η αλι8ια ειναι ποσ χριαζομαι πολυ αγαπι και λιγο περισοτερο ενδιαφερον απο τουσ δικουσ μου αν8ροπουσ πραγμα που δεν εχω 8ελω λιγο προσοχι πανο μου ποτε δεν μου εδικσαν τιν προσοχι που 8α επρεπε... εχεισ αρα δικιο "κενο"
Printable View
η αλι8ια ειναι ποσ χριαζομαι πολυ αγαπι και λιγο περισοτερο ενδιαφερον απο τουσ δικουσ μου αν8ροπουσ πραγμα που δεν εχω 8ελω λιγο προσοχι πανο μου ποτε δεν μου εδικσαν τιν προσοχι που 8α επρεπε... εχεισ αρα δικιο "κενο"
μακαρι να ειχα φιλουσ και παρεεσ να εβγενα εκσω ολι μερα κα8ομαι στν υπολογιστι μου και απο εκει μεσα πσαχνω τροπουσ διασκεδασισ και υπερφιγισ... και ι αλι8ια ειναι ποσ δεν μου αρεσει αφτο...
στους δικους σου ανθρωπους δε περιλαμβανεται κανενας διαθεσιμος για παρεα να πας μια βολτα ? επισης υπαρχουν παντα και χειροτερα, εσυ τουλαχιστον εχεις δουλεια και βγαινεις να πας εστω μεχρι εκει, τι να πουν αλλοι που ειναι ανεργοι και τελειως μονοι ?
οι δικοι μου αν8ροποι με βλεπουν σαν προβλιμα σιγα μν βγουν μαζι μου βολτα...επισεισ πας στν δουλεια χωρισ ομωσ κανενα δικο μου κερδοσ τα λεφτα μου τα περνει ο πατερασ μου... και τν καρτα μισ8οδοσιασ μου δεν τιν εχω εγω...:(
σιμερα πεχτικε ενα σκινικο στν δουλεια και μπορω να πω πωσ ιταν ι προτι φορα που σικοσα το αναστιμα μου και μιλισα κα8αρα δεν φοβι8ικα τιποτα και κανεναν... τελικα καπιοι απο εδω μεσα α8ελα τουσ μπορει και να μου εκεναν καλο σχεφτικα πωσ ειμαι και εγω καπιοσ με δικαιοματα και πωσ κανενασ δεν μπορει να μου στερει πραγματα οταν μιλισα με κοιταγαν ολοι καλα καλα κσερω πωσ μετα στανταρ με σχολιασαν αλλα δεν με νιαζει αρχιζω και γινομαι λιγο πιο δινατι ενιοσα μεγαλι ανακουφισι βεβεα εχω αρκετο δρομο μποροστα μου για να βρω πια ειμαι πραγματικα και που παω... δεν κσερω αν τελικα μου βγει σε καλο αφτο που εκανα αλλα τωρα παει εγεινε... μακαρι να μου βγει σε καλο....
ολα για καλο γινονται να σαι σιγουρη γιαυτο,
να διεκδικεις οτι σου ανηκει
ναι σιγουρα γινοντε ολα για καλο αλλα τωρα ολοι με πολεμανε επιδι απλα μιλισα... με χονουν σινεχια να κανω δουλειεσ και εκοινοι κα8οντε... :-(
αφτο κανω αλλα δεν πιανει... νομιζω πωσ αν σινεχισουν 8α με κανουν να παρετιθο πολυ συντομα...
βγες εξω κ διασκεδασε μωρε μαρινακι.φιλους δεν εχεις??αποκλειεται νασαι εντελως μονη.
δεν εχω κα8ολου φιλουσ οσο περιεργο και αν ακουγετε αφτο... ειμαι παρα πολυ κλιστοσ αν8ροπωσ και ντρεπομαι παρα πολυ...:(
μπορεις να κανεις.στη δουλεια..
δε χρειαζεται να σαι τοσο κλειστη.κ εγω ετσι ημουν καποτε.πραγματικα η ζωη ειναι ομορφη να ταλαιπωρεις τον εαυτο σου κ εισαι πολυ μικρη
αφου κανενασ δεν 8ελει να μου μιλαει... πωσ να κανω φιλουσ??? στν δουλεια ειδικα δεν μου μιλανε ποτε ουτε καλιμερα δεν μου λενε...
