Ναι όμως...ο πουρατος συστήνει γκόμενο-γκόμενα για καλύτερα αποτελέσματα!
Printable View
E,xexe..Το είδα το τελευταίο μήνυμα και μπήκα στον πειρασμό να απαντήσω..
Πλέον είναι και επιστημονικά αποδεκτό το σλόγκαν μου....Φέρει βούλα ψυχιάτρου...
Ξέρεις.Μαζί με το φάρμακο και την ψυχοθεραπεία σε βάζει σε ειδικό room και σου λέει επέλεξε γκόμενο/γκόμενα-έναν/μία από τα αντιπροσωπευτικά μας δείγματα προς ιδιωτική χρήση....Και ανάλογα τα γούστα.Γουστάρεις μαστίγιο;Γουστάρεις ρομάντζα και κερί;Γουστάρεις μεξικανοβραζιλιάνικο και wild wild west;ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ!!!!!
Bαγγελη τωρα να πω τι για τον πουρατο?????ειναι υπερ του sex ο ανθρωποςQuote:
Originally posted by LOSTRE
sexoθεραπεια...
πουρα,πιπες ...
ειναι της αποψης πανε γα...ησου για να συνελθεις κ το φωναζει ο τυπος στην ουσια δεν εννουσε γκομενο αλλα αυτο που κουβαλαει...
Αχαχαχαχχααχαχα Ιωάννα.....Καιρό είχαμε να πιάσουμε αυτό το θέμα....Μπορεί να συσχετιστεί η πίπα του Φιντέλ Κάστρο με την πίπα του πουράτου;Ιδού η απορία.....Άλλος καπνός κατά πρώτον......
Ο πουράτος ήταν αυτός με την περί καμπινέ άποψη;Σκατό,καμπινές και πίπα;;;Ρε Ιωάννα μήπως κάπνιζε κανά ελαφρύ καλή ώρα όπως ο Φρόυντ;;
βρε ολοι τα ιδια προβληματα εχουμε?φοβομαστε την αποριψη θελουμε να μασ αποδεχοντε κ γω τα ιδια προβληματα εχω εφαγα μια αποροψη κ τωρα κολλησε το μυαλο μου
πριν αρρωστησω θεωρουσα την σχιζιφρενεια κατι πολυ κακο ημουν ρατσιστρια τωρα που το επαθα λεω ποτε μην λεσ ποτε
lina πολυ καλα τα λες ολοι ξερουν να τραγουδανε κ να χορευουν εξω απο το χορο κι ευκολα κρινουν αυτον που ειναι μεσα στο χορο...αλλα τελικα οταν μπαινει κανεις μεσα στο χορο..οπως κ ν αχορευει ειναι μονο κ μονο για να ανταπεξελθει...οι κριτικες ειναι ανωφελες, αδικες αλλα τοσο ευκολες...
Έτσι είναι lina. Όταν δεν έχεις κάτι ξέρεις εύκολα να κρίνεις και να κατακρίνεις όσους το έχουν. Όταν το πάθεις και δεις τι περνάνε τότε σου κόβεται ο βήχας. Γενικά για τις ψυχικές ασθένειες υπάρχει μια σιωπή. Λες και είναι ταμπού τα θέματα ψυχικής υγείας και λες και όσοι έχουν κάποια ψυχική ασθένεια πρέπει όπως σε κάποιες άλλες εποχές να τους αποκλείουν σε μέρη μακριά από τις πόλεις. Είναι θέμα κακής ενημέρωσης του κόσμου. Είναι και ότι νομίζουν ότι δε θα συμβεί στους ίδιους. Όμως όπως λες \"ποτέ μη λες ποτέ\". Αυτοί δεν το λένε και νομίζουν ότι ποτέ δεν πρόκειται να πάθουν κάτι με την ψυχική τους υγεία και έτσι κάθονται και λένε το μακρύ τους και το κοντό τους χωρίς να σκέφτονται ότι υπάρχουν άνθρωποι που προσβάλλονται.
Το ξέρεις ότι έχω γίνει φοβική με τις σχέσεις;;;Σκέφτομαι θα πάω με αυτόν και στάνταρ θα τον σουτάρω στην βδομάδα.....Οπότε λέω δεν το έχω για σχέση ας στρώσω άλλα που έχουν ανάγκη...Δουλειά και τα λοιπά...........μέχρι να ηρεμήσω λίγο γιατί όπως κατάλαβα ο μόνος μου τρόπος να ζω είναι πληγώνοντας..........δεν φταίω εγώ...Τα λέγαμε και ον φόουν..Όταν οι γονείς μας λένε ότι είμαστε άχρηστες και ότι όποιος μας πάρει θα δυστυχήσει και δε θα μας ανεχτεί λέμε γιατί να είμαστε καλές αφού ούτως ή άλλως δεν φτουράμε;;;;;Και σκροφάρουμε περισσότερο...Είμαι αυτοκαταστροφική στις σχέσεις μου αλλά δεν έμαθα και αλλιώς η *******-τσουλάρα-*******..............-χαχα-Και από το να αυτοκαταστραφώ άλλη μία φορά ας μείνω χωρίς σχέση...Όπως έλεγα Εμένα η σχέση με έχει χέσει....Quote:
Originally posted by interappted
παντως οσο σκεφτομαι την αυτοψυχαναλυση μου τοσο πιο που καταλαβαινω οτι εχω δικιο..
