..τόσες δυνάμεις έχει...πεστου να σε μάθει λίγη ορθογραφια....
Printable View
ναι θα του το πω!!!!!!!!!!
κοντευει να σπασει το κεφαλι μου απο τον πονοκεφαλο κ βουιζουν τα αυτια μου
Δεν είναι τίποτα! Μέσα στο παραλήρημα.. το βάρεσες μάλλον σε ντουβάρι..
Που να σ ακουσει τωρα...... τρεις και μιση ήταν το τελευταιο της μνμ και τωρα θα κοιμαται (αν τα καταφερε δλδ) του καλου καιρού. Καταλαβαινω τι ζορι τραβηξε όλο το βράδυ. Βιώνει απόγνωση η κοπέλα. Δυστυχώς όμως το μονο πράγμα που κάνει είναι να παιρνει όλες αυτες τις ναρκοουσίες και να κάθεται και να σκέφτεσαι συνέχεια. Θυμίζει κάτι σαν βαναυσο αυτομαστιγωμα. Δεν έχει καταλάβει όμως ότι όλα αυτα δεν αλλάζουν καθολου τη ζωή της. ότι βρίσκεται στην κατηφόρα. Το ρολόι πίσω δε γυρνα για να διορθωθούν λάθη, όμως ούτε ο τροπος ζωης που κάνει αλλάζει σε κάτι την προσωπική της κατάσταση. Είναι μια αποτυχημενη προσπάθεια φυγής. Πρώτα να δώσει λίγη ελπίδα και λίγη αξία στο άτομο της. Με το να καθεται όλη μερα σπιτι πιο σκατα θα γινεται η ζωη της. Την αισοδοξία και τις δυναμεις για να αλλάξει η ζωή της θα τα βρει άμα ξεκινησει να κάνει κάτι άλλο, διαφορετικο απ αυτο κανει τωρα, κατι που εκανε παλια όταν ήταν καλά ή καλύτερα και την ευχαριστουσε, έστω βημα βημα. Κανεις δεν μπορεί να την αλλάξει αν δεν το θελησει πρωτα η ίδια. Διαφορετικα και του χρονου παλι εδω θα ναι και πιο χαλια από φετος. Και άλλοι έχουν αποτυχίες στη ζωη αλλά δεν κανουν τετοια.
Καλά όλ' αυτά που λες κι εσύ, αλλά τώρα ξέρει.. Δεν το κάνει για να ενισχυθεί, μούρη πουλάει τελικά και σε λάθος περίοδο.
Σωστά! Είναι κι αυτό!
ναι οντος κοιμομουνα πηρα 2-3 ντεπον για τον πονοκεφαλο κ μου εχει ψιλοπερασει καπος αυτη την στιγμη μονο που νιωθω μια καουρα γιατι ειμαι νηστικη ολη την μερα χτες κ σημερα κ μαλον με πειραξαν τα ντεπον τα 2 τα πηρα μαζι οταν ξυπνησα
καλα αλα δεν πειναω πως να φαω ομος εσυ αμα δεν πεινας τρως ?
ναι καλη ιδεα θα φαω μια φρυγανια αυτο δεν το σκεφτικα!
αν κ εχω δικο μου ντιλερ κ μπορω να τα βρω ολα παρα πολυ ευκολα κ χωρις σχεδον κανεναν κινδυνο
Ωραία. Θα σου πρότεινα να μην ξαναχρησιμοποιήσεις τα πιο επικίνδυνα. Όπως έκανες με την ηρωίνη.
Με έκπληξή μου είδα ένα video που αναφέρεται στην επικινδυνόητα όλων των ναρκωτικών ουσιών. Και με έκπληξή μου είδα ότι κατατάσει π.χ. το lsd σε λιγότερο επικίνδυνο από το ακλοόλ, το τσιγάρο, και την κάναβη. Είναι έτσι;
http://www.youtube.com/watch?v=onsq09bXdi4 (part 1)
http://www.youtube.com/watch?v=_-ZAyxIkGQs (part 2)
http://www.youtube.com/watch?v=g1UB5zDGypg (part 3)
http://www.youtube.com/watch?v=cLV-IiFJVjg (part 4)
Κατάταξη επικινδυνότητας:
1 Heroin
2 Cocaine
3 Barbiturates
4 Street methadone
5 Alcohol
6 Ketamine
7 Benzodiazepine
8 Amphetamine
9 Tobacco
10 Buprenorphine
11 Cannabis
12 Solvents
13 4MTA (Flatliner)
14 LSD
15 Methylphenidate
16 Anabolic Steroids
17 GHP (Liquid ecstasy)
18 Ecstasy
19 Alkyl Nitrate
20 Khal
Όσο κι αν ίσως σου φανεί παράξενο, την benzodiazepine -που είναι συστατικό των ηρεμιστικών- την κατατάσει περισσότερο επικίνδυνη από την κάναβη, το lsd, κάναβη και το τσιγάρο.
