σχετιζονται αμεσα γτ ετσι σκεφτεται ο αντρας
Printable View
ετσι λοιπον θα πρεπει να προσεχω τη καθε κινηση μου γιατι θα του φαινεται περιεργη ειτε αυτη ειναι μια δικαιολογια για το σεξ ειτε για κατι αλλο που στη τελικη οντως μπορει να μη θελω καποια φορα και θα πρεπει να σκεφτομαι πως θα το παρει.γι αυτο εχω αρχησει να πιστευω πως οταν μετανιωνεις για κατι και δεν εχεις σκοπο να το ξανακανεις καλο ειναι να αποφευγεται και η πολυ ειλικρινια δεν κανει παντα καλο.Αν ειχα σκοπο να το ξανακανω εγω θα ημουν αυτη που θα το τελειωνα γιατι θα ειχε χαλασει οντως η σχεση μας ομως δεν εχω επι 3.5 χρονια ημουν αψογη εκανα μια μ*** ομως θα τα διορθωσω ολα και θα δωσω στη σχεση μου αυτο που αξιζει
όντως είμαι γυναίκα, αλλά πάλι αυτό δεν έχει σημασία στην παρούσα φάση...
Δηλαδή, δεν υπάρχουν περιπτώσεις που οι άντρες δεν θέλουν να κάνουν σεξ? Μόνο οι γυναίκες το κάνουν σαν κολπάκι για να ταλαιπωρούν τους άντρες?
Και επίσης, αν δεν θες να κάνεις σεξ μετά από 100 χρόνια σχέσης, σημαίνει ότι κερατώνεις? Δεν μπορείς να έχεις... κατάθλιψη, κάποια δυσλειτουργία, συζυγικό burnout, άγχος από τη δουλειά, προσωπικά προβλήματα... Μπορώ να σκεφτώ ένα εκατομύρριο άλλους λόγους. Ποιος είναι ο λόγος να είμαστε απόλυτοι, όταν οι άνθρωποι είμαστε τόσο διαφορετικοί μεταξύ μας?
Αναρωτιέμαι αν "η mayra" ήταν "ο mayra " θα είχαμε όλοι την ίδια αντιμετώπιση στο πρόσωπό του? Ή έχουμε πλέον καθιερώσει τα στερεότυπα στο μυαλό μας ότι οι άντρες θέλουν πιο πολύ το σεξ και άρα θα ξενομαμήσουν κιόλας, έ στην φύση τους είναι και άλλα τέτοια? Από πού προκύπτει ότι οι άντρες θέλουν πιο πολύ να κάνουν σεξ απο ότι οι γυναίκες? Μήπως αυτές οι απόψεις έρχονται από άλλες εποχές, όπου οι γυναίκες αναγκάζονταν να παντρεύονται όποιον τους δίνανε και δεν ένιωθαν σεξουαλική ικανοποίηση, επειδή οι άντρες απλά "έκαναν τη δουλίτσα τους"? Και τις γκάστρωναν κάθε χρόνο? Οπότε κάποια τακτική θα έπρεπε να βρεθεί για να σωθούν? Αλλά είπαμε άλλες εποχές.
Πιστεύω ότι οι γυναίκες θέλουν ακριβώς τόσο "καλό σεξ" όσο και οι άντρες, άλλο που καμιά φορά θεωρείται ταμπού να το πουν ανοιχτά. Απλά είναι θέμα χαρακτήρα, και όχι άντρα γυναίκας.
Και επειδή πήρα φόρα τώρα...:)
mayra μου, έγινε μαλακία. Shit happens. Και μάλιστα το γεγονός ότι το στιγμιαίο λάθος ήταν με παλιό δεσμό, όλοι ξέρουμε τι σημαίνει, τι συναισθήματα και αγάπη υπήρχε κλπ.
Επιμένω ότι αν του το πεις, ο άλλος δεν θα το ξεχάσει ποτέ. Οι άντρες δεν μπορούν να αντέξουν ότι κάποιος τους πήδηξε τη γυναίκα.(Και χρησιμοποιώ αυτή την έκφραση, διότι έτσι το βλέπουν κατά τη γνώμη μου, βρώμικο και κακό).
Πες το μόνο αν νιώσεις τόσες τύψεις που θα νομίζεις ότι θα τρελλαθείς, αλλά πρέπει να είσαι και έτοιμη να δεχτείς τις συνέπειες...
