ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ...(ΠΑΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΦΡΕΝΟ..) ΤΩΡΑ ΠΑΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΚΑΖΙ
9/9 πρωι
Λοιπον επαιρνα μεχρι την πεμπτη 6/9.
ζαναξ (0.75 εως 1) την ημερα
εφεξορ 150 την ημερα
στιλνοξ 10 το βραδυ
dogmatil 100 την ημερα
νεχιουμ που και που.
Βρε σαν πολλα δεν μαζευτηκαν? Που παμε ρε...
Ωραια ειδα μερικες βελτιωσεις στη διαθεση προς το καλυτερο. Αλλα ειδα να χειροτερευουν μερικα πραματα (κατακρατηση υγρων,δυσκοιλιοτητα με διαταση της κοιλιας,μειωμενη λιμπιντο, μια δυσκολια στη συγκεντρωση και τελικα μια υπερενταση που κρατουσε το μυαλο και το σωμα σε μια καλη μα οχι τοσο νορμαλ κατασταση.
Την περασμενη πεμπτη 6/9 επιμενω στην ψυχιατρο οτι πρεπει να κλεισουμε το ζητημα του διαταραγμενου υπνου.
Μου διακοπτει τα παντα για μια μερα εκτος το εφεξορ και μου προσθετει ενα χαπι ταβορ 2,5 το βραδυ+ μελατονινη 2. Θεωρει οτι αυτα μπορουν να με κρατησουν σταθερο στον υπνο και να μην ξυπναω ενδιαμεσα (παρολα αυτα δυο νυχτες τωρα συνεχιζω να ξυπναω 2,3 φορες αλλα πιο χαλαρα ξανακοιμαμαι σχεδον αμεσως.).
Τι παρατηρησα...
Απο την στιγμη που διεκοψα ολα τα παραπανω το απογευμα κοιμαμαι καλυτερα και βαθυτερα (σαν να χρωστουσα υπνο). Ο οργανισμος μου χαλαρωσε αρκετα (περιοριστηκε η δυσκοιλιοτητα, αρχισε να επανερχεται η λιμπιντο και δεν εχω τοση υπερενταση). Στα αρνητικα οι ενοχλησεις στο εντερο ξαναεμφανιστικαν υποφερτες προς το παρον.
Το οτι υπαρχει ζητημα υπαρχει δεν το αμφισβητω. Το καταλαβαινω δυο μερες τωρα που το απογευμα μετα τις 8 περιοριζονται και οι ενοχλησεις στο γαστρεντερικο (αρα περιοριζεται το αγχος και η οποια καταθλιψη)
Αυτο που εχω να πω ειναι οτι η ψυχιατρος μου πειραματιζεται. Να κανω υπομονη μεχρι να βγει μια ακρη ή να βαλω τις φωνες? ιδου η απορια
9/9 βραδυ
Σημερα ολη μερα "η ομαδα δεν τραβουσε..." . Πιστευω οτι η προηγουμενη αγωγη ειχε καταφερει να με κραταει δυνατο ειχε δημιουργησει ενα "τειχος" γυρω μου ωστε δεν χρειαζοταν καν να προσπαθησω να αντιμετωπισω το οποιο προβλημα (μικρο η μεγαλο) . Το αντιμετωπιζαν τα χαπια για μενα.
Τωρα με την νεα αγωγη αρχισα να αισθανομαι ακαλυπτος αρκετες ωρες. Βεβαια το αντιμετωπιζω με δικη μου προσπαθεια οσο γινεται αλλα δεν ξερω ποσο θα επιδεινωθει και τι δυναμεις θα εχω.
Η ουσια ειναι.
Με την προηγουμενη αγωγη ειχα δυναμη ψυχολογικη αλλα ειχε τα εξης αρνητικα . Υπερενταση, κατι σαν αναισθησια στα πραγματα, μειωμενη διαθεση για σεξ,εντονη δυσκοιλιοτητα (φουσκωμεμη κοιλια μονιμως), λιγοτερες ενοχλησεις απο το εντερο.
Με τη νεα αγωγη οι ενοχλησεις στο εντερο επεστρεψαν, δεν εχω τοση διαθεση , χαρα, αλλα μπορω να ελεγχω καλυτερα τον εαυτο μου, επανηρθε η διαθεση του σεξ, μειωθηκε η δυσκοιλιοτητα αλλα αισθανομαι νευρικος. Σαν να εχω συνδρομο στερησης αλλα οχι σε ακραιο βαθμο.
10/10 πρωι
Θεωρω μια απο τις χειροτερες μου νυχτες απο τοτε που αρχισα φαρμακευτικη αγωγη. Κοιμηθηκα γυρω στις 11 το βραδυ. Πρωτο ξυπνημα στις 12, ακολουθησε στις 1και δεκα 2 παρα εικοσι μετα δεν κατεγραφα. Συνολικα πρεπει να ηταν 8 φορες που ξυπνησα. <το κακο ειναι οτι στις 6 το πρωι που χτυπησε τοξυπνητηρι δεν μπορουσα να σηκωθω. Με χιλια ζορια εκανα τις δουλιες του σπιτιου και αργησα να παω και στην εργασια μου. Ειμαι σε κατασταση "ψιλοζαλισμενου κοτοπουλου". Τελικα αυτο το ταβορ αντι να με βοηθησει στον υπνο μου τον χειροτερεψε. Θα παρω τηλεφωνο αργοτερα την ψυχ. μου μηπως εχει καμια ιδεα. ]
10/10 βραδυ
first of all i ve got the new cd of mr.Robert Zimmerman (Bob Dylan) γαμαει και δερνει ο πουροκερ γραφει ιστορια (ειδες αμα εχεις φιλο φαρμακοποιο θα σου βρει οτι "παυσιπονο" θες περασα το απογευμα για να παρω τα εφεξορ της γριας, παρε μου λεει και το καινουριο του ντυλαν για την καταθλιψη...)