κατεβα αθηνα και θα σου κανω εγω παρεα, λολ. :p
δε ξερω τι να σου γραψω, η εκμεταλευση παντως μονο για καλο δε γινεται, κι ασε τη kyknos25 να λεει.
αφου δε σε πληρωνουν, δε θα δουλευεις για το τιποτα. κοροϊδο δεν εισαι, πεστους να βρουν αλλον.
ειτε ειναι οικογενειακη επιχειρηση, ειτε ο μπακαλης της γειτονιας, δικαιουσαι μεριδιο!
προσπαθησε να παρεις τη ζωη στα χερια σου λιγο, να κανεις γνωριμιες εστω και μεσω φεησμπουκ απο ατομα που μενουν κοντα σου. αμα το καταφερεις θα ξεκολλησεις σιγα σιγα απ'της οικογενειας και την εκμεταλευση τους, και θα κανεις οτι θελεις. δεν εισαι μωρο παιδι πια ουτε ανηλικη...
χμμμμμμμμμμμ α8ηνα ε??? πσινομαι γενικα μου αρεσει ι πολη οποτε 8α ερ8ω σιντομα... χαχαχαχα εχεισ δικιο σε αφτα που μου ειπεσ ομοσ ειναι γονεισ μου δεν μπορω να τουσ αφισω ετσι...
ολοι καποια στιγμη ΠΡΕΠΕΙ να ξεκολλησουμε απ'την αγκαλια των γονιων μας. οσο πιο συντομα το κανουμε, τοσο πιο ανεξαρτητοι θα ειμαστε, και θα εχουμε περισσοτερες επιλογες κι ελευθερια. οσο παραμενεις και καθεσαι εκει, τοσο θα σου φερονται ασχημα και θα σε εκμεταλευονται γιατι εχεις γινει συνηθεια και σε θεωρουν δεδομενη και σιγουρη. σαν ενα γαϊδουρι που δεν αντιδρα. δε νομιζω πως σου αξιζει κατι τετοιο. σε κανεναν δεν αξιζει.
επισης και λογο ηλικιας οσο μεγαλωνουμε τοσο γινομαστε χειροτεροι, μειωνεται η υπομονη μας κι ανεχομαστε λιγοτερα. αν σου φερονται ετσι τωρα, φαντασου σε λιγα χρονια πως θα γινουν...
εχεισ δικιο...
καλησπερα η μαλλον καλημερα πληγωμενη και ασχημη απο τα παραπανω που διαβασα μαλλον εχεισ ελειψη αυτοπεποιθησεισ καιοχι οτι θελεισ να πεθανεις κατι το οποιο ακουγεται και πολη βαρη.ισωσς πρεπει να ερθεις στην πραγματικοτητα να αφησεις το πολυ ιντερνετ και να βγεις εξω ναπιεις εναν καφε να κοιταξεισ γυρο σου καινα δεισ ανθρωπους αρρωστους οι οικογενειεσ που ζουν στα ορια της φτωχιας και δεν το βαζουν κατω και προσπαθουν για την επιβιωσηετσι και εσυ πρεπει να προσπαθησεισς για τον εαυτο σου πρωτον η δεισλεξεια που αναφερεισς δεν ειναι αρρωστια δευτερο απο οτι ακουω ασχημη δεν εισαι οποτε πρεπειπρωτα εσυ να πιστεψεις σε σενα αν διαβασα καλα δουλευεισ και τα λεφτα σου τα περνουν οι γονεις σου αν αυτο ισχυει ειναι απαραδεκτο αυτο πρεπει να το σταματησεις επειγοντος πρεπει να μαθεις να υπερασπιζεσαι τον εαυτο σου ειτε στην δουλεια ειτε μεσα στην οικογενεια σου και το βασικοτερο ειναι νααπαιτεις τον σεβασμο των υπολειπων καληνυχτα
εφκολο να λεσ καπια πραγματα δισκολο να τα κανεισ ομοσ...
χαιρομαι που συμφωνουμε ολοι οτι η εκμεταλευση μονο για καλο δε γινεται και πρεπει να σταματησει. :)
δεν ειναι και τοσο δυσκολο να πεις οτι πας μια βολτα και θα λειψεις καποιες ωρες, ετσι να δουν οι γονεις οτι εχεις και δικη σου προσωπικη ζωη και δεν εισαι ολη μερα εξαρτημενη απ'αυτους. ουτε τοσο δυσκολο σου ειναι να βρεις καποιον για παρεα εκει που μενεις, ειδικα εσυ που εισαι κοπελα θα εχεις περισσοτερες επιλογες, ετσι δεν ειναι ?