δεν ειμα κακια αλλα στις σχεσεις μου γινομαι κακιστη
κ μετα τους λυπαμε για ολα τα ψυχολογικα σοκ που τους δημιουργησα μεχρι να φτασουν στο σημειο να μου πουν οτι δεν αντεχουν αλλο κ δεν θελουν να με ξαναδουν στα ματια τους κι εκει αυτο λειτουργει σαν ξυπνητηρι να καταλαβω το οτι παρασυρθηκα απο ενα σαδομαζοχισμο ανελεητο κ προσπαθω να δειξω την μετανοια μου σερνομενη απο πισω τους,να τους πεισω για μια δευτερη ευκαιρια που αν την παρω δυστυχως τα πραγματα χειροτερευουν αφου αυτο λειτουργει σαν ξυπνητηρι β, ως προς το ποσο εριξα την αξιοπρεπεια μου
ενας φαυλος κυκλος τον οποιο μιας κ δεν ειμαι καλα πρεπει να απιοφυγω την οποιαδηποτε σχεση
Πάμε άλλη μία φράσεις από γκόμενους βασικό μας συχτίρι σαν ψωμοτύρι...
ΤΣΟΥΛΑΡΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΡΙΟΛΑ ΛΙΓΟΥΡΑ ΦΤΟΥ ΣΟΥ!!!!!!Μετά άντε να δείξεις καλή...χεχε
Μαλάκα Ιωάννα το σκεφτόμουνα στις κακές μου και γελούσα.........Πάνε γαμήσου και παράτα μας......Δεν θες ψυχοθεραπεία γ....σι θες....να λύσεις το νευρωσικό σου......Βρες γκόμενο και σώσου.....Quote:
Bαγγελη τωρα να πω τι για τον πουρατο?????ειναι υπερ του sex ο ανθρωποςQuote:
Originally posted by LOSTRE
sexoθεραπεια...
πουρα,πιπες ...
ειναι της αποψης πανε γα...ησου για να συνελθεις κ το φωναζει ο τυπος στην ουσια δεν εννουσε γκομενο αλλα αυτο που κουβαλαει...
Όπως είπε και η γιατρούλα μου όλοι μας έχουμε τα απωθημένα μας...απλά οι πιο υγιείς τα ξεπερνάνε...ενώ εμείς τα κάνουμε φοβίες νευρώσεις ψυχώσεις....Quote:
Originally posted by Eagle
Έτσι είναι lina. Όταν δεν έχεις κάτι ξέρεις εύκολα να κρίνεις και να κατακρίνεις όσους το έχουν. Όταν το πάθεις και δεις τι περνάνε τότε σου κόβεται ο βήχας. Γενικά για τις ψυχικές ασθένειες υπάρχει μια σιωπή. Λες και είναι ταμπού τα θέματα ψυχικής υγείας και λες και όσοι έχουν κάποια ψυχική ασθένεια πρέπει όπως σε κάποιες άλλες εποχές να τους αποκλείουν σε μέρη μακριά από τις πόλεις. Είναι θέμα κακής ενημέρωσης του κόσμου. Είναι και ότι νομίζουν ότι δε θα συμβεί στους ίδιους. Όμως όπως λες \"ποτέ μη λες ποτέ\". Αυτοί δεν το λένε και νομίζουν ότι ποτέ δεν πρόκειται να πάθουν κάτι με την ψυχική τους υγεία και έτσι κάθονται και λένε το μακρύ τους και το κοντό τους χωρίς να σκέφτονται ότι υπάρχουν άνθρωποι που προσβάλλονται.
Ζω μια μόνιμη απόρριψη από την μάνα μου...Μια απόρριψη από γκόμενο στην προκειμένη θα με ρίξει και δεν έχω όρεξη να χάσω και άλλη δουλειά..........από το κυκλοθυμικό μου...Γι΄αυτό προσωρινά οι γκόμενοι είναι εκτός σχεδίου.........Οπότε σαν συμπέρασμα στο πόστ Δεν αντιμετωπίζω φρίκη απόρριψης....Δεν αφήνω να με απορρίψουν ή αν το κάνω δεν αφήνω να απορρίψουν τον πραγματικό μου εαυτό γιατί τότε θα μαζεύω τα κομμάτια μου.......Έτσι προτιμώ το ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΣΟΥΛΑΡΑ ΚΑΡΙΟΛΑ ΣΚΡΟΦΑ παρά το σκατοευαίσθητη ανασφαλής συναισθηματική που απορρίφθης........Δεν πουλάει το ρομαντικό σε αυτή την εποχή..........και δεν θα αφήσω να μου το πατήσουν......
