τώρα με μπέρδεψες, νόμιζα πως έχετε ήδη σχέση αλλά πρόσφατη.
Printable View
τόσο καιρό και ακόμα να τον δεις από κοντα????
είδες τουλάχιστο καμια αυθεντικη φωτογραφια του να ξερεις αν τον γουσταρεις για σεξ?
επειδή το αν έχεις χημεια με καποιον θα το αντιληφθεις μονο αμα τον δεις face to face!!!! από το τηλέφωνο απλά ανάβεις και φαντασιώνεσαι, και ειναι καλο κολπο αυτο ενας αντρας να φερει μια γυναικα από το νετ κοντα του, ωστοσο ειναι σοβαρο το ενδεχομενο αμα η γυναικα τον δει από κοντα όλα αυτα να καταρρευσουν σε δευτερολεπτα.
Τον γουσταρεις παρολα αυτα γιατι δε βρηκες κανενα στη ζωη σου μεχρι σημερα να σου αναψει τοσο τη φαντασια.
μονο από το τηλέφωνο μιλάτε???καλά βρε κοπέλα μου για τι σεξ μιλας τότε?συγγνώμη αλλά εγώ μπερδεύτηκα τελειως
βρε Καίτη εσύ θα μας τρελλάνεις!!
όλα αυτά διαδραματίζονται από το τηλέφωνο???
αν κι έχω μπερδευτεί με το αν το σεξ τελικά παίρνει σάρκα , οστά (και υγρά :-)) παρολαυτά...
έχουμε και λέμε : δε σε καλύπτει προφανώς συναισθηματικα και επίσης ακόμα και στο σεξ όχι απλά δε σε ικανοποιεί αλλά σου ασκεί λεκτική βία..τότε γιατί ασχολείσαι?
Άρα δε σου προσφέρει τίποτα από καμμια άποψη!
Λοιπόν, όπως είπε και η λιλιουμ πιο πάνω γύρνα σε σένα και τον εαυτό σου...εγώ θα έλεγα καλύτερα βρες τον εαυτό σου! τι θέλεις, τι δε θέλεις, τι έχεις ανάγκη...κάνε μια στροφούλα μέσα σου γιατί κάτι δεν κάνεις καλά..
Δεν πρόκειται κανείς να σε σεβαστεί εάν εσύ πρώτη δε διεκδικήσεις αυτό πυο θέλεις και δε βάλεις το φράκτη σου.
Και εγω νομιζα πως εχετε συναντηθει.ΣΤαματα να σηκωνεις το τηλεφωνο και κανε του και ενα remove στο Facebook.
Μετα από όλα όσα έχουν λεχθεί πιο πάνω έχω την εντύπωση πως μιλάμε για εμμονή. Καλύτερα να συνεχίσει το θέμα στην ενότητα ιδεοψυχαναγκασμοί. Το θεμα πλέον ειναι πιο σχετικό εκεί παρα εδώ.
παιδια δεν τον ειδα ακομα αλλα ειχαμε σκοπο να βρεθουμε.ολα αυτα που ζηταει ειναι τηλεφωνικως.δηλαδη κανουμε τηλ/κο σεξ.
γιατι μου ειναι τοσο δυσκολο να πατησω ενα κουμπακι?
μιλαω για το κουμπακι συγκεκριμενου ατομου
επειδη δεν εχεις κανεναν μαλλον, φοβασαι μην μεινεις μονη
παντως νιωθω οτι μου φευγει ενα βαρος οταν το μοιραζομαι μαζι σας.και υπαρχουν και αξιολογα ατομα τελικα και χαιρομαι γι αυτο..
Άλλες γνωριμίες έχεις κάνει αυτό τον καιρό;
ο τύπος κατάφερε να σε εγκλωβίσει μεθοδικά, συν το ότι σου καλύπτει το φόβο μη μεινεις μονη.
...........
Με την τηλεφωνική επικοινωνία και το τηλεφωνικό σεξ η μοναξιά ΄μεγαλώνει, δεν μπορεί να βρει εκεί διέξοδο.Ιδιαίτερα όταν μιλάμε για άτομα της ηλικίας σας.
