Οκ...Liber...Σε περιμένουμε....
Οπότε:
krino
liberchild
kassi
Πολύ χάρηκα...Περιμένω κι άλλες συμμετοχές....
Printable View
Οκ...Liber...Σε περιμένουμε....
Οπότε:
krino
liberchild
kassi
Πολύ χάρηκα...Περιμένω κι άλλες συμμετοχές....
Gramle ok.....Κάνουμε την πρώτη συνάντηση και βλέπουμε....
Τελικά θάρθετε κ άλλοι ?
Αν και δεν έχω καμία όρεξη να ξαναδώ την σκ...φατσα του \"Κρίνο\" :P:P:P:P Δηλώνω παρουσία πάντα με επιφύλαξη του απρόοπτου της τελευταίας στιγμής.
Κάσσι το κινητό μου το έχεις λάβει φαντάζομαι.
Άντε να γνωριστούμε όσο και όσοι μπορούμε.
Quote:
Originally posted by Pappas10
Αν και δεν έχω καμία όρεξη να ξαναδώ την σκ...φατσα του \"Κρίνο\" :P:P:P:P
πφφφφφφφ και αλλοι ετσι λεγανε, αλλα μετα δεν μπορουν να την αποχωριστουν...
Quote:
Originally posted by afroditi
πολύ θα το ήθελα, πραγματικα, μα.......ΝΤΡΕΠΟΜΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!!!
γιατι βρε καλο μου, λες να σε φανε???
τελικά στις 17.οο είπαμε? ισχύει ?
Κοίτα η αλήθεια είναι ότι στις 17:00 τις Κυριακές όλο και κάτι τσιμπολογάω αλλά όχι σε Αφροδίτη.... :P:P:P:PQuote:
Originally posted by krino
Quote:
Originally posted by afroditi
πολύ θα το ήθελα, πραγματικα, μα.......ΝΤΡΕΠΟΜΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!!!
γιατι βρε καλο μου, λες να σε φανε???
Αλλωστε αφού θα είσαι εσύ εκεί Κρίνο φίλε μου το πιθανότερο είναι να φάμε τα μουστάκια μας (που δεν έχουμε)..... :D:D:D:D:D:D:D:D
Meta megalis mou haras na do kai allous kai na ziso tin thriliki diamaxi Krinou kai Pappa kai se live version....Nai to eho parei to kinhto.H ora i idia.17:00 Thisio treno apo ti meria gia Peiraia.Sorry gia greeklish.Sas perimeno kai harika pou afksithikan oi simmetohes....
θρυλική ??? θάθελα να το δώ αυτό
θα τον πατησω κατω...
:D
Έτσι,έτσι για να έχει και πλοκή....Ε,μα..Σφάζονται λέει και από άλλο φόρουμ....Έχει προϊστορία.....Είναι επικό....
καλα τωρα και εσεις τι θυμοσαστε...
απλα παλιαααααααα λεγαμε καμια ατακα που και που....
ΡΕ ΘΑ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΩ ΛΕΚΤΙΚΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΩ Σ ΣΑΝ ΟΚΤΑΠΟΔΙΟΝ...... :D:D:D:D:):):)Quote:
θα τον πατησω κατω...
:D
Μωρό μου εσύ.
Από ατάκα έως και τετρασέλιδο με σχολιασμό το πηγαίναμε μα μεν .... ;);););)Quote:
καλα τωρα και εσεις τι θυμοσαστε...
απλα παλιαααααααα λεγαμε καμια ατακα που και που....
εχμμμ μερικες φορες γινομαι κουραστικος....
σμουτς....!
Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος κατά βάθος δηλαδή...
Θα λογοφέρετε επιχειρηματολογώντας;
Αναμένωμεν....
Να φέρω κασετοφωνάκι να καταγράψω θέσεις και απόψεις...
Άργησα να απαντήσω δημοσίως σε αυτό το θέμα αλλά με τρώει.
Καταρχήν καλή ιδέα αυτή. Θυμάμαι όταν είχα πρωτομπει σε αυτό το φορουμ το είχα διαβάσει το θέμα αυτό και είχα πει καλή ιδέα.