θα προσπαθησω να ειμαι συντομος και περιεκτικος. Πριν 1 μηνα και κατι γνωρισα ενα κοριτσακι 17 χρονων (παρα πολυ ομορφο, απο αυτες που απο οπου και αν περασουν προκαλουν πανικο,χωρις υπερβολες) η οποια ειναι κολλητη της κοπελας του αδερφου μου, εγω ειμαι 23. Στην αρχη λοιπον την απεφευγα και οσο εγω δεν εδινα ιδιαιτερη σημασια περα απο τα τυπικα αυτη με επαιρνε συνεχεια τηλεφωνα, μηνυματα, βγαιναμε για καφε (εγω τυπικος παντα) με δικη της πρωτοβουλια, γενικοτερα με κυνηγουσε. Με τα πολλα ενεδωσα στον πειρασμο και τωρα χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο. Ξεκινησαμε μαζι και συμφωνησαμε σε κατι \"ελευθερο\" προκειμενου να μην πιεστουν καταστασεις. Εστι λοιπον τις πρωτες 2 βδομαδες ολα πηγαιναν καλα και μου εδειχνε οτι το σκεφτοτανε για σχεση με μηνυματα και με κουβεντες που καναμε. Ομως τις τελευταιες 2 βδομαδες ξεκινησε ενα τροπαριο αδιαφοριας, κοπηκανε τα πολλα μηνυματα, οι συχνες συναντησεις, τα πολλα τηλεφωνα μεχρι που φτασαμε στο σημειο πολλες φορες να μην απανταει και καθολου σε μηνυματα και τηλεφωνα μου. Χωρις καποια αιτια. Την Τριτη που περασε λοιπον την επιασα και της μιλησα και της ειπα οτι θελω σχεση μαζι της και οχι κατι ελευθερο. Και μου ειπε οτι δεν της εκανα το κλικ.(αλλα με τα μηνυματα και τις κουβεντες αλλα μου ελεγε). Τοτε της ειπα οτι δεν εχει νοημα να συνεχισουμε να βρισκομαστε και μου ειπε οτι δεν ηθελε να σταματησουμε και πως της αρεσω. Σχετικα καλα ως εδω. Αλλα απο τοτε παλι τα ιδια, δεν την ειδα καθολου περα απο χτες τυχαια σε καφετερεια που ξερω οτι συχναζει. Εμαθα λοιπον χτες απο την κολλητη της (την οποια εγω ρωτησα) οτι η μικρη δεν εχει σκοπο να ξαναβρεθουμε. Περιττω να πω οτι εγινα κομματια.., εστειλα λοιπον χτες βραδυ μηνυμα στην μικρη ζητωντας μια ξεκαθαρη απαντηση, αν θελει να συνεχισουμε ή οχι. Και ακομα δεν εχει απαντησει!!! Αλλα εγω δεν θελω να σταματησει, για κανενα λογο, τη θελω απιστευτα, ειμαι 23 χρονων με πολλες εμπειριες απο μικρες και μεγαλες ηλικιες και την πατησα με το 17ρικο??? Δεν με χωραει ο τοπος, δεν κοιμαμαι, δεν διαβαζω για την σχολη μου, παω δουλεια με στην καταθλιψη, γενικα ολα χωρις κανενα νοημα πια. Θελω ενα τροπο να ξανακερδισω το χαμενο ενδιαφερον της, σας παρακαλω βοηθηστε με, το εχω αναγκη να αραξω.. και εγω επιτελους σε κατι που θελω παρα πολυ. Το φτυσιμο.. θα φερει αποτελεσμα? Φοβαμαι να το κανω γιατι ειναι τοσο εντυπωσιακη που ανα πασα στιγμη μπορει να βρεθει κατι πολυ καλυτερο απο μενα και να με σβησει εντελως η μικρη απο το μυαλο της.Της την πεφτουν οπια ωρα και στιγμη. Απευθυνομαι περισοτερο στις γυναικες, θελω να μου πουν αν το φτυσιμο θα πιασει....ή αν εχουν καποιον σιγουρο τρόπο να την φερω πισω σε εμενα. Θελω να την κανω ευτυχισμενη, να της χαρισω οτι μπορω, κακο ειναι? Θελω να ειμαι ο ανθρωπος της. Το παρελθον της ειναι με ψευτομαγκες και μαλακες, το περιβαλλον της γενικοτερα ειναι προβληματικο. Το προβλημα ειναι οτι την διεκδικει και ενας πρωην της (λαλακας) απο τα παλια. Σας ευχαρστω εκ των προταιρων..μην μου πειτε να την ξεπερασω,και δεν θελω και δεν μπορω!
κ τι θες απο ενα 17 χρονων παιδι???θα σου ελεγα σταματα να ασχολεισαι με το πως να την φερεις πισω κ δες οτι κολλησες με ενα ανηλικο πλασμα
μου φαινεται πιο μεγαλο προβλημα!
κ για ποιο παρελθον της μιλας απο τα 12 πχ???βαρια πο τα 15 αυτο δεν ειναι παρελθον!
