Ξέρω άτομο που έπαθε σχιζοφρένεια ΛΟΓΩ χασίς, έτσι απλά :)
Printable View
Ξέρω άτομο που έπαθε σχιζοφρένεια ΛΟΓΩ χασίς, έτσι απλά :)
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...-Harvard-Medic
Κωνσταντινε αν εχεις ορεξη δες την απαντηση μου σε αυτο το θεμα
Εγώ μιλάω με αποδείξεις, μαζί του το πέρασα και ξέρω αν προκαλεί ή όχι η κάνναβη ψυχασθένειες
Αυτο λεω και εγω Κωνσταντινε... Οτι αν υπαρχει προδιαθεση μπορει να προκληθει ψυχωση απο την χρηση κανναβης , και επειδη δεν μπορουμε να ξερουμε αν εχουμε ή οχι προδιαθεση καλυτερα να μην το παρακανουμε
εγω πασχω απο Σκληρυνση Κατα Πλακας και το χασις χρησιμοποιειται σα φαρμακο για την ασθενεια αυτη. οποτε , μπορω να κανω ανετα!
χιχι.
Ζηλεια-ψορααα!
ελα, οκ. ψιλοαστειευομαι με το παραπανω. ναι μεν εχω ΣΚΠ
απλα, εχω διαβασει στο ιντερνετ πως η κανναβη βοηθησε ορισμενους ασθενεις σε προχωρημενο σταδιο που ειχαν πονους
ρε τσακαλια αμα πινετε οτι σκατα βρισκετε απο συνθετικες φουντες (δεν λεω εχουν κι αυτες αλλη γλυκα) ή αμα πινετε σαπιλες τιγκα στην αμμωνια θα παρανοησετε και θα αρρωστησετε σωματικα και νοητικα...αμα εχεις το δεντρο σου στο σπιτακι σου και το περιποιησε θα πινεις ελιξιριο...δεν υπαρχει εξαρτηση απλος διαταρασει πολλες φορες την ψυχολογια αμα δν το κανεις συνειδητα και με μετρο...αφηστε τις μλκιες που διαβαζετε και ακουτε ολοι εχουν συμφεροντα απο αυτο ειτε εινα νομιμο ειτε παρανομο...και δν μιλαω για καταστασεις που πινεις 1-2 χρονια και 2-3 φορες την βδομαδα!!