Και όμως κάτι σαν την αφροδίτη και εγώ. Φοβάμαι μάλλον να πω ότι θα ήθελα και εγώ να έρθω. Φοβάμαι να φανώ λίγος. Κάτι και τα προσωπικοιδεαναγκαστικοψυ χοβγαλτικά μου΄
(ουφ το είπα χααααααααα)
Οπότε βάζοντας σαν δικαιολογία την απόσταση που με χωρίζει από την Αθήνα θα πώ (ειλικρινά όμως)
Να περάσετε ένα ωραίο Κυριακοαπόγευμα.
ααααααα και mp3 από papas VS krino the Thriller in Thsisio θέλω να ακούσω
Thnx dear.....Προσωπικοιδεαναγκαστ� �κοψυχοβγαλτικά;;;;;;;;;;;;;;Κατ� �χωρήθηκε!!!!
Γι\'αυτό μ\'αρέσει αυτό το φόρουμ..Γιατί δίνει εναύσματα στην επιστήμη για καινοτομίες....
Θα σεβαστώ τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και θα κρατήσω την παράσταση στα πλαίσια του live....Quote:
Originally posted by ex_hus
ααααααα και mp3 από papas VS krino the Thriller in Thsisio θέλω να ακούσω
Καλού κακού πάρε μια Espresso ένα Paparazzi να ενημερωθείς..
Ααααααα για πιο large το έχω εγώ το σκηνικό. Από Τριανταφυλόπουλο και από Τατιάνα και πάνω μη σας στείλω δε λές.........λοοοοοοοολ...... (just kidding of course)
Ε όχι τώρα να συγχέεις το επίπεδο Τριανταφυλλόπουλου και Τατιάνας-Κατινιάνας...Μη συγχιστώ.....Εγώ θα πάρω Ευαγγελάτο..Τι άντρας!Τι δημοσιογράφος!Είμαι πολύ φαν.....
Κατ\' αρχάς με το Κρίνο σαφώς και υπάρχει έρωτας, εξ\' ου και οι λεκτικές και επιχειρηματολογικές συγκρούσεις. Ως γνωστόν το αντίθετο της αγάπης δεν είναι το μίσος αλλά η αδιαφορία και μόνο αδιάφορος δεν είναι ο ένας στον άλλον.
Από εκεί και πέρα δεν σκοπεύω να διαξιφιστώ και αντεπιχειρηματολογίσω την Κυριακή στις 17:00, βασικά γιατί θα κάνει ζέστη και θα θέλω περισσότερο έναν κρύο καφέ.
Βλέποντας και κάνοντας πάντως.
Καλού κακού πάντως φέρτε κάνα κασετοφωνάκι ή ΜΡ3 recorder.
Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.
Υ.Γ. Πραγματικά θα ήθελα να είμαστε περισσότεροι αλλά καταλαβαίνω τα παιδιά που δεν μπορούν. Ας ξεκινήσουμε και σιγά σιγά θα μαζέψουμε περισσότερες συμμετοχές πιστεύω.
ναι βεβαια....
μονο σεξ δεν εχουμε κανει....
:P
lollllllllllllllllooooooooooooo as bre kasoylinaki moyyyy!!@!!!!!Quote:
Originally posted by kassi_21
Να φέρω κασετοφωνάκι να καταγράψω θέσεις και απόψεις...
etsiii etsiiiiiii......:PQuote:
Originally posted by kassi_21
Thnx dear.....Προσωπικοιδεαναγκαστ� �κοψυχοβγαλτικά;;;;;;;;;;;;;;Κατ� �χωρήθηκε!!!!
Γι\'αυτό μ\'αρέσει αυτό το φόρουμ..Γιατί δίνει εναύσματα στην επιστήμη για καινοτομίες....
ax mpraaabooooooooooooo
eimai poli perifani gi oloys sas poy tha erthete.....axxxxxxxxxxxxxxx......