ακομα κ να το κανεις μαζι της παρανομο ειναι θεσμοθετικα τουλαχιστον
Δεν φαινεται για 17, φαινεται για 22-25 οσο απιστευτο και αν φαινεται , ειναι σχετικα ωριμη, εχει ζησει δυσκολες στιγμες στην ζωη της τα οποια την εψησαν...σαν χαρακτηρα. Αφου δεν εχετε καποια λυση, λυπαμαι..ευχαριστω παντως.
Την ευγένεια σου φίλε μου θα την εκτιμήσει μια πιό ώριμη γυναίκα.
Και βασικά τον χαρακτήρα σου καμία δεν θα τον εκτιμήσει εάν δεν ενδιαφερθεί η ίδια να σε γνωρίσει και αυτό μετά απο αρκετό καιρό.
τι λυση ν ασου βρουμε??αμα βρισκαμε λυσεις ετσι ευκολα δεν θα ημασταν σε αυτο το φορουμ θα μασταν στο site της Τενια Μακρη
σαν τη λύση θα μπορουσε να προσφέρει κάποιος?Quote:
Originally posted by fotis
Αφου δεν εχετε καποια λυση, λυπαμαι..
φωτη,
θα πρεπει να μαθεις να δεχεσαι τα ευχαριστα (και να περνας καλα οσο κρατουν) και τα δυσαρεστα να τα κοβεις με την μια.
Το να σου πει καποιος, Φωτη πρεπει να την ξεπερασεις, ειναι μια μπαρουφα.
Θα σε λυπησω αλλα δεν θα σου πω να την ξεπερεσεις, σε ξεπερασε ηδη αυτη οποτε καθε αλλο σχολιο ειναι περιττο.
Εισαι σε μια ηλικια (και με βαση αυτη σου απαντω) η οποια ειναι απο τις καλυτερες που μπορεις να ζησεις.
Μολις εχεις αρχισει να μαζευεις εμπειριες......
Λοιπον???
Ποιο το νοημα να συζητας για κατι που ειναι παρελθον???
Ακομα και αν αυτη για πλακα γυρισει πισω, εσυ μην κοιταξεις πισω, το μονο που θα βρεις ειναι το μπελα σου.
Ψαξε για την επομενη λοιπον και αυτη μεχρι οσο κρατησει.
Γλεντα την ζωη σου οσο καλυτερα μπορεις, στην ενταση που αντεχεις.
Γυναικες που θα αγαπησεις παραφορα θα ερθουν και αλλες οπως θα φυγουν ακομα περισσοτερες.
Σε εικοσι χρονια θα την θυμασαι και θα γελας με την ιστορια που γραφεις πιο πανω....
Στο μεταξυ, μπροστα σου σε περιμενουν νεες καινουριες περιπετειες.....
Βιασου να της ζησεις λοιπον!
Καλη σου τυχη.
Α ρε η πειρα πως μιλαει....
Παιδια Thanks για το ενδιαφερον. Εμαθα οτι χτες το μικρο βρεθηκε με τον πρωην μαλακα της. Δεν ξερω τι μπορει να εγινε, παντως το γεγονος \"μου τα \'σκασε αναποδα\" και αδειασε απο μεσα μου. Γιατι επεσα εξω οσον αφορα την δυναμικοτητα του χαρακτηρα της. Αφου θελει να γυρισει, ας γυρισει στα σκατα. Παιζει να παμε ολοι μαζι για καφε τωρα (χωρις τον μαλακα βεβαια, ειπαμε, ελεος)!!! Θα το τρελανο το μικρο, αλλα της ελεγα το μεσημερι και αλλα θα δει...!!! Θα τα παιξει και θα τσατιστει....είμαι σιγουρος. Πειραζει να εκδικηθω λίγο? Θελει λεει παρολο που \"τα σπασαμε\" να μιλαμε κανονικα. Αυτο θα κανω, να δουμε αν θα αντεξει!Φιλοι θελει? Φιλοι λοιπον, και ας της ελεγα πριν 4 ωρες οτι δεν προκειται και οτι δεν μπορω κ.λ.π.Φιλια...
τωρα μιλας σωστα αν κ τωρα ειναι η ωρα για ενα πραγμα ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ
Quote:
Α ρε η πειρα πως μιλαει....
εγω και αλλοι 29 κατασκευαστες πλυντηριων.....
:P
ειδες πως μεταμορφωθηκε το \"ψημενο\"πλασμα σε μικρο??Quote:
Παιδια Thanks για το ενδιαφερον. Εμαθα οτι χτες το μικρο βρεθηκε με τον πρωην μαλακα της. Δεν ξερω τι μπορει να εγινε, παντως το γεγονος \"μου τα \'σκασε αναποδα\" και αδειασε απο μεσα μου. Γιατι επεσα εξω οσον αφορα την δυναμικοτητα του χαρακτηρα της. Αφου θελει να γυρισει, ας γυρισει στα σκατα. Παιζει να παμε ολοι μαζι για καφε τωρα (χωρις τον μαλακα βεβαια, ειπαμε, ελεος)!!! Θα το τρελανο το μικρο, αλλα της ελεγα το μεσημερι και αλλα θα δει...!!! Θα τα παιξει και θα τσατιστει....είμαι σιγουρος. Πειραζει να εκδικηθω λίγο? Θελει λεει παρολο που \"τα σπασαμε\" να μιλαμε κανονικα. Αυτο θα κανω, να δουμε αν θα αντεξει!Φιλοι θελει? Φιλοι λοιπον, και ας της ελεγα πριν 4 ωρες οτι δεν προκειται και οτι δεν μπορω κ.λ.π.Φιλια...
