μαρκέλα, κοίτα τα π.μ. σου. Φυσικά και δεν πρέπει να σ' ενδιαφέρει.
Printable View
μαρκέλα, κοίτα τα π.μ. σου. Φυσικά και δεν πρέπει να σ' ενδιαφέρει.
Ό,τι κι αν ακούσεις στο ραδιόφωνο -την τηλεόραση την έχω κόψει τελείως εκτός από το Κουτί της Πανδώρας του Bαξεβάνη που πάνε να του το καταργήσουνε και την Έρευνα του Τσίμα- δεν ακούς τίποτ' άλλο από προτροπές για ...να φάμε τους πολιτικούς που φταίνε, τζάμπα μαγκιές αφού τα μόνα που έχουν πάρει φωτιά είναι τα πληκτρολόγια και τα like και τα τουίτ στο facebook ,
και κατά τ' άλλα οι μεγαλοδημοσιογράφοι (μόνο αυτοί, γιατί δεν είναι όλοι στο ίδιο τσουβάλι) που κάθε φορά που είναι να εξαγγελθεί κάποιο μέτρο νέας μείωσης μισθών ή συντάξεων
να τρομολαγνούν ποιες θα είναι οι επιπτώσεις αν επιστρέψουμε στη δραχμή.
Παραθέτω αυτό υποστηρίζοντας ότι αναμφισβήτητα όλοι πληττόμαστε από την οικονομική κρίση, αλλά πιστεύοντας ότι οι γυναίκες πλήττονται σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από την ανεργία, αποδεδειγμένα τα ποσοστά των ανέργων γυναικών είναι πολύ υψηλότερα και παραμένουν σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από τους άντρες εκτός των οικονομικών δραστηριοτήτων, αλλά φαίνεται ότι και ο μύθος για την αντοχή τους καταρρίπτεται.
http://www.enet.gr/?i=news.el.ygeia&id=333594
http://s.enet.gr/resources/2011-12/h...humb-large.jpg
Οι άνθρωποι που μένουν άστεγοι πεθαίνουν 30 χρόνια νεότεροι από τον μέσο εθνικό όρο, σύμφωνα με έρευνα που έγινε για τη βρετανική μη κυβερνητική οργάνωση Crisis.
Η έρευνα ανακάλυψε πως ένας άστεγος στη Βρετανία έχει μέσο προσδόκιμο ζωής 47 έτη έναντι 77 που έχει το υπόλοιπο του πληθυσμού.
Στις άστεγες γυναίκες το προσδόκιμο πέφτει στα 43 έτη.
Η κατάχρηση αλκοόλ και ναρκωτικών ευθύνονται για το 1/3 των θανάτων που αφορούν τους άστεγους.
και φυσικα πανε πολλοι να ψωνισουν στα Lidl.αρα και απο εκει στην γερμανια στελνουμε τα χρηματα μας.μας εχουν δεσει χειροποδαρα και το χειροτερο ειναι αυτο που περνουν τα νεα παιδια.ποσες γενιες χαντακωσαν οι αχρηστοι.τα δικα τους παιδια ειναι στο εξωτερικο.κι εγω θα ηθελα να ειχα την δυνατοτητα να στειλω εξω το παιδι μου.οσοι αγαπανε τα παιδια τους και μπορουν τα παροτρυνουν να φυγουν απο την ελλαδα.ξερω αν θα βρει δουλεια;μηπως ειναι ολα τοσο ροδινα κι εκει;και ποσο διαστημα θα μπορεις να πληρωνεις;μονο για ενα σπιτι παλιο σπιτι στο Λονδινο,δηλαδη ενα δωματιο, θελεις πανω απο 1000 λιρες.αλλα τοσα για να περασει το παιδι.ποσοι μπορουν να διαθεσουν 2000 λιρες τον μηνα και για ποσο διαστημα;εμεις ακομη κι αν εχουν μειωσει στο μισο τις αποδοχες μας κουτσοαντεχω επειδη ειχαμε λιγα χρηματα αποταμιευσει.ειναι οικονομιες που ειχαμε για ωρα αναγκης.αργοτερα τι θα γινει;ειναι μια κατασταση που διαρκως επιδεινωνεται και θα εχει μεγαλη διαρκεια.και παλι απορω πως καταφερνει ο κοσμακης και ανταπεξερχεται σε ολα αυτα.
και τι θα γινει;θα ζουμε απο συσσιτια;η θα δουμε σκηνες κατοχης;γιατι αν μεσα σ΄ενα χρονο βλεπουμε και ζουμε αυτα στην πορεια τι θα γινει;τον Ιουνιο αλλα μετρα.μετα το καλοκαιρι καινουργια παλι.και ποιος ξερει τι μας επιφυλασουν ακομη.
ας μην είμαστε απαισιόδοξοι!.. τί σκατά κωλοέλληνες είμαστε? θα την βρούμε την άκρη με όποιο κόστους αυτή συνεπάγεται!
μπορεί σε περιόδους ηρεμίας ο ένας να τρώει τον άλλον "λάχανο", αλλά όταν είμαστε στο απόλυτο σκοτάδι η ιστορία έδειξε,
ότι απλώνουμε ο ένας στον άλλον το χέρι, χωρίς να δαγκωνόμαστε.
Τεστάρουν τις αντοχές μας. Αλλά γιατί να κάνουν πίσω, όταν ακόμα και τώρα κάποιοι δίνουν αυτά τα ποσοστά που βλέπουμε σε δημοσκοπήσεις στα κόμματα που μας φέραν εδώ που μας φέραν. Και όταν ετοιμάζονται πάλι να συγκυβερνήσουν, αλλά από την ανάποδη.
Μπροστά η Ν.Δ. και πίσω το ΠΑΣΟΚ.
ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ?
Εγώ φοβάμαι πολύ μόνο αν μαζευτούμε πολύ κ πολεμήσουμε είμαι οκ,για να σας πω την αλήθεια ζήτησα κ συσύτια σε σύλλογο εδώ κ έχω ένα μικρό δάνειο στο σπίτι όπου θα πρέπει να πάω να δώ τι θα κάνω,λυπάμαι πολύ τον κόσμο,εμείς ζούμε από το ταμείο ανεργίας τώρα ας ενωθούμε δε ξέρω
Απο το προφιλ του Σ. Μανου
"Στέφανος Μάνος
Ροβέρτος Σπυρόπουλος στο ΣΚΑΪ τώρα. Κατατίθεται σήμερα τροπολογία να πληρώσουν οι φορολογούμενοι τα χρέη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στις τράπεζες και για να πληρωθούν οι εκατοντάδες κομματάνθρωποί τους. Κρίσ, κρίση, λεφτά για τα κόμματα υπάρχουν. Υπάρχουν και για να συγκαλύψουν τις ευθύνες της Αγροτικής Τράπεζας που δάνεισε με 250 εκ. τα δύο κόμματα. Για να υπάρχουν για τα κόμματα περικόπτονται από αλλού. Τις συντάξεις π.χ. Στο νομοσχέδιο για τις περικοπές των συντάξεων θα χωθεί άλλωστε η τροπολογία για τα κόμματα. Διαμαρτυρόμαστε για τις περικοπές (δικαίως) αλλά δυστυχώς δεν διαμαρτυρόμαστε για τις δαπάνες που τις προκαλούν."