Αγόρι σε ποιον κωλοτρίφτηκα. Εχω δηλώσει οτι είμαι με κάποιον τι κουφαμάρες είναι αυτες που λές? Σου στερέψανε οι ατάκες και οι κακίες? γιατι άρχισες τις μαλακιες
Printable View
κι εγω τα'χω με τη Γεωργια. αλλα εσυ εισαι αυτη που πληγωθηκε κι ασχολειτε ακομα. καλυτερη συμβουλη δε μπορω να σου δωσω, χανεις το χρονο σου τζαμπα.
Πληροφορήθηκε ο Αριστοτέλης από κάποιον ότι μερικοί τον έβριζαν. Ο
φιλόσοφος απάντησε: «Καθόλου δεν με νοιάζει. Όταν είμαι απών, δέχομαι ακόμα
και να με μαστιγώνουν».
Διαβασα τα αρχικα μηνυματα και επειδη και εγω εμπαινα και μπαινω καμοια φορα σε αυτο το τσατ, δεν εχω δει ποτε καποιος να κουτσομπολευει. Και ημουν και συχνη χρηστρια. Αντι8ετως τα παιδια απο εκει με εχουν βοη8ησει παρα πολυ σε μια εξαιρετικα δυσκολη στιγμη της ζωης μου που ειχα παρει χαπια και χαρης αυτων τα σταματησα. Το μονο που εχω ακουσει για αλλους χρηστες ειναι το " ειναι καλα ο .. ? " Αυτο..δεν ξερω στο παρελ8ον τι ειχε συμβει παρ'ολα αυτα.
δε ξερω τι λετε για το τσατακι σας κι ουτε που με νοιαζει, ο Νικος διεγραψε το θεμα που κανε τη μαλακια η kalopisti, οποτε μπορουμε πλεον να ησυχασουμε. :)
Καλο αλλα σας εχω κ καλυτερο!
Περπατουσε ο Αριστοτελης με εναν φιλο του στο δρομο κ σε μια στιγμη ενας παραδιπλα αρχισε να βριζει με τα χειροτερα λογια τον Αριστοτελη. Ο Αριστοτελης αταραχος δεν εδωσε καν σημασια, αδιαφορος. Ο φιλος του τον ρωταει "Καλα ρε συ σε βριζει σου λεει τοσα κ δεν εκνευριστηκες, δεν κανεις τιποτα?" Κ γυρναει ο Αριστοτελης στο φιλο του κ του λεει
"Καλα, κ αμα μου γκαριξει ενας γαιδαρος, πρεπει να του απαντησω?"
(Μας το ειχε πει η καθηγητρια στο φροντιστηριο)