χρειαζονται πολλα για να χαρακτηρισεις καποιον κ πανω απο ολα να το δεις οσο μπορεις χωρις συναισθημα αλλα ψυχρα!
ξανεπιμενω μιας κι εγω εχω σαν το krino πειρα αναλογη των 29 κατεσκευαστων πληντυριων συνιστω ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ
Παιδια προσπαθω να την ξεχασω. Αλλα χτες εκανα κατι σκεψεις που με γ....... Γυρισα σπιτι κατα τις 5 και σκεφτομουν οτι αυτη μπορει να ειναι με τον πρωην και να κανουν...διαφορα....Τρελαινο� �αι με αυτες τις σκεψεις. θα σαλταρω, ειναι το χειροτερο συναισθημα απο ολα. Το να γουσταρεις καποια που ησασταν μαζι και μετα απο μια μερα να ξερεις οτι την π....αλλος. Φρικηηηηηηηη! Ειδικα οταν αυτος ειναι ο πρωην για τον οποιο σου εχει μιλησει με τα χειροτερα λογια. Φοβαμαι οτι αν τον πετυχω πουθενα θα γινει πολυ χοντρο σκηνικο.., δεν ειμαι τετοιος, αλλα η μικρη μεταμορφωνεται σε απωθημενο απο κεκτημενο και ειναι η καταστροφη μου. Φοβαμαι για τις αντιδρασεις μου.
Quote:
Παιδια προσπαθω να την ξεχασω.
Δεν σε καταλαβαινω ειλικρινα.....
Λες προσπαθεις να την ξεχασεις,
οκ.
Πες οτι δεν την ξεχνας λοιπον, τι θα βγει με αυτο???
Οπως σου εγραψα πιο πανω ειναι μηδαμινης σημασιας το αν εχεις ξεχασει η οχι - σε εχει ΗΔΗ ξεχασει αυτη.
Φυσικα μπορεις να συνεχισεις να χανεις το χρονο σου με ασκοπες σκεψεις. Ολη η ζωη ειναι μπροστα σου και αν το κρινεις σκοπιμο μπορεις να αφιερωθεις μεχρι τα βαθεια γεραματα σου για την συγκεκριμενη κοπελα.
Κανεις δεν θα σε εμποδισει σε αυτο....
Τελος χαρακτηριζεις τον αλλο τυπο αρνητικα,
γιατι αυτο? επειδη επελεξε αυτον αντι εσενα??
Θα ηθελες να ησουν στην θεση του και να σε βριζει ο αλλος???
Αν ναι θα το αξιζες???
Σκεψου παραπερα και οχι οτι βλεπεις σε ακτινα ενος μετρου.
Quote:
Παιδια προσπαθω να την ξεχασω. Αλλα χτες εκανα κατι σκεψεις που με γ....... Γυρισα σπιτι κατα τις 5 και σκεφτομουν οτι αυτη μπορει να ειναι με τον πρωην και να κανουν...διαφορα....Τρελαινο� �αι με αυτες τις σκεψεις. θα σαλταρω, ειναι το χειροτερο συναισθημα απο ολα. Το να γουσταρεις καποια που ησασταν μαζι και μετα απο μια μερα να ξερεις οτι την π....αλλος. Φρικηηηηηηηη! Ειδικα οταν αυτος ειναι ο πρωην για τον οποιο σου εχει μιλησει με τα χειροτερα λογια. Φοβαμαι οτι αν τον πετυχω πουθενα θα γινει πολυ χοντρο σκηνικο.., δεν ειμαι τετοιος, αλλα η μικρη μεταμορφωνεται σε απωθημενο απο κεκτημενο και ειναι η καταστροφη μου. Φοβαμαι για τις αντιδρασεις μου.
ΞΕΚΟΛΛΑ!!!εχεις κολλησει μαλλον απο την απορριψη..κ αυτο πρεπει να το καταπολεμησεις.η μικρη ειναι μια εφηβη κ πρεπει να την αντιμετωπισεις ετσι!αντι να χαλιεσαι κατσε κ βρες τα με τον εαυτο σου κι εμεις εδω ειμαστε
κι εγω για αυτο εβαλα αυτο το τοπικ αλλα ξερεις κατι?ειναι μεγαλη @@@ια να εξιδανικευεις οσους σε απορριπτουν!
παρε τα πανω σου κ γραψ΄την εσυ!
