1. Ο Θανάσης, έχει ζητήσει τη διαγραφή του από το φόρουμ, πριν αποφασίσω να τον αποκλείσω.
Νόμιζα πως η διαγραφή του είχε γίνει, όμως από λάθος, παρέμεινε ενεργός.
Εάν -όπως έγραψαν αρκετά μέλη παραπάνω- αδιαφορούσαμε, δε νομίζω να παρέτεινε τη συμμετοχή του και να άνοιγε περισσότερους λογαριασμούς (Θανάση, μην επειμένεις πως δεν έχεις άλλους λογαριασμούς, είναι περιττό).
Ενα μέλος που ζητά τη διαγραφή του, πιθανότατα έχει αποφασίσει να μην συμμετέχει άλλο.
Εκτιμώ πως την..έξτρα συμμετοχή του την τροφοδότησε όλη η φασαρία που έγινε γύρω από το όνομα του.
Οσο πιο πολλά μέλη το κατανοήσουν αυτό, τόσο το καλύτερο για την κοινότητα.
Εν πάσει περιπτώσει, ο Θανάσης έχει διαγραφεί και θεωρώ πως πρέπει να σεβαστούμε την ΜΗ δυνατότητα του να συμμετέχει και να πάψουμε να μιλούμε γι αυτόν.
-------------------------------------------------
2. Το επαναλαμβάνω για μια ακόμη φορά: δεν πρόκειται να γίνονται αποκλεισμοί μελών στην υποψία παρά μόνο στην βεβαιότητα.
Προτιμώ να υπάρχουν στην κοινότητα μερικά ξερά, παρά να κάψω ένα χλωρό και αυτό δεν το διαπραγματεύομαι.
Εάν ποτέ με συλλάβω να διαπραγματεύομαι κάτι τέτοιο λαμβάνοντας γρήγορες ή παρορμητικές αποφάσεις, καίγοντας χλωρά, να είστε βέβαιοι πως την επόμενη στιγμή θα έχω κλείσει το φόρουμ αυτοβοήθειας, όπως έγινε και με το φόρουμ των ψυχολόγων.
3. Είναι εντυπωσιακό το πως οι άνθρωποι σπεύδουν να ασκήσουν κριτική. Ειδικά από παλιά μέλη, θα περίμενα περισσότερη κατανόηση και λιγότερα βέλη.
4. Θεοφανία, από τη στιγμή που δόθηκαν εξηγήσεις, η πόρτα στο φόρουμ έπρεπε να ανοίξει για τη φίλη σου. Ζήτα της συγνώμη εκ μέρους μου και αν θέλεις, στείλε μου το ψευδώνυμο της προκειμένου να φροντίσω ώστε να μπορεί να συμμετέχει.
5. Πάω να ανοίξω ένα νέο θέμα. Ελπίζω στη συμμετοχή σας.