...!!!!!!!!!!ego eimai os gnoston stin kriti.....opote....tha eimai ekei me tin skepsi moy alla tha stilo ton agapimeno moy Pappa...gia kataskopo..:P:P:P:P
..ax....na moy pite pos perasaste....kai den thelo ntropes...
...ax....:):):):):):):):):):http://i159.photobucket.com/albums/t...n/kaneklap.gifhttp://i184.photobucket.com/albums/x...pplausezy4.gif
Άντα φιλιά...Κατασκόπους ακούω......Αυτό το Κασσουλίνι-Κασσουλινάκι με λιώνει.....Μου αρέσει!!!!Είναι πολύ γούτσου-γούτσου...Αμ δεν θα βγω Ευαγγελάτο και Αποδείξεις;Ε,ρε θα γίνει γλέντι.....Βέβαια μπορεί να μου βγει κάτι σε \"Τα χαλασμένα παγωτά στο Θησείο\" αλλά λέμε....Ε χουχμμμμ...Έναν Κηπ τον περίμενα και τον ήθελα σίγουρα στη συνάντηση.....Hope you are doing fine where you are and you keep walking...
o Κιπακοσ mas giati den tha erthi?......
Kassoylinakoylinaki moy? :P:P:P makia..
Έχει γίνει του υποκοριστικού το κάγκελο...Χμμ νομίζω και ο Κηπ ντρέπεται...Λοιπόν γράφω λίστα για το ποιοι θα είμαστε αύριο για ενημέρωση....
Krino
Pappas10
Liberchild
Kassi
Ελπίζω να μην άλλαξε κάτι...Δασκάλα σε εκδρομές μου θύμισα....
!!!! na me peite k mena pos itan ....
oxi den soy leme,
na ertheis na deis.
Hallooooooooooooo!!!
To meeting μολις ελαβε τελος....
Απο παρουσιες να αναφερουμε την εκθαμπωτικη κασσυ, την γαληνια ομορφη λιμπερ και τον γκρινια παππα..
Απο συζητησεις κινηθηκαμε κυριως σε ψυχολογικα ζητηματα αλλα και σε κοινωνικα.
Παροδοξως ο παππας10 συμφωνησε μερικως μαζι μου για τους ομοφυλοφιλους (οχι δεν ειπαμε για παιδια)
Αυτα μεχρι στιγμης θα αφησω και τους αλλους να σχολιασουν.
Παντως κριμα που δεν μπορεσαν να ερθουν και αλλοι, ηταν μια ομορφη και ζωντανη συναντηση....
ΥΓ.... Κασσυ, να θυμηθω οτι σου χρωσταω ενα ποτηρι... δεν ξερω αν το θες με νερο η σκετο.
ego pantos eleipa :)))
dld ti eipate gia tous omofilofilous??
Πουτανίτσα(Κρίνο) δεν μπόρεσες αν δεν ανοίξεις το στοματάκι σου..Σε θάμβωσα εεεεε;(Πόσο είπαμε πάει η ταρίφα ανά κοπλιμέντο;;;)Χαχα
Κοίτα ο Παππάς συμφώνησε μαζί σου σε θέματα ομοφυλοφίλων(ΝΑΙ ΝΑΙ σενέβη και αυτό) όμως σου είπε εκτός κοινωνικής οπτικής όπου του τα χαλάς...
Κοίτα το ποτήρι αν με βρέξει θα το προτιμούσα να είναι οι θέσεις σου....
Πώς δεν το σπάσαμε το ποτήρι να λες να μας έπαιρναν με τις κλωτσιές...Πού΄σαι ρε Παππά;;;;;;
Σανύν απ\'ότι με άφησε να καταλάβω ο Παππάς,αν δεν εξετάσουμε την κοινωνική πλευρά-πράγμα το οποίο επισημαίνει και για το οποίο τσακώνεται με το Κρίνο,οι ομοφυλόφιλοι έχουν κι αυτοί ζωή...Λολ...Τον ιντριγκάρω λίγο.....για να πάρει ΘΕΣΗ!!!!!!!!μαζί και κανά ποτήρι άμα λάχει γιατί θέση και ποτήρι για τον Παππά πάνε πακέτο...