Τον αλλον τον βριζω γιατι ξερω ποιος ειναι και τι ειναι. Κλασσικος τυπας \"αλητης\", μπλεγμενος και νταης. Τον οποιο μια βδομαδα πριν μου τον εβριζε, μου το ελεγε οποτε πηγαινε να την βρει, της σηκωσε χερι επειδη ειδε τα μηνυματα μου στο κινητο της, η ιδια πριν δυο βδομαδες με αποκαλουσε καρδουλα, με ρωταγε κατα ποσο εχει πλησιασει στο να την εμπιστευομαι, καθομασταν μαζι σπιτι της αγκαλια και βλεπαμε σειριαλ, φιλιομασταν, με ρωτουσε αν υπαρχει καποια αλλαη, πως ηθελε να της δωσω για να μου δωσει, τι εχω σκοπο να δωσω και σε ολα αυτα εγω της ελεγα πως ολες μου οι σκεψεις γυριζουν γυρω απο αυτην, πως ειμαι διατεθημενος να τα κανω ολα και τι δεν της ειπα, και τι δεν εκανα, ολα...και τωρα αυτο. Απλα δεν καταλαβαινω, δεν βγαζω νοημα, καποια ακρη, τι εκανα λαθος? Τιποτα, αυτη ειχε το προβλημα αλλα δεν μου το αποκαλυψε, δεν μπορω να μην την βλεπω, να μην την ακουω , οτιδηποτε μακρια της απλα δεν το μπορω. Εχετε δικιο, παντως ειμαι σκατα. Ελπιζω να μου περασει. Η\' να γινει ενα μικρο θαυμα και να διορθωθουν ολα. Δεν ειναι δυσκολο να γινει αυτο το θαυμα. Το μονο που πρεπει ειναι να κατσει και να σκεφτει λιγο σοβαρα η μικρη.
Αυτό που θέλεις να γίνει δεν γίνεται !!!
Δεν είναι σε φάση να σκεφτεί σοβαρά ! Είναι μόλις 17 !
Όσο για τις γλύκες και τις αγκαλιές........... δεν είναι απαραίτητο να σημαίνουν για εκείνη οτι σημαίνουν για εσένα !
Και να γυρίσει πίσω, δεν θα σου κάνει καλό ! Και ο λόγος ? Δεν θέλει σοβαρή σχέση και είναι φυσικό στην ηλικία της !
Απλά θα την πατήσεις χειρότερα ! Και στο τέλος θα πληγωθείς χειρότερα !
Αυτή είναι η εκτίμηση μου ! Αλλα ακόμα και να κάνω λάθος, σε τίποτα δεν ωφελεί το κόλλημα που έχεις φάει ! Μόνο κακό σου κάνει ! Δέξου την απόρριψη και κοίτα μπροστά !
Υ.Γ. Εχω γράψει και ένα σχόλιο στο θέμα που άνοιξες. :)
Quote:
Τον αλλον τον βριζω γιατι ξερω ποιος ειναι και τι ειναι. Κλασσικος τυπας \"αλητης\", μπλεγμενος και νταης. Τον οποιο μια βδομαδα πριν μου τον εβριζε, μου το ελεγε οποτε πηγαινε να την βρει, της σηκωσε χερι επειδη ειδε τα μηνυματα μου στο κινητο της, η ιδια πριν δυο βδομαδες με αποκαλουσε καρδουλα, με ρωταγε κατα ποσο εχει πλησιασει στο να την εμπιστευομαι, καθομασταν μαζι σπιτι της αγκαλια και βλεπαμε σειριαλ, φιλιομασταν, με ρωτουσε αν υπαρχει καποια αλλαη, πως ηθελε να της δωσω για να μου δωσει, τι εχω σκοπο να δωσω και σε ολα αυτα εγω της ελεγα πως ολες μου οι σκεψεις γυριζουν γυρω απο αυτην, πως ειμαι διατεθημενος να τα κανω ολα και τι δεν της ειπα, και τι δεν εκανα, ολα...και τωρα αυτο.
Νομιζω βριζεις λαθος ανθρωπο.....
Τα οσα γραφεις το επιβεβαιωνουν.
Επι του παροντος οσο και να τον βριζεις αυτος φανηκε καλυτερος απο οτι εσυ, τα υπολοιπα ειναι ψιλες ελιες.
Το προβλημα δεν ειναι, αν ειναι \"αλητης\" ο τυπος και κακως σχολιαζεις ετσι ενα τυπο που απλα επαιξε καλυτερη μπαλα απο εσενα.
Προφανως θα επρεπε για να την κερδισεις να την αρχισεις σε τιποτα χαστουκια για να ισιωσει....
Αντι αυτου την αρχισες στην ρομαντζαδα και για το αν το φεγγαρι λαμπει για σας.....
Η ερωτηση ειναι μπορεις να της δωσει τα \"χαστουκια\" που χρειαζεται??? απο οτι φαινεται οχι.
Ειναι λοιπον ηλιου φαεινοτερο, οτι ασχολησε με λαθος ατομο και τα \"καρδουλα μου\" που σκορπας πανε τσαμπα.
Απο τουδε και στο εξης φροντισε να το εχεις κατα νου οτι κυκλοφορουν πολλες βερσιον γυναικων, καποιες που τα καρδουλα μου τους λενε κατι και αλλες που τα ακουνε και τα θεωρουν χαζομαρες.