συμφωνω +10000 Οταν γυρισεις και κανεις την απιστια δεν υπαρχει λαθος , το λαθος ηταν εξαρχης το οτι το εκανες . Οταν εισαι σε μια σχεση εισαι σε αυτην τη σχεση . Δε μπορω να κατανοησω καν αυτο που εκφραζεται ως στιγμη αδυναμιας , αυτη λοιπον η στιγμη αδυναμιας ειναι η στιγμη που γυρισες την πλατη στον συντροφο σου και κοιταξες καποιον αλλο .
Θα πρέπει να τον ευχαριστήσει κιόλας για το καλό που της έκανε και την πήδηξε...μήπως να κάνανε και ένα τριο ολοι μαζι?...θα τρελαθούμε τελείως εδω μέσα...
Εσείς οι γυναίκες δηλαδή δεν έχετε πρόβλημα αν ο αντρας σας πάει με κάποια άλλη γιατι...shit happens...τι ειναι αυτά ρε?
και δεν θεωρείται ταμπού η γυναίκα να θέλει καλό σεξ, κάθε άλλο...αυτό όμως θα πρέπει να το βρίσκει μέσα στη σχέση, αν όχι το διαλύει και το ψάχνει αλλού...
Η απιστία είτε προέρχεται από τον άντρα ή απο τη γυναίκα ειναι ΠΡΟΔΟΣΙΑ και ΑΣΕΒΙΑ προς αυτόν που είναι μαζί σου...και ΝΑΙ δεν αντέχεται και δεν ξεχνιέται όσο και αν αγαπάς τον άλλον...
Αλλά βέβαια δεν το λέμε για να μην ξεβολευτούμε....ο εγωισμός σε όλο του το μεγαλείο
Καλο ειναι να καταλαβαινουμε και τι διαβαζουμε....καμμια φορα νομιζω οτι συνδεεται ο θεος ...για να δωσει τις δεκα εντολες εδω στο φορουμ......
άραξε ρε φιλαράκι που στο τέλος θα θελεις να σου στήσουμε κ αγαλμα "κύριος σουπερ ηθικός"καταλαβαίνεις τι λέμε η εχεις πάρει σοβαρα το ρόλο του αγίου στο ξαναλέω ότι συμβουλεύουμε την κοπελιτσα κατά αυτόν τον τροπο γιατι μας δίνει την εντυπωση οτι δεν θα το επαναλάβει αν ξαναρθει στο φόρουμ μετα απο καιρο κ πει αχ ξαναέπεσα τότε χωσε αυτα κ αλλα τόσα ..χμ πως συμπεραίνεις μπαμ μπαμ ότι θα κάναμε κ τρίο ..μαλλον δεν έχεις καταλάβει πόσο ηθικά ατομα είμαστε κ εμεις ή μήπως θελεις το μονοπώλιο?
παντως αν ειναι να κανω τριο...γιατι να μη κανω καλυτερα κουαρτετο...ή γιατι να περιοριζουμε τους οριζοντες και τις προοπτικες μας....μεχρι 10...ειναι σχεση....
κοριτσια, σαν πολυ προσωπικα το παιρνετε, σαν να θελετε εσεις να δικαιολογηθειτε:p
εε...και λοιπον?εχεις την εντυπωση γλυκο μου αγορι...οτι αν ειχα πηδ@ξει 100 στην διαρκεια της σχεσης μου...θα ντρεπομουν να το πω?Γιατι...ποιος ειναι σε θεση ή θα ειχε δικαιωμα να με κρινει....σεβαστες ολες οι αποψεις ...και ο τροπος που εκφερονται....αλλα τον κ@λο μου μονο εγω εχω δικαιωμα να τον κρινω...γιατι στα δυσκολα μονο εγω τον στηριζω.....
Αυτο που ,οχι ακριβως ,με ενοχλει...περισσοτερο με στεναχωρει..ειναι οτι πολυ ευκολα κρινουμε τους αλλους και τους στηνουμε στον τοιχο...και δεν βαζουμε για λιγο μονο εστω τον εαυτο μας στην θεση τους....κι αν ακομα εμεις ειμαστε οι <βραχοι>...δεν ειναι ολοι σε αυτοι την ζωη <βραχοι>
και ναι....εγω εχω φαει κερατο....και το μαθα και το συγχωρεσα...γιατι ηταν μια φορα..δευτερη λεω δεν εχει...λεω...γιατι δεν πρεπει να λες μεγαλα λογια....
και δεν μπορει να μου πει κανεις οτι παρεμεινα απο εγωισμο ή δεν ξερω τι αλλο....εμενα μου τοχει αποδειξει ο χρονος....ο αλλος απο που ορμωμενος εχει αυτη την αποψη....
το οτι συγχωρεσα...με κανει γυναικουλα...ή εγωιστικο και αδυναμο ατομο?
