον εαυτό μας, σου παραθέτω στίχους από ένα τραγούδι του Γιάννη Αγγελάκα
Σε ποιο όνειρο σε ξύπνησαν βρεμμένο, λειψό
Ποιοι δαίμονες ποτίζουν την καινούργια σου ζάλη
Θέλεις μονάχος σου να αποτελειώσεις μοναχός ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει..
Ποια νήματα σε ενώνουν με μιαν άλλη θηλειά
Ποια κύματα σε διώχνουν απ\'αυτό το λιμάνι
Ποια μοίρα σε φωνάζει από την άλλη μεριά
Πες μου ποιο φόβο αγάπησες πάλι
Ποια σύννεφα σκεπάσαν τη στεγνή σου καρδιά
Ποια αστέρια τρα γουδάνε την καινούργια σου ζάλη
Ποιο ψέμμα σε κρατάει στην αλήθεια κοντά
Πες μου ποιο φόβο αγάπησες πάλι
Γιατί περί φόβου πρόκειται..Μότομουείναι ότι δεν κρίνεις μια κατάσταση από το πώς θα ήθελες να είναι , αλλά από το πώς είναι στην πραγματικότητα.Όποια και αν είναι αυτή, δέξου τη και προχώρα ,μπροστά!
Εμένα με εκφράζει η συνέχεια του τραγουδιού:
Ποιες λέξεις μέσα σου σαπίζουν και δεν θέλουν να βγουν
Ποια ελπίδα σ\'οδηγεί στην πιο γλυκειά αυταπάτη..
Πολλά είπα σήμερα!
sorry λunatica .apla den ixera οτι κινδινυε ι ζωη σου με απειλες.τοσο κακο ειναι δηλαδη να προσφερεις?απλα δεν ξερουμε και εμεις ολη την ιστορια.οσο για την εκλησια οθτε χριαζεται να ξερεις ολα τα κειμενα ουτε κατι αλλο.ο κα8ενας πιστευει με τον τροπο του.σπανια παω εκλησια.απλα παω οταν νιω8ω οτι 8ελω εγω.πιστευω με τον δικο μου τροπο.απο το να σε τραβανε απο τοχερι καλυτερα αυτο.και ολοι αυτοι που το παιζουν χριαστιανοι και πανε εκκλησια αυτοι ειναι τελικα που εχουν προβλημα και δεν κανουν ουτε μια καλη πραξη.τεσπα.αυτα.ευχομε να πανε ολα καλα.
οχι, οι απειλές δεν ηταν για τα 20 ευρώ, αλλά για ολες τις υπολοιπες μομφές, για το λεσβία *****.Σ\'ευχαριστώ Προβληματικέ
a.den isoun tipota apo auta .b.dikaioma sou ti isai.ena fili densimenei tipota i na po kalitera mia prospatheia gia fili.apla o kosmos xerei na katakrinei touspantes.astous na lene.esixereis tin alitheia kai auto metraei.prospathise na ta xexaseis.prospathise na min exeis exthrous esto kai an den xriazetai na tous milas.den exo katalavei ta panta gia na po kati allo.
Συμφωνω με οσα λες.Και εγω δεν μισω πραγματικά κανενα.Ενταξει, στιγμιαια μου περνούν ακραίες σκεψεις απο το νου, βριζω, αλλα δεν ασχολουμαι ιδιαίτερα.Ισως το ολο αίνιγμα που υπάρχει μέσα μου να με απορροφα τόσο, ωστέ να ξεχνώ τα άτομα καθεαυτά και να μένω στις καταστάσεις.
Όπως λέει και η Lauryn Hill \'\'Forgive our trespasses as we forgive those that trespass against us/although them again we will never, never ,never trust\'\'
μπερδεμενη η ιστορια σου με πολλα κενα.
Εχεις δικιο.Υπαρχουν πολλα πολλα αλλα που δεν θέλω ή δεν τολμώ να πω
λογικο ειναι lunatica .ελπιζω οσο γινεται με αυτα που καταλαβαινουμε και με αυτα που μας λες να καταφερουμε ολοι μαζι να λυσουμε αυτο που σε βασανιζει αδικαιολογητα ωστε να συνεχισει μπροστα.
Για να ειμαι ειλικρινης, τις τελευταίες ημέρες έχω βρει καποιες απαντησεις μέσα μου, διχως να είμαι βέβαιη για όλες.Υπάρχουν βέβαια ακόμα κομμάτια του παζλ τα οποία δεν κολλάνε, αλλά η βασικότερη απάντηση είναι ακόμα ποιο σουρεάλ και από το πώς ξεκίνησαν όλα..Ανήκει σε αυτά που δεν τολμώ να ομολογήσω
ενταξει αμα δεν μπορεις να τα πεις ειναι οκ.το βασικο ειναι να τα λυσεις μεσα σου εστω και αμα δεν τα πεις.αν για σενα υπαρχουν κοματια που λειπουν για εμας υπαρχουν ακομα πιο πολυ.το βασικο ειναι παντως οσο προχωρας και λυνεις το Puzzle na νιω8εις πιο ωραια και να ηρεμεις και οχι να αγχωνεσαι και αλλο.για αυτο προσεχε πως 8α γινουν ολα για να μην βρε8εις προ δυσαρεστων εκπληξεων.εσυ ξερεις τα ορια.καλοβραδι.
Έχεις δίκιο.Όσο πλησίαζα στην εξήγηση που δίνω τώρα , τόσο βρισκόμουν μπροστα σε απίστευτες εκπλήξεις.Και πραγματικά πέρασα τη γραμμή που διαχωρίζει τη λογική από την παράνοια.Αλλά θέλω να πιστεύω ότι τώρα είμαι καλά.
οσο εξηγεις πραγματα τοσο 8α ανιγεις ερωτηματα και επειδη 8α ειναι πιο σοβαρα και δεν 8α μπορεις να τα απαντησεις μετα αστα να πανε.για αυτο σταματατο εκει που πρεπει.εγινε ετσι διοτι εγινε ετσι και δεν αλλαζει οποτε μην αναλωνεσαι με αυτο.
Εχεις δίκιο, αλλά όσο τα σκέφτομαι προκύπτουν και νέα στοιχεία.Έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου πως από ένα σημείο και μετά θα σταματήσω την ανάλυση, γιατί έτσι που το πάω θα την ξαναχάσω τη μπάλα(οέο)
μια υποσχεση δεν λεει τιποτα.ξεκινα να το κανεις γιατι διστιχως δεν 8ελει και πολυ για να περασεις το οριο.και εγω το ξερω αυτο με βαση δικα μου πραγματα που εχω πει αλλα και εσι το ξερεις.απειρες φορες ειπα last time kai last time αλλα τελικα ακομα και πριν απο καποιες μερεσ το λαστ τιμε δεν εγινε και ουτε ξερω ποτε πραγματικα 8α γινει.