-
Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω για τον βελονισμό και την ομοιοπαθητική διάβασα στο ίντερνετ πως και οι δύο αυτές πρακτικές έχουν αποτέλεσμα στην ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή όπως και σε άλλες περιπτώσεις βοηθούν στο ανάλογο πρόβλημα που έχει ο καθένας ποια πιστεύεται είναι η καλύτερη η ομοιοπαθητική η ο βελονισμός ?
-
Πιστευω πως οι εναλλακτικες θεραπειες εχουν επιδραση , εφοσον πιστεψεις πως θα εχουν επιδραση. Νομιζω δηλαδη , πως στην πλειοψηφια τους λειτουργουν κυριως σαν πλασιμπο.
Αρα θεωρω πως το να τις συγκρινεις δεν εχει καποιο νοημα. Ενημερωσου και για τις δυο μεθοδους , επισκεψου τα κεντρα στα οποια εφαρμοζονται και επελεξε την μεθοδο που νομιζεις οτι θα σε κανει να αισθανεσαι πιο ανετα.
Α ,και επειδη τωρα ειδα το προηγουμενο μηνυμα σου , θελω να σε ρωτησω να εξακολουθεις να παιρνεις αγχολυτικα .
-
Ναι παίρνω ακόμη xanax και ένας λόγος που θέλω να κάνω μία από τις δύο αυτές πρακτικές είναι για να διακόψω και τα αγχολυτικά προς το παρόν δεν είναι εφικτό αλλά θέλω να αισθανθώ και εγώ καλά κυρίως .