ειδικα εδω που μενω εγω δεν παιζι να βρω παρεεσ ο ενασ κσερει τν αλλο δεν εχω επιλογεσ εδω που μενο ειναι εναι μικρο νισι που ενασ να πει κατι το μα8ενουν ολοι... ολοι με κσερουν με κσερουν σαν καπια κοπελα ειδιορι8μι και αφτο δεν 8α αλακσι ποτε...:-( και για να απαντιισω και στο 8εμα τισ βολτασ ντρεπομαι που το λεω αλλα δεν με αφινουν να βγενω εκσω παρα μονο μεχρι τν δουλεια και ι δικαιολογια ειναι οτι ειμαι απιρι ακομα για βολτεσ...
δοκιμασε να ψαξεις και μεσω φεησμπουκ αν ειναι, μπορει να ανακαλυψεις καποιον που μενει διπλα σου, αλλα δεν τον ηξερες. δεν ειναι και τοσο δυσκολο να βρεις εναν ανθρωπο για παρεα.
αλλα ακομα και με τους παλιους που σε ξερουν σαν μια κοπελα ιδιορυθμη, στο χερι σου ειναι να το αλλαξεις αυτο, και να αποδειξεις οτι εισαι καλυτερη, πιο χαλαρη, πιο ανετη.
αν παρολαυτα επιμενεις οτι φταιει η περιοχη σου, κατεβα αθηνα κι εσυ, μπας και εχεις περισσοτερες επιλογες.
τελος το να εισαι 22 χρονων και να μη σε αφηνουν να πας εστω μια βολτα, ξερεις δε θεωρειται φυσιολογικο.
πρεπει να τους πατησεις λιγο ποδι, να βγεις απο πανω, να δουν οτι εχεις τη ζωη σου, εισαι ανθρωπος μεγαλος πλεον, οχι ανηλικο.
αυτο που θελω ναπω ειναι οτι δεν υπαρχει τιποτα ευκολο και επειδη εισαι και μικρη να ξερεις οτι σπανια σου χαριζεται καικατι ακομα και οσεβασμος κερδιζεται ναπροσπαθησεις ναβρεις τηνχαμενη αυτοεκτιμιση σου δεν νομιζω οτι φταιει η περιοχη που εισαι και οτι δεν μπορεισ να βρεισ εστω και ενα ατομο να σε καταλαβει και να σε εκτιμιση οως εισαι αλλα ισως και εσυ να μην ανοιγεσαι καιευκολα
εγω πιστευω οτι φταιει και η περιοχη, πολλες αξιολογες κοπελες και με σωστη συμπεριφορα, χαραμιζονται μονες επειδη δεν μπορουν να βρουν καποιον συνομιληκο ή εστω λιγο παραπανω να ταιριαξουν εκει που μενουν. ειναι πολυ ασχημο να ζεις σε χωριο με λιγους κατοικους, και οι περισσοτεροι να ειναι κωλογεροι του κερατα.
ενω εσυ που δεν εισαι γερος αξιζεις περισσοτερα??
δινεις κ συμβουλες τρομαρα σου
εγω ειμαι αθηνα ρε βλαχο, ελα ζησε εδω μονιμα τοσα χρονια, και μετα ξαναμιλαμε.
κι οσο για τις συμβουλες, απλα προσπαθω να βοηθησω κι εγω οπως μπορω...
απ'τη δικια σου συμβουλη παντως, που της ειπες να κατσει στην εκμεταλευση κι οτι ολα γινονται για καλο, νομιζω ημουν σωστοτερος.
αλλιως το εννοουσα ΚΕΝΟ=κενος εγκεφαλος.
λιωνεις ολη μερα εδω.βγες κ εξω να σε δει κανενας χριστιανος 'η εισαι τοσο ομορφος που φοβασαι μη σε ματιαξουν??
γκομενα απ το φεημπουκ να βρεις εσυ κ οχι το κοριτσακι.
μην απαντησεις
δεν αξιζει καν να ασχοληθω.