Εσύ γνωρίζεις καλύτερα από πολλούς (και από εμένα) ποιά από αυτά είναι τα πιο επικίνδυνα. Απ' ότι καταλαβαίνω η κόκα είναι από αυτά. Θα σου πρότεινα -εφόσον δεν γίνεται αλλιώς- συνέχισε με τα άλλα έκτός κόκα. Σε τελική ανάλυση όλα τα άλλα είναι λιγότερο επικίνδυνα ακόμα και από το αλκοόλ και το τσιγάρο (αν η κατάταξη είναι σωστή).
Ξέρεις, εσένα μπορεί να σε ονομάζουν ναρκομανή, αλλά όχι τον άλλον (εμένα) που καπνίζει. Είναι θέμα "συμβόλων" και όχι απαραίτητα πραγματικότητας. Όσο μπορείς, προσπάθησε να ξεφύγεις από τους συμβολισμούς που οι άλλοι βάζουν π.χ. που σε ονομάζουν το ένα ή το άλλο. Αλλά ταυτόχρονα δες και τους συμβολισμούς που εσύ η ίδια βάζεις.
μπορω να πω οτι η κοκα ειναι η μεγαλυτερη μου εξαρτηση απο ολα τα αλα κ την εχω απολυτη αναγκη δεν μπορω χωρις αυτη ειμαι χαλια κ μετα λενε οτι ΜΟΝΟ η ηρωινη ειναι εθιστικη ουσια
Εγώ το βρίσκω απαράδεκτο να προτείνουμε ναρκωτικά ως λιγότερο επικίνδυνα από κάποια άλλα (John για σένα το λέω).
νιωθω χαλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εξακολουθείς το κακόβουλο δούλεμα. Μ' όλ' αυτά που σαβουριάζεις, τυχαίο; Δεν νομίζω!
remedy μου καλημέρα. Ευχαριστώ που δέχτηκες την ταπεινή μου συγνώμη. Και δεν θα το πιστέψεις, αλλά εκεί που ήμουν έτοιμη να σας ζητήσω να γνωριστούμε κι από κοντά δεν ξέρω πως, αλλά συνέβη το κακό..
Με τρομάζει το ότι δεν θέλει πολύ τελικά για να χαλάσει μια σχέση και να μην σου δοθεί ευκαιρία!
Δεν ξέρω πόσο θάμαι ακόμα μαζί σας, αλλά το καταευχαριστήθηκα..
Όλο αυτό το μεταξύ σας σε διαμάχη με τους άλλους π.χ. driver βγάζει πάθος, πολύ τρυφερότητα κι είναι γλυκό. Καλά το πάτε!
καλημερα μαρκελα.
δεν χρειαζοταν καμια ταπεινοτητα, μια απλη συγνωμη ηταν υπεραρκετη. ανθρωποι ειμαστε..
μακαρι να παιρνεις κατι που σε ευχαριστει απο το φορουμ.
προσωπικα, οταν σταματησω να νοιωθω καλα μπαινοντας στο φορουμ, θα φυγω την ιδια στιγμη, χωρις καμια στεναχωρια και χωρις να απασχολησω τον οποιονδηποτε.
δεν εχω καμια διαμαχη με κανεναν. την γνωμη μου λεω, οπως ολοι, κι οταν θελω να την πω (οχι παντα δηλαδη...).Στον ντραιβερ που ανεφερες, ουτε καν απανταω εδω και καιρο, αν εχεις προσεξει...
το τρυφερο και γλυκο, ειναι το πραγματικο ενδιαφερον για πολλους εδω μεσα και οι σχεσεις στοργης και στηριξης που εχουν δημιουργηθει, εμφανως και αφανως..,με τους περισσοτερους μπορω να πω. εξαιρουνται μονο οι κακοβουλοι. (προσωπικα τα κριτηρια παντα...).
μονο το "να γνωριστουμε απο κοντα" δεν ξερω πως ειχες στο μυαλο σου, εγω προτιμω τις σχεσεις απο το φορουμ να τις κραταω εδω και στο τσατ που δημιουργησαμε. δεν κανω γνωριμιες, πολυ συνειδητα και προτεινω παντα και στους αλλους να κανουν το ιδιο.
