Μα σου λέει ότι νιώθει και αλλα εκτος του σεξ , πως να αφήσει κατι που απο τώρα την έχει κυριεύσει ?
Printable View
εγω λεω να κρατησεις κ αυτον για κουβεντα αλλα να κανεις κ αλλες γνωριμιες,μην κολλας με αγνωστους!
θα ηταν ολα πολυ διαφορετικα αν δεν ειχαμε την καθημερινη συνομιλια.θα πηγαινα θα το καναμε και τελος.τωρα ετσι οπως τα εφερε..παντως απο σημερα τελος .γυρναω στις παλιες μου συνηθειες,δεν εβγαινα εξω.δεν εμπαινα στο f.book γιατι δε ψαχνομουν.δεν ηθελα να νομισει κατι τετοιο.οταν εχεις κατι καλο το εχεις.δεν κανω μαλακιες.αλλα τωρα δεν υπαρχει τιποτα.το συνειδητοποιησα.ουτε σεξ δε θα εχει.ξενερωσα.τι βλακας..ετοιμη με ειχε τα κανε σκατα.αλλα τι ειχαμε τι χασαμε!!
τι εγινε? μιλησατε?
καλοπιστη αν θες σβησε μερικα μηνυματακια σου.δε μπορω να στειλω
παιδια σας ευχαριστω ολους..μου φευγει ενα βαρος που μοιραζομαι ολα αυτα μαζι σας.εχω ζοριστει πολυ
βαρεθηκα να περιμενω να με παρει βαρεθηκα να περιμενω οποτε θα εχει ορεξεις για να τις βγαλει πανω μου
λαμπρο αστο επαθα black out.δεν ελεγε μονο αυτα βεβαια ελεγε κι αλλα που μου αρεσαν
ωραιο ηταν το παραμυθι.μονο που τωρα ξυπνησα.
απο την αρχη ημουν προβληματισμενη
Λαμπρο πατακι εισαι κι εσυ μου φαινεται, αγκαλιτσας και ερωτιαρης και ολοι σε πατανε και σε εκμεταλλευονται! Ανοιξε και εσυ τα ματια, μην αγαπας με κλειστα τα ματια, γιατι περναει ο οδοστρωτηρας απο πανω και οταν τα ανοιγεις λες τι επαθα και αρχιζεις το τραγουδι "τι εκανα για παρτη μου τι εκανα για μενα"
ουφφ πινω τωρα να ξεχασω τον πριγκηπα -νομιζα-τωρα τι κανουμε???του ξαναμιλαω?αν παρει?και τι να του πω?
τωρα μου στελνει μηνυματα να δει τι κανω..
τι να του πω?οτι ειμαι χαλια γι αυτον οτι εχω ανασφαλεια και θελω να ειμαι μαζι του μονο και αυτος μαζι μου?πως να το πω τωρα??τιποτα δε μπορω να του πω
kaity τα πηρες τα μηνυματα μου?
α καλα..καποιο προβλημα υπαρχει..μηπως κ εσενα ειναι γεματο? εγω το αδειασα παντως το δικο μου
λοιπον καιτη το θεμα ειναι εσυ τι ζητασ??? για παραδειγμα αν περιμενεισ απο αυτον αγαπεσ και καρδουλεσ ξεχνα το!! αν ομωσ θεσ μονο σεξ οκ προχωρα...εγω θεωρω οτι να τον ερωτευτεισ μονο και μονο απο επικοινωνια μεσω fb ειναι δυσκολο και απλωσ θα ελεγα οτι ενθουσιαστηκεσ απο οσα σ ελεγε...
βασικα αυτο που βλεπω εγω απο τη στιγμη που σ ανεφερε για παρτουζα ειναι οτι προκειται για εναν πα**ρα ο οποιοσ δεν λεω μπορει να ειναι ποθητοσ και ομορφοσ αλλα πιθανοτατα ψαχνει καποια ωστε να την εκμεταλλευτει..
