Originally Posted by
howtodream8
Καλησπέρα,
Αρχικα σου εκφραζω τη συμπονοια μου, ξεροντας πολυ καλα πως ειναι ο ανθρωπος που εχεις επενδυσει συναισθηματικα να σε αφηνει για καποιον αλλον. Αρχικα αισθανεσαι λιγος και ανασφαλής...ότι κάτι σου λείπει, κάτι δεν έκανες σωστά....γιατι ενω εσυ ησουν ενταξει αυτη να σε αντιμετωπισε ετσι? Η απαντηση σε αυτα τα θεματα ειναι πολυ απλη, απλα δυστυχως χρειαζεται πολυ υπομονη και χρονο για να τη δεις καθαρα και να την καταλαβεις. Η περιπτωση σου μου θυμιζει τοσο πολυ εμενα πριν ενα μισο χρονο. Πιστευα οτι κρατωντας επαφες με τους φιλους του , βγαινοντας στα ιδια γνώριμα μερη και συζητωντας και επεξεργαζοντας καθε λεπτομερεια με τους φιλους μου θα στρωσουν τα πραγματα....αλλα δεν ειναι ετσι. Ξερω οτι τωρα αδυνατεις να το πιστεψεις, γιατι κι εμενα τα ιδια μου ελεγαν και κουνουσα το κεφαλι αδιαφορα. Θα ερθει ομως μια μερα που θα καταλαβεις οτι she wasn't the one for you. Γιατι αν ηταν δε θα σε αφηνε ποτε, ουτε στα δυσκολα, ουτε στα ευκολα. όλη αυτη η φαση με τα τηλεφωνα και θελω να σε ψαρεψω και το εχω ψιλομετανοιωσει για μενα ειναι ψιλα γραμματα. Απο καθαρη αξιοπρεπεια αλλα και εγωισμο δε θα εμπαινα σε αυτο το τρυπακι να ασχοληθω και να κανω σεναρια τί μπορει να θελει, να σκεφτεται, πως νιωθει, οχι. Σιγουρα κατι έχασε.ΕΣΕΝΑ. Και μενα εν τελει το μετανοιωσε και μετα απο κανενα μηνα με ζητησε πισω...και πιστεψε με ηταν το μονο ευκολο να πω ναι και να λυγισω. Σκέψου οτι περνουσα τις νυχτες σπιτι με ενα μπουκαλι αλκοολ για κανενα μηνα. Με κατεστρεψε ψυχολογικα τελειως για εκεινο το διαστημα. Αλλα δε δεχτηκα καμια επιστροφη. Λυπαμαι. Είμαι πολυ καλη για εναν τοσο λίγο. Καπως ετσι θα σκεφτεσαι κι εσυ σε λιγο καιρο ,θα το δεις. Αν επιστρεψεις....θα ειναι κατ'εμε μεγαλη αδυναμια....αν το θελεις βεβαια ποια ειμαι εγω να κρινω...μονο κατσε και σκεψου τι θελεις τελικα απο τη ζωη σου. Καμια φορα η ανατροπη των σχεδιων δεν ειναι κακη. Είναι προστασία .