καλη μου να ξερεισ ετσι που τα λεσ φαινεται οτι ισωσ κανεισ πλακα οποτε αλλαξε προλογο την επομενη φορα ετσι κ αλλιωσ ολοι απο το ιντερνετ 3 μετρα γινονται αλλα με τροπο καλα ελεγε ο κενο οτι ξερει τι παιζει μαζι σου δικιο ειχε!!!
Printable View
καλη μου να ξερεισ ετσι που τα λεσ φαινεται οτι ισωσ κανεισ πλακα οποτε αλλαξε προλογο την επομενη φορα ετσι κ αλλιωσ ολοι απο το ιντερνετ 3 μετρα γινονται αλλα με τροπο καλα ελεγε ο κενο οτι ξερει τι παιζει μαζι σου δικιο ειχε!!!
αιμα με....ουισκι?αν κ δεν εχω δοκιμασει προτιμω τα κλασικα...φρυγανια,βουτυρο-μελι..καφε ισως!μηπως να το ξανασκεφτοσουν??
ωστοσο δεν νομισω να τρεφεσε και με....ακριδες ε?εκτος αν ειναi τα παραπανω μια κακογουστη πλακιτσα παλι..
λοιπον κοριτσακι μου δεν αφηνεις τα μεταλ τους σατανακους κ τα συναφη.εισαι πολυ μικρη για να σπαταλας την ενεργεια σου σε τετοιες ανουσιες δραστηριοτητες..
τωρα δεν θα σου πω οτι στον εξω κοσμο σημερα ειναι ολα ροδινα αλλα να ξερεις πως οτιδηποτε προβλημα και αν εχεις αυτην την στιγμη δεν σταματαει με το να πινεις το αιμα σου σαν βρυκολακας
αφηστε την ιερια του σκοτους να εκφραστει ελευθερα!!!
αν θελει να πει κα το κατουρο της ας το κανει!
αντε στην υγεια σου μαρακι! :Ρ
το κανω ΜΟΝΟ! για προσωπικη μου ευχαριστηση ξερεις!
δεν πα να το κανεις και για τη φουκαριαρα τη θεια σου!
τι μας πρηζεις μωρε με τις μακαβριες πλακες σου?
κανεις δεν σε παιρνει στα σοβαρα
συνηδητοποιησε πως εδω ο κοσμος καιγεται και η τρελλομαρια εχει του κωλου της το χαβα!
πανε παιξε με τη barbie σου κοπελιααααα
πιες και λιγο γαλα πρωι ειναι ακομα! :Ρ
ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ!!!!!!!!!!!
οκ κι εγω ειμαι ο δαλαι λαμα ρε
ελα αληθεια!
οκ καιι αφου δεν ειναι προβλημα για σενα και ικανοποιησαι απο αυτο γιατι μας πρηζεις?
αν θες να μινεις στασιμη μεινε στασιμη
.........................................
μικρη μου εγω χαιρομαι για σενα γιατι μπορεισ κ κανεισ πλακα σημαινει οτι δν εχεισ προβληματα κ εχεισ ακομα την αθωοτητα κ παιζεισ μπραβο απλα οταν καποια στιγμη θα σου ερθουν προβληματα να προσεχεισ γτ εισαι ανετοιμη!!!!
πολυ αστειο ε ?
ναι μικρη μου την αλλη φορα βρεσ κατι καλυτερο θελεισ να τραβασ την προσοχη δεν ειναι κακο πολλοι το χουν αυτο α κ να προσεχεισ μη σ δημιουργησει εξτρα προβληματα το θεματακι σου με την προσοχη
Το Μαρακι ειναι ενα κοριτσακι απο αυτα που βαφονται ασπρα, με μαλλι ΙΜΟ κ περπατανε φυσωντας τα, μπας κ καταφερουν κ δεν χτυπισουν σε καμια κολωνα, ολη μερα το παιζουν στεναχωρεμενα κ κλαψομουνικα.
Προσεχουν πολυ κ βαζουν σκουλαρικια ΜΟΝΟ με μαγνητη, γιατι η μαμα ειναι αυστηρη, καλα για τατου δεν το συζηταμε, ενα χενα πηγε να κανει κ την ταραξε η μανα της στο ξυλο. αχαχαχα
οχι κανω corpsepaint φοραω σκισμενα ρουχα δεν εχω τα μαλλια μου μεσα στην μαπα εχω παρα πολυ μακρια μαλλια κ εχω μονο 1 σκουλαρικι στην μυτη πραγματικο βεβεα 2 ταττοο στα μπρατσα μεγαλα πιστευω στον Σατανα κ ακουω black metal
Και εγω ειμαι ο ελβις πρισλει κ αυτη τη στιγμη σου γραφω απ το φεγγαρι, τις ελευθερες ωρες μου περπαταω με τα χερια κ τρωω ακριδες.
δε μπα να φας κ κροταλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εσυ τον εφαγες τον κροταλια παντως!!! :Ρ
Το προβλημα ειναι οτι δεν εφαγε κροταλία (να βρει κανενα αγορακι) γιαυτο εχει σαλταρει το κοριτσακι... Τελος παντων, μια στιγμη να κανω ενα τηλεφωνο.
το τηλ καντω εδω 666 θα απαντησω κ ολας αυτοπροσωπως!
Το 100 παιρνω κ την πυροσβεστικη, σημερα θα φας ξυλιες απ τη μαμα παλι.
.................................