Ποσο εισαι ρε συ κ τα προλαβες ολα αυτα? Γυρω στα 60 σε κοβω γτ αυτα μονο οι γονεις μ τα θυμουνται κ ειναι τοσο περιπου! :p χαχαχαχα !!!! Παντως εισαι τυχερος π τα προλαβες ρε συ! :)
Printable View
Empire ForTheWin!!!
Να ρωτησω W night club και dogs παει κανεις? :)
Οι παλιες καλες εποχες που βγαιναμε εξω... :-P
Carry παμε και πιες και σαλεπακι και ο,τι τραβαει η ψυχη σου!!!
Lacrymosa εμεις τα "νιατα" δεν τα ξερουμε τα μαγαζια αυτα, χαχαχαχα
Παντως ετσι οπως το καναμε το θεμα αξιζει να μετονομαστει σε "τα τσιγαρα, τα ποτα κ τα ξενυχτια" !! διοτι ξεκιναει στην αρχη με τσιγαρα, μετα περασαμε στα "ποτα" κ μετα στα πιο hot μαγαζια της πολης!!!! :p
Ε τι να κανουμε αμα δν ψωνιστουμε κ λιγο δν λεει! Διοτι οι κοπελες της Θεσσ πουλοπομ πλακωνονται στα γυμναστηρια κ στο σοπινγκ, κ θελουν να ειναι ομορφες κ περιποιημενες, αντιθετως τα αγορια πλακωνονται στις μπουγατσες κ στους φραπεδες γι αυτο κ ειναι ολοι σαν χλεχλεδες! (πλην ελαχιστων εξαιρεσεων!) :p Ρε συ γουσταρω τα αναρχαδικα αμα δν παω τωρα ποτε θα παω? Ελα πες κανα καλο!! :)
Ατίθασο νιάτο μου απέχω συστηματικά από χορούς και πίστες. Αν ήθελε η Μπουμπού δέν θα το σκεφτόμουν κάν, μα στον κόσμο που ζώ η καρδιά δέν μπορεί να χτυπήσει δυνατά. Η νόρμα που ζώ είναι "Μάμ, κακά και καθόλου νάνοι" που λένε, ...Σόρρυ
##
Δέν είναι ψωνάρες, γατάκια με έλλειψη του μέτρου είναι :cool:
Από το "με ολίγη σάλτσα" μέχρι το "εγώ είμαι σ'αυτή την πόλη και καμία άλλη" είναι ένα κλίκ γι'αυτές ...χαχαχά !!
Δές τη φατσούλα εδώ, στο 2:00' ακριβώς, ποιές ακριβώς είναι σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ
...μπουαχάχα !!!!
Ασε μας ρε καρουλη!! :p Τουλαχιστον οι Σαλονικιες βλεπονται κ παραβλεπονται, ενω εσεις εχετε υιοθετησει τερμα το ντεμεκ χαλλλαρο, το οποιο ειναι κ σωματι κ πνευματι! :p :p
μμμ τσιγαρο ή καπνος??
ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ ΤΑ ΔΥΟ!
Μμ, αρχηγέ πολύ αυστηρός είσαι!
Εγώ ψηφίζω ηλεκτρονικό τσιγάρο... ο πατέρας μου που ατμίζει έχει δει φοβερές
διαφορές τόσο στην υγεία του, πλέον δεν κόβεται η ανάσα του στο 1ο χλμ, όσο
και στην τσέπη του. Άσε που έτσι καπνίζεις και εκεί που κανονικά απαγορεύεται!
Carry απαξιώ να σου απαντήσω! :) χοχοχο :p