Originally posted by interappted
Quote:
Originally posted by savant
gia na se voithiso, den exo emfanistei se kamia ekpompi.
aaa kai kati allo : kai ego mikros paraksenevomouna otan evlepa andres na milane sa ginekes (opos les) ( alitheia poios orizei pos tha milaei , feretai, anapneei kaneis, ektos an eisai esi px kai eisai apestalmeni kapoiou theou), alla na pou megalonontas, i fisi apofasise...fisika ti mou tairiazei
na sai kala
alitheia giati tosos panikos?
ti exeis na fovasai?????
kai ti enoeis oti apo ti diki mas eleftheria (tromara sou posa liga ksereis apo ton kanape sou), xasate ti diki sas? exeis kai ...omologa eleftherias apokleistika esi?
tha se parakalousa gia mia apantisi, alla tekmiriomeni afti ti fora, oxi periptosiologia kai ...emetous
μαλλον σε εμενα αναφερεσαι το οτι δεν εχεις βγει στη tv δε μου λεει τιποτα δεν εχει θεση γεμισαν...
τωρα αν νομιζεις οτι ειμαι χρονια σε ενα καναπε στα 30 σου με ενα παιδι μαλλον θα με περασες για καρακατινα κ χαιρομαι γιατι αν ηξερες θα σου κοβοτανε η φορα....
δεν θα ορισεις εσυ αν καταπατε η ελευθερια μου οταν βλεπω το ιδιο φιλο σαν να μην τρεχει τιποτα να σαλιαριζει!!με χαλαει
τι φοβαμαι ??ο αντρας μου πεθανε ο γιος μου δεν εχει αντρικο προτυπο κ δεν μπορω να δω ουτε τηλεοραση ουτε να βγω μια βολτα ρε αδερφε-η οπως γουσταρεις..ρωτησες τη μανουλα σου πως νιωθει???το μπαμπακα σου???κ μη μου μιλας για δηθεν ελλειψη ελευθεριας μεσα σε 10 χρονια παραεγινε το κακο κοντευει να γινει μοδα...κανατε συλλογο βγαλατε προεδρο...τι αλλο θες ?πες μου να παντρευτεις κ να υιοθετησεις παιδι?????ναι δεν σου φτανουν τα δικα σου ανωμαλα θες να γεμισεις το ντουνια????ε ναι τοτε καταπατας τα παντα...αντε πρωτα να δεις πως ειναι να μεγαλωνεις παιδι κι υστερα μεγαλωσε και τη γλωσσα σου...