Τι σημαινει...η απιστια δεν ξεχνιεται ποτε?...αλλο θεσφατο..αυτο! Εγω την ξεχασα...σιγα μη καθομαι να θυμαμαι μεσα σε 100 χρονια και να αναμασαω ενα γεγονος...και αφου ο αλλος με την συμπεριφορα του ειναι αψογος....τι θα κανω θα κραταω μανιατικο?ή μηπως πρεπει σονυ και καλα να παω να ανταποδωσω τα ισια...για να αισθανθω δικαιοσυνη!!
Τελοσπαντων....καθε ιστορια ειναι τοσο διαφορετικη ,με τοσες διαφορετικες παραμετρους που δεν πρεπει να τα τσουβαλιαζουμε ολα και να ειμαστε ακαμπτοι και αυστηροι....αυτα :)
δεν με ενδιεφερε ποτε τι λενε οι αλλοι...εγω οτι λεω το εννοω....κι οποιος εχει ορεξη το πιστευει....δεν μπορω να κανω κατι γιαυτο...η δικη μου ευθυνη ειναι μονο απεναντι στον εαυτο μου....:)
ααα..και κατι αλλο....δεν υπαρχουν πιο ανηθικα μυαλα απο τους ηθικολογους....αυτο να το θυμασαι....
γουστάρεις να κάνεις το σενάριο σου ..κανείς δεν σε σταματά ..το τι είμαι/είμαστε το ξερουμε εμεις κ νιώθουμε περηφανες αλλο τα αστειακια κ αλλο η πραγματική ζωή αχλ ..κανε κ σκηνοθεσία κ βάλε το μυαλό σου να φαντάζεται ότι θέλει νο μπρομπλαμ,δεν θα αλλάξεις κάτι μαυτό στην καθώς πρεπει ζωούλα μας ..
κι επειδη ..αυτο μολις τωρα το προσεξα...θα σου απαντησω οτι ολοι βραζουμε στο ιδιο καζανι....και καλο ειναι να μη λεμε μεγαλα λογια....κι απο θρησκευτικης αν το παρεις αποψης....ακομα κι ο χριστος ειπε...μη κρινεται ινα μη κριθειτε....εγω τι ειμαι να σηκωσω την πετρα και να λιθοβολησω τον αλλον?...ενα μυρμηγκι μεσα στο συμπαν!
Εννοούσα ότι πιστεύω ότι οι γυναίκες "συγχωρούν" πιο εύκολα την απιστία από τους άντρες, κυρίως λόγω κοινωνικών συμβάσεων.
Η φράση shit happens αναφέρεται στο ότι "αυτή είναι η ζωή, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες", αυτό σημαίνει και αυτό είπα. Ότι έγινε, έγινε και δεν ξεγίνεται.
Εγωισμός λοιπόν είναι να πας με άλλον/άλλη και να το κρύψεις ή εξαιτίας των τύψεών ΣΟΥ να χαλάσεις την ψυχολογία του άλλου για πάντα?
Να σκέφτεται ο σύντροφός σου, τον άλλον που σε άγγιξε,ποιος ήταν, πού, γιατί κλπ. Ξέρεις πόσο βασανιστικές και άρρωστες μπορεί να γίνουν αυτές οι σκέψεις, ακόμα και εμμονές μπορεί να γίνουν.
Για αυτό λέω, μην το κάνεις, αλλά αν το κάνεις ποτέ μην το πεις.
Προσωπικά, έχω βρεθεί στην θέση του απατημένου και μόνο, πριν από πολλά χρόνια. Και εξαιτίας αυτών των σκέψεων κόντεψα να τρελλαθώ. Ποιον να συγχωρήσω? Πώς να ξεχάσω? Ότι τα ίδια χέρια άγγιξαν κάποια άλλη? Καλύτερα να μην το μάθαινα ποτέ.
Σε άλλες σχέσεις, απλά δεν θέλω να ξέρω.
Μου άρεσε πού αυτό:
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ
http://www.youtube.com/watch?v=nciZtCvRiyM
Έχεις δίκιο σε αυτό. Όχι πως είναι δίκιο γι'αυτές, αλλά γιατί πολλές έτσι "εκπαιδεύτηκαν" από τις προηγούμενες πιό συμβιβασμένες γενειές.
Ιδρυματισμός μάλλον λέγεται και είχα γράψει παλιότερα κάτι γι'αυτόν εδώ
##
Πολύ συχνά είναι λάθος αυτό (...καμιά φορά υπέροχο λάθος) και μόνο η διαρκής αναθεώρηση μπορεί να μας προσγειώσει στην πραγματικότητα
μαιρα
νομιζω οτι πρεπει να ξεκαθαρισεις μεσα σου τον λογο για τον οποιο θελεις να του το πεις.