Σε κανένα επίπεδο δεν μπορεί μια τέτοια σχέση από απόσταση να σε καλύψει.
Πολυ πιθανό ο τύπος αυτά που σου ζητάει να είναι μόνο στη σφαίρα των φαντασιώσεων. Ίσως από κοντά δεν θα τολμούσε. Ή επίσης πιθανό να ψάχνει κάποια κοπέλα να του κάτσει, εκμεταλλευόμενος τις δικές της ανασφάλειες. Όσο δεν το κόβεις. τόσο δημιουργείς προυποθέσεις.
Δεν θα σου πρότεινα φυσικά να βρεθείτε για να διαπιστώσεις τι παίζει.
Άλλαξε ρότα και βγες από την παθητικότητα σου.Από τον τρόπο που γράφεις πιστεύω ότι είσαι εύκολα διαχειρίσιμη και όπου φυσά ο άνεμος πηγαίνεις.
Αξίζει να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου?
καιτουλα,
διαβασα το θεμα και εμεινα!
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
Δεν υπαρχει κατι πραγματικο παρα μονο λογια!τα λογια λοιπον ειναι ακινδυνα,αν θες..
Δεν εγινε κατι,δεν εκανες κατι κακο ,οσο σ αρεσε ενιωθες να πετας,απο τη στιγμη που αρχισες να προβληματιζεσαι και να κολλας,σημαινει πως τα ωραια πηγαν περιπατο!
Σε αυτες τις περιπτωσεις λες θα κανω αποτοξινωση..κοψε το νετ,βγες εξω και δες το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ!
Δε μπορείς να μιλάς γενικά για όλους τους άντρες.
Η ερώτηση σου είναι γενική και εξαρτάται από τους συγκεκριμένους άντρες (από τον καθένα προσωπικά).
Σίγουρα δε θα έχουν όλοι τον ίδιο λόγο που το κάνουν αυτό αλλά αν δεις κανέναν τέτοιο, ρώτα τον γιατί σου είπα, εξαρτάται από το συγκεκριμένο.
Πιο απλά εξαρτάται από το χαρακτήρα του ανθρώπου και όχι από το φύλο του.
αχ ετσι θελω να τον βλεπω τον αλλον.να βγαινω εξω να περναω καλα.δε μπορω αλλο με τις φαντασιωσεις του καθενος
εγω θα σου πω το καλο που βλεπω σε αυτο που εζησες και ζεις..
εμαθες κατι για τις προτιμησεις σου στο σεξ.κομματι.
...."οι φαντασιωσεις του καθενος",ετσι οπως το λες δειχνεις να μη τις συμμεριζεσαι..να μην ειναι και δικες σου!
Εισαι πανεξυπνη και καταλαβαινεις πολλα,ειμαι σιγουρη πως αν τον εβλεπες απο κοντα θα ξενερωνες!
..................
σιγα σιγα θα γινουν ολα..εκει που σου το λες και σου το ξαναλες,σε καποια φαση θα σηκωθεις και θα πεις "βρε αει χασου ,γουσταρω ομορφιες κι εγω ,θελω καθαρες καταστασεις"!
..............
πρεπει να θυμασαι οτι δεν υπαρχει σοβαρη επικοινωνια απο τη στιγμη που δεν τον ΞΕΡΕΙΣ.
Ειναι ενας ανθρωπος που ισως υπο αλλες συνθηκες να μη μπορουσε να συγκινησει..
Συνηθως οταν γνωριζουμε καποιον,μας φτιαχνει ή μας χαλαει αυτο που μας βγαζει!Εσυ αυτο δεν το εχεις ζησει..μια καρικατουρα ξερεις,μια φωνη εχεις ακουσει..
Δεν μιλαμε καν για σεβασμο,εδω ειναι ενα σεξ.αλισβερισι.Γτ αν ειχε συναισθηματικες αναγκες,θα μιλουσατε ΚΑΙ για αλλα θεματα,σωστα?