καλη συνεχεια ;)
Πάλι θα διαφωνήσω παρ' ότι σέβομαι την άποψή σου. Για μένα δεν υπάρχουν κακόβουλοι.. Όπως έλεγε κι ο Σωκράτης "η κακία είν' αρρώστια και θεραπεύεται με την αγάπη. Και δεν υπάρχουν καλοί και κακοί άνθρωποι, αλλά άνθρωποι που γνωρίζουν κι οι άλλοι που είναι στην άγνοια".
καλα τα λεει ο σωκρατης μαρκελα.
αλλα το θεμα ειναι, οτι η "αγαπη" που λεει, δεν αρκει αν δωθει σε οποιαδηποτε στιγμη.
δυστυχως η αγαπη που δεν δοθηκε σε συγκεκριμενες ηλικιες, δεν αναπληρωνεται ΠΟΤΕ.
η ελλειψη ΤΟΤΕ, ειναι ενας κουβας που δεν εχει πατο. Δεν γεμιζει οτι και να ριξεις μεσα.
κι εγω δεν ειμαι ψυχοθεραπευτης ουτε ιερεας. μια συνομιλιτρια ειμαι που θελω ισοτιμες σχεσεις και επιλεγω παρεες, μονο οταν μου ταιριαζουν..
Έχεις δίκιο. Κι εγώ πιστεύω πως αυτός που δεν πήρε αγάπη δεν αγαπάει τίποτα ούτε τον εαυτό του, πόσο μάλλον τους άλλους! Και κανείς δεν μας εκπαιδεύει δυστυχώς.
Δεν καταλαβαίνεις ή κάνεις πως δεν κατάλαβες. Έτσι κι αλλιώς παίρνει ναρκωτικά. Το να μην παίρνει κόκα για μένα είναι σημαντικό.
Το να κάθεσαι και να αφορίζεις μόνο δεν βοηθά κανέναν.
το μήνυμα τροποποιήθηκε για παραβίαση όρων χρήσης
Το αυτό ισχύει και δι υμάς.
το μήνυμα τροποποιήθηκε για παραβίαση όρων χρήσης
Προσθήκη. Συγνώμη που αναγκάστηκα να γίνω και εγώ αφοριστικός. Θα προσπαθήσω να εξηγήσω κάποια στιγμή. Απλώς να πω τώρα ότι αυτή η συμπεριφορά είναι που μου έχει κάνει κακό και γι' αυτό είμαι πολύ επιφυλακτικός, φοβισμένος και αγανακτισμένος από τέτοια συμπεριφορά. Όταν εξηγήσω, ελπίζω ότι ίσως γίνει κατανοητό. Δυστυχώς η παρούσα φάση δεν με βοηθά να δίνω αναλυτικές εξηγήσεις.
ουτε τον εαυτο μου δεν αγαπαω ποσο μαλλον τους αλους!!!!!!!!!εγω δεν ξερω τι σημαινει η λεξη αυτη το μονο που ξερω ειναι τι ειναι μισος καταστροφη μισανθρωπια κ βια κ μπορω να την χρησιμοποιησω με πολυ μεγαλη ευκολια κ στους αλους αλλωστε δεν ειναι κ λιγες φορες που εχω χτυπησει καποιον για ψυλλου πηδημα απλα επειδη ετσι ηθελα για να νιωσω εγω καλυτερα
Δυστυχώς πολλά πράγματα μπορεί να είναι εθιστικά. Ακόμα και αυτά που φαίνονται ασήμαντα. Π.χ. εθισμός είναι ακόμα και το να είναι κάποιος κατήγορος (να κατηγορεί και να βρίσκει μόνο τα κακά των άλλων, βλέπε απάντηση προηγούμενα). Και όσο κι αν τώρα σου φανεί παράξενο ίσως να είναι πιο εθιστικό και από την ηρωίνη. Επίσης νόμιζα πως το τσιγάρο δεν είναι αυτό που είναι. Τελικά πράγματι, καταλαβαίνω το γιατί είναι στην 9η θέση! Δυστυχώς η κόκα είναι στη 2η θέση.
Κάθε φορά που χρειάζεται να βγάλουμε κάτι από τη ζωή μας, θα χρειαστεί να το αντικαταστήσουμε με κάτι άλλο. Διαπίστωσα ότι η κατανόηση των πραγμάτων γύρω μας είναι ένας καλός αντικαταστάτης. Π.χ. η κατανόηση της συμπεριφοράς των άλλων, η κατανόηση του τι πραγματικά είναι χρήσιμο και τι όχι (δεν μιλάω για ουσίες, αλλά για πράγματα που κυνηγάμε να έχουμε ή έχουμε). Π.χ. πιστεύω στο σατανά ή στο θεό. Είναι η αντίθετη όψη του ίδιου όμως πράγματος.