Απλα δεν καταλαβαινω, δεν βγαζω νοημα, καποια ακρη, τι εκανα λαθος? Τιποτα, αυτη ειχε το προβλημα αλλα δεν μου το αποκαλυψε, δεν μπορω να μην την βλεπω, να μην την ακουω , οτιδηποτε μακρια της απλα δεν το μπορω. Εχετε δικιο, παντως ειμαι σκατα. Ελπιζω να μου περασει. Η\' να γινει ενα μικρο θαυμα και να διορθωθουν ολα. Δεν ειναι δυσκολο να γινει αυτο το θαυμα. Το μονο που πρεπει ειναι να κατσει και να σκεφτει λιγο σοβαρα η μικρη.
Το μονο λαθος που εκανες ηταν το προσωπο που επελεξες.
Αλλα δεν ειναι κατι κακο, θα κανεις και στο μελλον τετοιες λαθος επιλογες.
Κηδεψε την αμα το θες ετσι, ολοι το εχουμε κανει.
Στασου μακρια απο αυτην ομως (και θεωρητικα και πρακτικα) και στρεψε την προσοχη σου καπου αλλου που θα εκτιμιεται ο χαρακτηρας σου.
Ο φωτης ειμαι αλλα κατι εχει γινει με τον κωδικο μου και δεν μπορω να μπω με το profile μου. Οποτε δημιουργησα νεο profile για να σας γραψω.
Παιδια προχτες συμπερηφερθηκα πολυ ανωριμα και ψιλοαρπαχτηκα μαζι της τηλεφωνικα. Ομως το ίδιο βραδυ την πηρα τηλεφωνο και ζητησα συγνωμη για τον παραλογισμο μου+οτι όλα συνβαίνουν επειδή την θέλω πάρα πολυ, σε αυτο το τηλεφωνο λοιπον και αφου μου εξηγησε πως την πειραξε η συμπεριφορα μου και πως δεν της αρεσει να χαλαει τις σχεσεις της με κανενα της ειπα \"ωραια λοιπον φιλαρακια?\" με την εννοια οτι εγινε οτι εγινε ας μην χαλαστουμε μεταξυ μας, και αυτη καταλαβε οτι της προτεινω να γινουμε φιλοι, ή να μεινουμε φιλοι ή κατι τετοιο και μου απανταει: (***Θα σας γραψω ακριβως τον διαλογο που καναμε για να μου πειτε τι συμπερενετε)
εγω: φιλαρακια λοιπον?
αυτη: βιαζεσαι
εγω: γιατι βιαζομαι?
αυτη: βιαζεσαι
εγω: τι εννοεις οταν λες πως βιαζομαι?
αυτη: δεν γινεται να ειμαστε φιλοι και να βγουμε και να μου λες για τις γκομενιτσες σου, εμπλεξα μαζι σου γιατι με ενδιεφερες
εγω: τι σημαινει αυτο δηλαδη?
αυτη: ασε να περασει ο καιρος, δοκιμασαμε μια σχεση που δεν μας βγηκε, δεν γινεται ετσι γρηγορα να γινουμε και φιλοι, ασε να περασει κανενας μηνας+αν μας βγει φιλικα, βγηκε.
εγω: δηλαδη θα εδινες μια δευτερη ευκαιρια σε εμας?
αυτη: κοιτα ειμαι μπερδεμενη γενικα,ειναι και ο Γιωργος (ο πρωην), +επειδη εχω ξενερωσει με τον τροπο που γιναναι ολα μεταξυ μας ας μην το πιεζουμε, καλυτερα ας το αφησουμε και οτι βγει με τον καιρο.
Δεν μπορω να καταλαβω! Τιποτα ομως! Τι σημαινει αυτο? Τι σταση να εχω απεναντι της? Φιλική? Ερωτική? Τι???? Παιδια πρωτη φορά με έχει πειραξει τόσο πολύ απόριψη, και δεν ειναι η πρώτη μου αποριψη. Διάβασα τα σημάδια της κατάθλιψης, τα έχω όλα. Δεν λέω οτι έγινα καταθληπτικός, αλλά μήπως να ανησυχώ μην γίνω? Τις τελευταίες 2 βδομάδες έχω χάσει 6-7 κιλά. Απλα την θέλω απεγνωσμένα...
Ξερω μονο οτι εχω περισσοτερες πιθανοτητες να την εχω ξανα στην αγκαλια μου μονο αν χτυπησω τον εγωϊσμο της. Αλλα μου ειναι πολυ δυσκολο να το παιξω αδιαφορος ενω παραλληλα καιγομαι να της φωναξω ποσο ερωτευμενος ειμαι μαζι της. Εχω 3 μερες να της μιλησω και τρελαινομαι. Θα με αναζητησει αραγε??? Οσο υπαρχει ελπιδα μου δινει δυναμη να κανω υπομονη και να συνεχιζω να το παιζω αδιαφορος. Αλλα αν καταλαβω οτι το πουλακι πεταξε.., τοτε δεν ξερω τι θα κανω..,πως θα αντιδρασω..
ανακυκλωνεσαι εστω και αν αλλαξες νικ....