Αμα πεθανω θελω να παω εκει που ειναι ο μορισον η τζανις τζοπλιν, ο χενριξ, ο λενον ο ασιμος ο σιδηροπουλος και αλλοι που φυγαν. Το ακους εσυ εκει πανω...
Λοιπον παροτι θα μου φωναζει η μπλου (μονο αυτο μπορει να κανει τωρα που εχει λουμπαγκο ) ξαναρχιζω τα πειραματα. Απο το πρωι πηρα μονο dogmatil (που βοηθαει στην σπαστικοτητα του εντερου και ξαναπηρα τωρα). Εφεξορ στοπ θελω να δω τι θα γινει κατι δεν μου παει καλα με αυτο μπορει η ποσοτητα να ειναι υπερβολικη για μενα. Παντως με το dogmatil μονο του ηρεμησε το εντερο και ηρεμησα και εγω αρκετα.Εκανα και εναν 2ωρο καλο απογευματινο υπνο. Εχω τα ζορια μου βεβαια χωρις τα ζαναξ αλλα προς το παρον τα ελεγχω (νιωθω κυριος του εαυτου μου) Πηρα την ψυχιατρο το μεσημερι να της πω οτι τα ταβορ δεν με βοηθανε στον υπνο δεν μπορουσε (ηταν σε συνεδρεια). Θα σε παρω εγω μου ειπε πηρε στις 8 το απογευμα δεν το σηκωσα ασε λεω δεν σε χρειαζομαι τωρα...(διοτι αν ο ασθενης σε παιρνει τηλεφωνο στις 12 το μεσημερι και δεν μπορεις τι να σε κανει στις 8 το βραδυ να πειτε καληνυχτα...) Τελος παντων θα ξαναπαρω ταβορ και μελατονινη για τελευταιο βραδυ κι αν ξυπνησω πανω απο δυο φορες γυριζω στα στιλνοξ. Αντε καληνυχτα αυριο πρωι παλι αγαπητο μου ημερολογιο...
11/9 πρωι
Το ξερω αγαπητο μου ημερολογιο η Μπλου φωναζει και ωρυεται περι της αποφασεως μου να διακοψω τας εφεξορας. Θα συσκευθοσιν μετα του εαυτου μου αργοτερως δια να λαβω την τελικην αποφασινΠρος το παρον εχω ενα κεφαλι βαρυ και τασεις υπνηλιας αρκετα εντονες. Παλι δεν εκανα καλο υπνο (ξυπνησα η 4 η 5 φορες) οποτε επιστρεφω στα στιλνοξ του αλλου ψυχιατρου και αν αισθανομαι οτι χρειαζομαι ζαναξ.Πηρα το πρωι νεξιουμ 20 και σε καμμια ωρα θα χτυπησω το dogmatil μου για το γαστρεντερικο. Ειδομεν...
11/9 βραδυ
Αγαπητο μου ημερολογιο. Η επιστροφη στην βασικη θεραπεια (ζαναξ και εφεξορ) ειναι η καλυτερη λυση προς το παρον. Βεβαια εχει τα αρνητικα της (στα εχω γραψει παραπανω) αλλα καλυτερα μια περιοδο "υπο προστασια" ως να δουμε τι θα γινει. Αυτο που αντιλαμβανομαι ειναι οτι θα πρεπει καποια στιγμη να βρεθει το ποσο ζαναξ και το ποσο εφεξορ πρεπει να παιρνω. Οι ποσοτητες που παιρνω τωρα ειναι μερες που μου προκαλουν ενα ειδος υπερενεργητικοτητας χωρις να καταβαλω καμμια προσπαθεια. Η ουσια ειναι να φτασουμε σε καποια στιγμη ωστε να χρησιμοποιω τις δικες μου δυναμεις με την βοηθεια του αγχολυτικου και του αντικαταθλιπτικου. Προς το παρον , λογω θεραπειας , κανουμε ακριβως το αναποδο. Υπομονη. Παντως με μια κουβεντα που εκανα με τον φαρμακοποιο μου δεν ηταν και πολυ αισιοδοξος , απο οσα εχουν δει τα ματια του τοσα χρονια 99 στους 100 δεν τα καταφερνουν να συνεχισουν την ζωη τους χωρις χαπια. Αλλοι με ενα ζαναξ τη βδομαδα αλλοι με πολυ περισσοτερα χαπια ημερισιως. Αγαπητο μου ημερολογιο σε κανα χρονο θα ξερω κι εγω σε ποια κατηγορια ανηκω.
well the show must go on...
12/10 πρωι
Αγαπητο μου ημερολογιο επεστρεψα στη βασικη θεραπεια ζαναξ και εφεξορ. Ενταξει μπορει να ξυπνησα αρκετες φορες τη νυχτα αλλα το πρωι ειμαι πιο ευδιαθετος και πιο λειτουργικος.Οταν θα ξαναπαω στην ψυχιατρο μου θα σε εκτυπωσω και θα σε δωσω να σε διαβασει.
Η απεργία είναι η κραυγή σου...
RESPIRA (ΑΝΑΠΝΕΥΣΕ) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΑΜΑΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ CGT ( http://www.cgt.org.es/ ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ...
http://www.youtube.com/watch?v=zzioMZMAVww&feature=youtu.be&hd=1