ασκετο θελω να δειρω αυτη την στιγμη τον πατερα μου αυτη πιστευω θα ειναι η καλυτερη μαστουρα κ απο την κοκα!!!!!!!! τον μισω θανασιμα αν μπορουσα θα τον εξαφανιζα να μην τον ξαναδω ποτε ξανα στην αθλια ζωη μου !
Αν παρατηρήσεις γύρω σου -με μεγάλη προσπάθεια και στίβοντας το μυαλό σου- θα διαπιστώσεις ότι πολλοί λίγοι άνθρωποι έχουν αγάπη. Π.χ. εγώ μπορεί να φαίνεται ότι έχω αγάπη αλλά δεν έχω. Και άλλοι το ίδιο (ή το αναγνωρίζουν ή όχι). Εσύ βλέπεις λάθος, ότι οι άλλοι έχουν αγάπη, και έτσι "κατηγορείς" τον εαυτό σου. Αλλά δεν είναι έτσι. Αν οι άλλοι είχαν αγάπη εσύ θα είσουνα δυστυχισμένη;
Αυτό που μπορώ να πω είναι να βλέπεις γύρω σου και να στίψεις το μυαλό σου να σκεφτείς. Όχι επιφανειακά, αυτό που λένε οι άλλοι, αυτό που συνηθίζεται, αλλά να σκεφτείς.
Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Μείνε σ' αυτό, δεν είναι κακό. Θα βρεθούν πολλοί που θα σου πουν είναι κακό αλλά δεν είναι.
Σημείωση. Πράγματι είναι η καλύτερη μαστούρα. Ξέρεις πόσοι είναι μαστουριασμένοι με ανάλογη συμπεριφορά; Και επειδή δεν μπορούν να το εκδηλώσουν με άμεσο ειλικρινή τρόπο, το εκδηλώνουν με πλάγια επιθετικότητα; Εσύ δες το με όλη σου την ένταση, με όλη σου τη δύναμη. Μπορεί να τρέμεις αν αντιληφθείς όλη του την έκταση. Ας τρέμεις, who cares?
το ξερω αυτο δεν μου λες κατι κενουργιο αλλωστε γιαυτο δεν σεβαστηκα ποτε κανεναν επειδη ξερω οτι ολοι ειναι το ιδιο μουνοπανα κ οτι κανεις δεν σεβετε εμενα εγω γιατι να το κανω ? ειμαι οντος μεγαλος ψυχακιας κ ας ειναι καλα ολοι αυτοι που με εκαναν να γινω ετσι !!!!!!!!!!!
Για να τα λες όλα αυτά για τον πατέρα σου καταλαβαίνω πως ίσως να έχεις περάσει πολλά εξαιτίας του.
Ζεις μαζί του;;
Έχεις ακόμα προβλήματα με τον ίδιο ή είχατε μόνο παλαιότερα τα οποία όμως σου έχουν τραυματίσει ανεπανόρθωτα την ψυχή σου και σε έχουν οδηγήσει στην άσχημη ψυχολογική κατάσταση που είσαι τώρα;;
ευτυχως οχι δεν ζω μαζι του ποια!!!!!!!! αλα ποτε μου δεν θα τον συνχωρησω για οτι μου εχει κανει
Αφού δεν ζείτε πλέον μαζί θα έπρεπε να ένιωθες ήδη ανακουφισμένη.
Πλέον δεν επωμίζεσαι το "βάρος" του και δεν υποχρεώνεσαι να έχεις πολλά πάρε-δώσε μαζί του.
Καλό θα ήταν να κοιτάξεις να το ξεπεράσεις κάπως τώρα που δεν είσαι μαζί του.
Σίγουρα ό,τι έχεις περάσει δεν θα το ξεπεράσεις ποτέ. Όμως εάν επισκεφτείς κάποιον ειδικό θα σε βοηθήσει με τον καιρό να ξεπεράσεις κάποια πράγματα και να δεις τα πράγματα λιγάκι διαφορετικά, πιο αισιόδοξα και ίσως πιο αποστασιοποιημένα.
Αν δεν θες να πας σε ειδικό, θα σου χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να επουλώσεις τις πληγές σου και σίγουρα θα χρειαστείς πολύ περισσότερο δύναμη και κουράγιο για να το κάνεις.