στην τελικη η μοναδικη ελπιδα που εχεις ειναι μονο αμα την αφησεις ησυχη να δει τι θελει να κανει.
Οσο την κυνηγας τοσο πιο πολυ φευγει.
Αστην λοιπον και δωσε της χωρο τον οποιο και ζηταει βασει με αυτα που γραφεις.
Στο μεταξυ συνεχισε και εσυ την δικη σου ζωη.
Φωτη ριξε κ με μια ματια στην μεταιχμιακη διαταραχη
!
αν δεις οτι σου ταιριαζει παλεψε με αυτο
αν οχι παρτα πανω σου κ ξεκολλα απο την τυπισσα κ δειξε αδιαφορια
εεεεεεε αν δεν εισαι οριακος κ λιγη αξιοπρεπεια δεν βλαπτει
Μου προτεινανε να της κανω ενα καλο δωρο και να την αφησω μετα στην ησυχια της. Οταν λεω ενα καλο δωρο εννοω ενα κολίε ή κατι τετοιο σαν ενα ευχαριστω για τα συναισθηματα που ενοιωσα, μια συγνωμη για οσα εκανα και δεν εκανα και για να εχει κατι να με θυμιζει. Το βρισκετε υπερβολικο? Θέλω απλα να της δείξω οτι διαφέρω από όλους τους αλλους και πως οταν μ\'αρεσει καποια δεν κρύβομαι. Είμαι Αυτός και κάνω αυτό που Με εκφράζει. Η γνώμη σας?
Αν αυτό σου αρκεί, οκ. Αλλά μην περιμένεις πολλά πολλά. Τα συναισθήματα δεν είναι επιταγές, τα πλήρωσες, ξεπλήρωσες. Επανέρχονται και σε παρασύρουν. Κάνε υπομονή και άσε το χρόνο να σε γιατρέψει. Και στην πρώτην ευκαιρία, κάνε μιαν άλλη σχέση.
\"Πάσσαλος πασσάλω εκκρούεται\". Ή επί το νεοελληνικότερον: \"Κάν\' την αντικατάσταση και πάλι μάγκας θα \'σαι\".
(Δάσκαλε που δίδασκες και λόγον δεν εκράτεις!...)
Quote:
Originally posted by fotaras
Μου προτεινανε να της κανω ενα καλο δωρο και να την αφησω μετα στην ησυχια της.
οποιος στο προτεινε δεν ξερει τι του γινεται.
Το καλυτερο δωρο που θα ειχες να της κανεις ειναι ο εαυτος σου και αυτο απεριφθει.
Κλεινωντας ενα κυκλο συζητησεων γυρω απο αυτο το θεμα, θα πρεπει να εμπεδωσεις οτι το να σε απορριψει μια γυναικα ειναι κατι που μπορει να σου συμβει πολυ ευκολα.
Η γυναικα που θα σε λατρεψει η θα σε ποθησει θα το κανει για καποια πραγματα που θα δει πανω σου και θα της κανουν κλικ.
Ειναι σαφες οτι στην συγκεκριμενη περιπτωση εσυ αυτα ΔΕΝ τα ειχες και τελος.
Θα σου προτεινα ομως το εξης:
Αντι να σπαταλας το χρονο σου για αυτη την τελειωμενη υποθεση, αρχινα να σκεπτεσαι τι μπορεις να βελτιωσεις πανω σου. Τι ελλατωματα μπορεις να χαλιναγωγησεις για παραδειγμα.
Να εισαι σιγουρος οτι η επομενη θα ξερει το λογο που θα σε λατρεψει.... και επισης θα σου το κανει γνωστο.
Αυτη ειναι η ευτυχια που πρεπει να επιζητας πανω σε στερεες βασεις τις οποιες ομως πρεπει να δουλεψεις για να τις φτιαξεις.
φωτη ασε το κοριτσακι κ κοιτα τον εαυτο σου
πιστευω να καταλαβες οτι εχεις προβλημα με την απορριψη
κ πιστεψε με αν δουλεψεις με τον εαυτο σου πανε σε αυτο
8α νιωσεις πολυ καλυτερα απο οτι αν την ξανακερδισες
ουσιαστικα με το ναμην ασχολησαι με τον εαυτο σου εσυ σε απορριπτεις πρωτα κ οχι οι αλλοι
Απο αντίδραση κάποιος που τρώει τέτοια σφαλιάρα μπορεί να παει να πηδηχτεί με καμιά ***** και ίσως έτσι να νιώσει καλύτερα. Όταν πρωτοέπαθα ψύχωση είχα φάει μεγάλη σφαλιάρα και απο την πρώην που με χώριζε και απο μια άσχετη που βρέθηκε να με παίξει τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Είχα φάει και πίεση απο το επαγγελματικό μου ξεκίνημα, μόλις είχα τελειώσει και το φανταριλίκι και μάλον ο οποιοσδήποτε θα έπεφτε στην παράνοια.
Όμως φίλε μου Φώτη εδώ είμαι ακόμα, ξαναέχω ερωτική σχέση και ξαναεργάζομαι.
so keep on living