Θεωρία Παππά.
Οι θέσεις και ο άνθρωπος που τις διατυπώνει είναι όπως ένα ποτήρι νερό....Αν σε βρέξει δεν θα τα βάλεις με το ποτήρι σπάζοντάς το αλλά θα βαλθείς να κάνεις κάτι για το νερό.(Να το στεγνώσεις.)Κατ\'αυτό τον τρόπο οι θέσεις είναι διάφορες του ατόμου....
Να πω πως διαφώνησα έντονα για αυτή την θεωρία και πάρε ποτήρι ο ένας πάρε ποτήρι ο άλλος κοντέψαμε να το κάνουμε λαμπόγιαλο....
Όπως είπε ο Παππάς \"Εγώ διαφωνώ πλήρως με τις θέσεις του Κρίνου αλλά το Κρίνο το συμπαθώ\".....Εγώ είπα:\"Οι θέσεις πηγάζουν απ\'τον άνθρωπο.....Είναι προέκτασή του...\"Ένα μικρό δείγμα της φιλοσοφικής μας συζήτησης...Ex-hus το κασετοφωνάκι το χρειαζόμουν τελικά...
ωχχχ με ειπε πουτανιτσα!!!
ρε παιδες με βριζει τωρα αυτη η οχι???
εχμμμ εγω θα το παρω σαν φιλοφρονηση μιας και μου πηγαινει....
εεεεε ναι μπορω να πω οτι θαμβωνεις...
Ποια κοπλιμεντα καλη μου??
ολοι λεγαμε οτι εισαι σουπερ γκομενα, τι αλλο θες δηλαδη??
Δεν πας να χαρεις τα νειατα σου και την ομορφια σου λεω εγω???
Που εισαι τυχερη και εισαι τοσο ομορφη???
Επισης να πω οτι εχμμμ
πως να το πω, πως το να το εκφρασω,
καποια στιγμη λιγο εσυ με το ποτηρι που το εκανες βολτα, πηγες και να σκυψεις, λιγο εγω που πηγα να πιασω το καφε,
ετυχε και εριξα μια αδιακριτη ματια στο ζητημα που λεγαμε χθες (δεν θα γινω κουτσομπολης για να πω κατι πιο συγκεκριμενο).
Απο καλιτεχνικης αποψης μπορω να πω ιδιοις ομασι, οτι προκειται για ενα ενδιαφερον επιτευγμα της φυσης...
(πιο μπακαλιστι επαθα ενα ψιλολουμπαγκο)
Παρακαλω πολυ, μολις σκουρηνουμε επιδερμιδα να ξανα-καφεδιαστουμε με περισσοτερο κοσμο, αλλα σε αλλο μαγαζι πιο ησυχο... ειχε πολυ νταπα ντουπα και μερικες φορες φωναζα.
Πάμε λοιπόν.
1. Δεν συμφώνησα εγώ με το Κρίνο. Το Κρίνο συμφώνησε μαζί μου. :ρ :ρ :ρ
2. Η άποψη μου είναι ότι όταν διαφωνείς με τη θέση ενός ατόμου (όχι την πράξη, την θέση) τότε δεν πρέπει να προσωποποιείς την αντιπαράθεση. Εξ\' ου και το παράδειγμα με το ποτήρι.
3. Ο Κρίνο είναι από τους Αγαπημένους μου συνομιλητές
4. Η Κάσσι είναι έξυπνη και όμορφη και της αρέσει να συζητάει.
5. Η Λίμπερ είναι έξυπνη και όμορφη και δεν μιλάει πολύ. Όταν όμως μιλάει αυτό που λέει κάνει αίσθηση.
6. Την επόμενη φορά θα ήταν καλό να είμαστε περισσότεροι. Νομίζω ότι μας κάνει καλό μια τέτοια κοινωνικοποίηση
7. Ατζίκου μου καλά περάσαμε αλλά αν κρίνω από τα τοπία στις φωτογραφίες σου εσύ πέρασες καλύτερα.
8. Αυτά.
Με εκτίμηση,
Παππάς10 ή κατά κόσμον Μιχάλης.