θα σ πω και κατι για το οποιο δεν ειμαι σιγουροσ αν ειναι οκ να το δημοσιευσω εδω...εχω φιλο ο οποιοσ κανει κατι αντιστοιχο με την κατασταση σου στο zoo(εγω ειμαι απολυτα αντιθετωσ σε τετοιεσ καταστασεισ)...απο εκει εχει γνωρισει πολλεσ και εχει κανει κατι με 3 απο αυτεσ...οσεσ εχει προσεγγισει τισ εχει προσεγγισει με τροπο παρομοπιο με τον δικο σ...δλδ τουσ ελεγε ωραια λογια και ποιηματα και καποια στιγμη περαν του chat και απλωσ την ανταλλαγη ενοσ msn φταναμε στο fb....απο εκει και περα νομιζω καταλαβαινεισ..ωστοσο αυτεσ με τισ οποιεσ εκανε κατι (τουλαχιστον τη μια που εχω δει) μονο αγανακτισμενεσ θα μπορουσα να την / τισ χαρακτηρισω(οχι οτι και ο φιλοσ μ παει πισω!!!)...αλλα στο θεμα μασ η επιλογη ειναι δικη σ λοιπον και παψε να παιδευεσαι με πλατωνικουσ ερωτεσ μεσω μνματων....και με ανθρωπουσ που ουτε καν εχεισ δει απο κοντα...
ελπιζω να μν σε μπερδεψα περισσοτερο ;-)
Ε τοτε σαρεσουν τα προβληματα και κολλας, Μαρθα Βουρτση ενα πραμα!! Τα απολαμβανεις!!
Καλώς ήλθατε στο φόρουμ αυτοβοήθειας της Πύλης Ψυχολογίας E-Psychology.gr.Παρακαλούμε σεβαστείτε τους όρους χρήσης: Συζητήστε με ευγένεια και σεβασμό, αποφύγετε τα greeklish, τις μονολεκτικές απαντήσεις, το chat.ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ οι προτροπές για φαρμακευτική αγωγή και η κάθε είδους διάγνωση.
Κάθε μέλος που δεν ακολουθεί τους παραπάνω όρους χρήσης, θα αποκλείεται από το φόρουμ.
Ε δε γινεται να μη σαρεσουν αλλα να μη φευγεις απο αυτα!!!!! Αλλοι αμα δουν προβλημα γινονται μπουχος!!! Δεν ειναι ολα τα προβληματα για να λυνονται και να παιδευομαστε, μερικα απλα θελουν φλας και προσπερασμα!
Είπα ότι ειμαι χαζός όχι δειλός , γιατι να φύγω , δεν το κάνω .
Γιατι εισαι χαζος? Δεν το καταλαβαινω, εχεις χαμηλο iq? Ok ο,τι νομιζεις εσυ!!!
και δεν ειναι θεμα δειλιας να αποφευγει κανεις τα προβληματα, ειναι θεμα εξοικονομησης χρονου και ενεργειας, και απολαυσης της ζωης και των μη προβληματικων καταστασεων! Τα προβληματα ειναι για να τα πεταμε πισω μας! Οχι να κολλαμε σε αυτα!
Aπλα υπαρχουν διαφορετικοι τροποι να τα αντιμετωπιζει κανεις τα προβληματα, αλλοι τα πετανε και πανε παρακατω, ενα λαμπρο παραδεγιμα ειναι ο Μεγαλέξανδρος με τον γορδιο δεσμο, αλλοι τα μετρανε και τα λογαριαζουν και τα ξαναματασκεφτονται, και αλλοι κολλανε και χτυπανε το κεφαλι τους σε αυτα και πρεπει παση θυσια να τα λυσουν! Δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι Λαμπρο, αλλα ολοι ειναι ανθρωποι!
Εχεις δίκιο και εσυ και ολοι σας , αλλα όταν κανεις δεν έχει σκοπο να ασχοληθεί με το προβλημα και ο κάθε ένας το κλωτσαει προς το μέρος μου τι να κάνω εγω ? που να το κλωτσησω ?
Λαμπρο εσυ ξέρεις παιδι μου εγω δεν ξέρω , η μητέρα ,
Εγω δεν μπορω εχω την δουλεια μου , ο αδελφός ,
Αγάπη μου σε παρακαλαω μπορείς να με βοηθήσεις ? , η φίλη
Κανε ότι μπορείς και γρήγορα μην στενοχωρηθουν , η καρδια μου .
Άντε μετα βγαλε άκρη εσυ ... Λαμπρο
Αν ειχες παιδι κου σου ελεγε θελω να φαω δεκα παγωτα την ημερα, και δεν θελω να παω σχολειο, και γραψε μου εσυ τις ασκησεις και εκλαιγε και χτυπιοταν θα του τα εκανες τα χατηρια?
πασχεις Λαμπρο μου απο οξεια αναγκη αποδοχης...
Αυτη η αναγκη ειναι υπουλη και σε βαζει στη διαδικασια να ψαχνεις με ποιο τροπο να τους ευχαριστησεις!
Εχω περασει κι εγω αυτο το λουκι,και σου λεω να δεις τον εαυτο σου σαν να εισαι ενας απο αυτους που πας να ευχαριστησεις...