................
Printable View
................
..............
....................
Τελικά φοβάσει να τη χωρίσεις ή φοβάσαι ότι θα σε χωρίσει; Συνήθως άτομα που ξεστομίζουν τέτοιες απειλές τόσο εύκολα
δεν εννοούν τίποτα, απλά επειδή είσαι ευαίσθητος (και καλά κάνεις) έχεις τρομοκρατηθεί μόνο και μόνο από τα λόγια της. Άλλος στη θέση σου μπορεί να έβαζε τα γέλια, άλλος
να έριχνε μερικά μπινελίκια ή να μην έδινε καμία σημασία. Σίγουρα πάντως αφού καταπιέζεσαι από μία τέτοια συμπεριφορά πρέπει ή να την κάνεις για αλλού ή να αλλάξεις στάση
για να νιώσεις εσύ καλύτερα.
λαμπρο τι μια λες θα τελειωσει εδω αυτο.και την αλλη λες φοβασαι μη σε χωρησει....αποφασησε τι θελεις για να μπορεσουμε και εμεις να σε βοηθησουμε!
..............
......?..........
..............
..............
ε καλά Λάμπρο! Όχι τ'ώρα πως κι αυτό ισχύει απόλυτα! Εμένα για παράδειγμα δεν μου λέει κάτι.
Έπειτα η αγάπη είναι και συναίσθημα καθαρά υποκειμενικό. Μπορεί κάποιος να εννοεί αγάπη και την εξάρτηση.
Για μένα αυτή η μορφή είναι νοσηρή "αγάπη". Προσπάθησε να την διακρίνεις.
.............?........
................
..................
................
............
........?..........
Μπορείς να την γράψεις στα τέτοια σου? Γράψτην και άσε να σε παρακαλά μπας και καταλάβει οτί δεν μπορεί να φέρεται όπως θέλει.. Καντην να το μετανιώσει και μην την δέχεσαι συνέχεια πίσω και να την δικαιολογείς γιατί τώρα σε καβαλάει. Ξέρει οτί μπορεί να σου φέρεται όπως θέλει και οτί εσύ θα είσαι εκεί να την ανέχεσαι και να μην αντιδράς, να μην βγάζεις καμία αυστηρη λέξη που θα την τρομάξει και έτσι τρομάζει εσένα! Λάθος Λάμπρο! Γίνε λίγο αυστηρούλης.. της χρειάζεται!
Xα χα ρε τυπε πως μου φαινεται εμενα οτι εισαι τρολλ . Μαλιστα οχι ενα απλο τρολλ αλλα ενα πανπονηρο τρολλ .
Φαινεται απο τον τροπο που τονιζεις καποιες λεξεις και απο τις απαντησεις που δινεις οτι δεν εισαι τοσο βλακας που πας να δειξεις .
Εκβιαζεις την κατασταση για να τραβηξεις ολα τα βλεμματα πανω σου . Οι απαντησεις που δινεις δεν κολλαν με το συναισθημα που θα ενιωθες πραγματικα αν σου συνεβεναν ολα αυτα .
Δηλαδη το πιθανοτερο ολα αυτα που περιγραφεις , ειναι δημιουργηματα ( τα περισσοτερα ) της φαντασιας σου .
Ειμαι ( σχεδον ) σιγουρος οτι θα εχεις πεθανει στα γελια με τις απαντησεις που σου δινουν . Θρεφεσαι με αυτο .
Βεβαια επειδη ανακαλυψα προσφατα αυτο το φορουμ και δεν εχω ψαξει αρκετα τους εδω χαρακτηρες μπορει να πεφτω εξω σε αυτα που ειπα για σενα και θα χαρω πολυ να με διαψευσεις .
σαλβαδορ και εγω τα εχω χασει γινοντε τετοια πραγματα?κατι δεν παει καλα εδω δεν παιζει! αν και ειμαι αρκετα φεμινιστρια αχχαχαχαχα!!! λαμπροοοοοοοοο ?????? ξυυυυυυυυπνα!!!! γινε αντρακι επιτελους!!! χωστης και ενα μπουκετο μη σου πω γιατι πολυ αερα πηρε!!! τι θα πει τη φοβασαι?? τι ειναι και τη φοβασαι????
...............
Μου αρεσει που έχεις άποψη κιόλας ποιος (?) εσύ που μόλις ανακάλυψες το φόρουμ και που "μπορεί να πέφτεις έξω στους χαρακτήρες" και ΘΕΣ να σε διαψεύσει. Ποιος είσαι ρε εσύ που ο καθένας θα πρέπει να απολογείται και να σε διαψεύδει??? Ο άνθρωπος έχει πρόβλημα ακόμα και αν είναι της φαντασίας του όπως εσύ λες έχουμε δυο επιλογές ή βοηθάμε όσο μπορούμε τον συνάνθρωπό μας ή τον αγνοούμε. Μήπως τελικά είσαι εσύ που έχει πρόβλημα με την φαντασία? Τον ξέρεις προσωπικά και έχεις γνώμη? Μήπως τελικά είσαι εσυ το τρολ...
Αν κάτι δεν σου αρέσει αγνοησέ τον ρε φίλε γιατί ο καθένας έχει τον χαρακτήρα του ο Λάμπρο αδύναμος, εσύ δυνατός και απλά να γελάς με αυτα που γράφει. Ωραία ανθρωπιά ρε! Ευχομαι να την αποκτήσεις κάποτε!
Λάμπρο μην ασχολείσαι με αυτούς που σε ακυρώνουν... Κάνε οτί δεν υπάρχουν! Άσε τους άλλους να λένε ότι θέλουν...
Λάμπρο ξέρω πόσο πληγωμένος είσαι όπως και κάποιοι άλλοι όμως άσε αυτούς τους άλλους που θέλουν το κακό σου ή σε θεωρούν ψευτικο να μείνει γι αυτους. Να μην σε εππηρεάζουν τέτοιοι άνθρωποι γιατί πάντα θα υπάρχουν, δυστυχώς δεν μπορείς να τους πείσει για τίποτα (αν και δεν υπάρχει κανένας λόγος) ή να τους αλλάξεις. Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα μας πάνε κόντρα γιατί τους την σπάει ο χαρακτήρας μας.. ή τους την σπάνε γενικά οι άνθρωποι ή η ζωη... Γέλα με αυτους Λάμπρο!
γιατι διεγραψες το πρωτο σου μηνυμα καλε??????????????????
δεν το διέγραψε, ρε παιδιά! είναι πολλά μαζεμένα αποσιωπητικά! που σημαίνουν: "η σιωπή μου προς απάντησή σας! άκαρδοι!". αμάν κι εσείς με τις ανησυχίες σας! :D
απλα νομιζα οτι κατι τον πειραξε σε αυτα που ειπαμε κ γιαυτο!!!
Λάμπρο ποτέ δεν υπολόγισα άτομα, που είχαν εύκολους τους χαρακτηρισμούς κι ειδικά όταν δεν ήξεραν τον άλλο.
Αυτό που έχω να πω είναι απλά αγνόησε, ότι δεν αξίζει και πάμε παρακάτω. Απλά δεν αξίζει ν' ασχολείσαι.
υ.γ.: " το δένδρο που κάνει καρπούς πάντα χτυπάνε " είσαι μεγάλη καρδιά! :D