εγω ειμαι νεο μελοσ στο φορουμ αλλα νομιζω οτι δεν ειναι ωραιαη συνομοιλια σας κε νο και κυκνο δεν βοηθατε ετσι αντιθετος χειροτερευεται την κατασταση.τελος παντον πληγωμενη καισασχημη ακομα και στα αντυκυθυρα να εισαιη στη γαυδο που ειναι απο τα πολη μικρα νισακια μας και με παρα πολυ λιγο κοσμο ακομα και εκει μπορεισ να βρειςανθρωπους για να κοινονοικοπειθης να τους δωσεις και να παρεις πραγματα απο αυτους. ανεξαρτητου ηλικιας τωρα οσο δε για πολη και χωριο οταν ειναι επιλογη του καθενος μας και στα δυο περνας καλα και το βασικοτερο ολον των παραπανων ειναι οτι πρεπει να πιστεψεις στον εαυτο σου και απο καπου να κανεις μια αρχη
δεν αξιζει λεμε παναϊαμ.
τελοπαντων το βασικοτερο ειναι να βοηθησουμε εστω και με την ενθαρυνσημας την πληγωμενη και ασχημη να κανει απο καπου μια αρχη
pligwmeni ki asximi sorry βγηκαμε εκτος θεματος. δε νομιζω ομως πως υπαρχει και κατι παραπανω να πουμε. πρεπει απλα να παρεις λιγο περισσοτερο τη ζωη στα χερια σου και να πατησεις ποδι στους γονεις, να μη σε κανουν οτι θελουν.
Μαρινα αυτο πουλειπει απο την ζωη σου ειναι μερικες καλες εμπειριες και μαλλον αυτο ψαχνεις αλλα χεν το εχεις καταλαβει. Οι γονεις σου θελουν νασε προστατεψουν καιγια αυτοσε περιοριζουν.
Αυτο που λες οτι σε εχουν στιγματησει σαν περιεργη πιστευω οτι εχεις δικαιο. Ο κοσμος το κανει αυτο χωρις να νοιαζεται πραγματικα γιατι εισαι περιεργη. Παντα θα εισαι στιγματισμενη. Οταν ομως φυγεις απο την μικρη κοινωνια που εισαι θαεχεις την ευκαιρια να ξεκινησεις απο την αρχη με νεους ανθρωπους.
Εγω θα σου προτεινα να ψαξεις νεους φιλους ξεκινωντας νεες δραστηριοτητες. Το καλυτερο που εχεις να κανειςειναι να γραφτεις σε μια σχολη σε αλλη πολη. Μηνψαχνεις νεα ατομα μεσω ιντερνετ.
Μαρίνα εχεις φίλους , γιατι δεν τους ζητάς να ειναι κοντα σου σαν παρέα ?
Όπως όταν βγαίνεις έξω με αυτους , μπορείς να το κανεις ποιο συχνά .
filoi mou einai i aderfi mou i mikri kai to agori tis... kai vgenw me tous filous tis kai me ekini otan mou poun oxi sixna omos... :-( 8a vgw mia fora to mina kai an vgika ex8es kai itan teleia perasa polu omorfa kai diaskedasa para polu... kai nai malon oi empiries mou loipoun....
Να το κανεις συχνά , να βγαίνεις έξω πιο πολυ , μην κάθεσαι μέσα .
σημερα ο γιατροσ διεγνωσε οτι ο μπαμπασ μου εχει καρκινο στο δερμα... και μου κσαναρ8αν ολεσ οι ασχιμεσ σκεπσεισ στο μιαλο 8ελω να πε8ανω εγω μακαρι να ζισει εκεινοσ δεν 8ελω να πε8ανει οτι και αν εχει κανει ειναι μπαμπασ μου... 8ελω να μινει για παντα εδω κοντα μου... :-( ολα μου πανε στραβα... βοι8ιστεμε σασ παρακαλωωωω....
Τι σου έχει κάνει ο πατέρας σου?
Κοίταξε, πρώτα απο όλα δεν ξέρω πως μπορεί να σε βοηθήσει ο μη ειδικός, θα σου έλεγα όμως να πας σε κάποιον ψυχολόγο. Επίσης θα πρέπει μέσα σου να γίνεις καλά και να φέρεις σε αρμονία τον ψυχικό σου κόσμο για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα ακόμα πιο δύσκολα και σκληρά πράγματα που μας επιφυλάσσει η ζωη. Μακάρι να μπορέσω να κάνω κάτι για σένα αλλά είσαι τόσο φθαρμένη που μόνο ο ειδικός πιστεύω οτι θα είναι κατάλληλος για σένα.