Πολύ γλυκό... :o Αμάν πια μ' αυτό το "οι άντρες δεν κλαίνε". Αφού έχετε αισθήματα, δείξτε τα εντελώς, δεν θα πάθετε τίποτα ούτε θα σας εκμεταλλευτούμε ούτε θα σας πατήσουμε κάτω όπως μάλλον φοβάστε...έτσι δεν είναι;;;
Κι αυτή η ταινία είναι μέρος της ιστορίας μας...κάποτε θα την λάβει πακέτο μαζί με άλλα πράγματα...έστω κι αργά θέλω να καταλάβει...
απο τη μια πολυ γλυκο και απο την αλλη ετοιμάζεις πακέτα... αντε βγάλε ακρη...
02-10-2011, 01:19
Κύκνος
Quote:
Originally Posted by sokolatoxrwma
απο τη μια πολυ γλυκο και απο την αλλη ετοιμάζεις πακέτα... αντε βγάλε ακρη...
:confused: Πού το κακό;;; Δεν θα έχει καμιά βόμβα μέσα :(
02-10-2011, 01:20
deleted-member30-03
Quote:
Originally Posted by Κύκνος
Εεεε...ευχαριστώ αλλά δεν τολμάω να ανοίξω το λινκ βραδιάτικα, φοβάμαι και δεν θα μπορώ να κοιμηθώ μετά...θα το κάνω μέρα...και το Πράσινο μίλι δικό του είναι; Ναι, αυτό μου άρεσε...ο κλοουν πάλι όχι, με τρομάζει...όσο για τη Λάμψη έβλεπες καθόλου Φιλαράκια; Θα σου πω μετά το συσχετισμό...
απλα τιτλους εχει, γραμματα και την χρονια που κυκλοφορησε το καθε βιβλιο. ελεος link για wikipedia εδωσα, πως κανεις ετσι. και ναι το Πρασινο Μιλι η γνωστη αυτη ταινια, πανω σε βιβλιο του βασιστηκε. και φυσικα εχω δει και τα Φιλαρακια (ποιος δε τα εχει δει, λολ)!
02-10-2011, 01:23
Κύκνος
Quote:
Originally Posted by KENO
απλα τιτλους εχει, γραμματα και την χρονια που κυκλοφορησε το καθε βιβλιο. ελεος link για wikipedia εδωσα, πως κανεις ετσι. και ναι το Πρασινο Μιλι η γνωστη αυτη ταινια, πανω σε βιβλιο του βασιστηκε. και φυσικα εχω δει και τα Φιλαρακια (ποιος δε τα εχει δει, λολ)!
Α, νόμιζα ότι έχει και τις περιγραφές των βιβλίων και δεν αντέχω να την διαβάσω πάλι...άλλωστε είπαμε, είμαι φοβιτσιάρα... :o
Για τα Φιλαράκια, θυμάσαι το επεισόδιο που ο Τζου φοβάται γιατί διάβασε τη Λάμψη και βάζει το βιβλίο στην κατάψυξη; :p
02-10-2011, 01:25
deleted-member30-03
ειναι πολλα τα επεισοδια και δε τα θυμαμαι ολα. αλλα οκ μπορει οντως να υπαρχει αναφορα της ταινιας, γιατι ειναι πασιγνωστη κι αυτη.