αν ειναι οι τυψεις σου ο λογος και σκεφτεσαι οτι μια "τιμωρια"-χωρισμος η μια "συγχωρεση" θα σε απαλλαξει απο αυτες, μην το κανεις.
εσυ ευθυνεσαι για την απιστια, να εχεις το στομαχι να υποστεις τις συνεπειες. και σαν συνεπειες δεν εννοω την "τιμωρια" απο τον μπαμπα-συντροφο, αλλα τις ενοχες για το οτι απατησες τον αγαπημενο σου.οταν το εκανες δεν αισθανθηκες την αναγκη να παρεις την αδεια του. τωρα, γιατι? επειδη μετανοιωσες? αν μετανοιωσες ειλικρινα, και θεωρεις οτι αξιζεις συγχωρεση, συγχωρεσε μονη σου τον εαυτο σου, η πηγαινε σε εναν παπα, αν εισαι χριστιανοπουλο και φροντισε να μην το επαναλαβεις.
ΑΝ ομως σκεφτεσαι να το πεις για να τιμησεις και να βαθυνεις την σχεση σου, για να μην υπαρχει κανενα αγκαθι αναμεσα σας και κανενα ενοχο μυστικο να μην σκιαζει το βλεμμα σου οταν τον φιλας και του λες οτι θελεις μονο εκεινον και κανεναν αλλον στον κοσμο, τοτε εχει νοημα να σκεφτεις σοβαρα να του το πεις. αρκει να εισαι σιγουρη οτι μπορεις να του μεταφερεις ποσο ασημαντο ηταν για σενα και ποσο πολυ το μετανοιωσες, γιατι αν το θεωρησει πιο σημαντικο απ οτι ηταν, παλι δεν θα ξερει την αληθεια.... εισαι σιγουρη οτι μπορεις να το κανεις??
ρεμεντυ σωστή η πρώτη παράγραφος του ποστ σου. Ήθελα κι εγώ να της πω πως οι τύψεις της είναι και το μέσον για να εξιλεωθεί,
αλλά αν επιμένουν πολύ, υπάρχει κι η λύση του "πνευματικού".., αλλά σκέφτηκα τις αντιδράσεις από τους "προοδευτικούς" του φόρουμ και δεν το ανέφερα..
Στην δεύτερη παράγραφο προσωπικά δεν συμφωνώ! Δεν χρειάζεται να κάνει ένα ακόμα λάθος, γιατί η γνωστοποίηση της απιστίας κάνει την συνέχεια της σχέσης
ιδιαίτερα πολύπλοκη κι ο πόνος της απόρριψης που θα νιώσει ο άλλος δεν ξεπερνιέται, άσε που θα του βγάλει κι ανασφάλειες ότι πιθανόν να το ξανακάνει!
Ίσως κι η ίδια από ανασφάλεια να ενέδωσε.., ίσως κατά βάθος να μην ήταν και τόσο ευχαριστημένη από την σχέση αυτή..
Και το θέμα δεν είναι η ερώτηση που θέτεις, δηλ. αν μπορεί να το κάνει, το θέμα είναι αν τελικά χρειάζεται να γίνει. Εγώ λέω όχι κατηγορηματικά!
ε τωρα ποιες κανουν σχεσεις για να εκμεταλλευονται φαινεται καθαρα, οποιες εχουν την μυγα μυγιαζονται...
αχ βρε αχλ.. τελικά όλοι θύματα των ανασφαλειών μας είμαστε! Και το κακό ξεκινάει από πολύ μακριά.. άσε όμως που
και το να το αποδεχτείς πονάει πολύ και θέλει και πολύ δουλειά για να ξεπεραστεί! Θάλεγα να μην βγάζεις απόλυτα συμπεράσματα
για τους άλλους, κάτι δηλ. που μπορεί ο καθένας να κάνει.., γιατί κάθε περίπτωση είναι εντελώς μοναδική!
Μαρκελα, η λοκιγη της γιαγιας ο "αντρας να ξερει την γυναικα απο την μεση και κατω" την αντιμετωπιζε ο παπους σου με την λογικη "η γυνακα θελει ξυλο πρωι, μεσημερι και βραδυ (αυτη ξερει γιατι)", αλλα αυτα δεν στα ειπε η γιαγια σου γιατι δαρμενος και γ@μημενος δεν το παραδεχονται :Ρ
η άποψή μου είναι σύμφωνη με τις απόψεις, που είχαν κι οι περισσότεροι στο θέμα! από κει και πέρα δεν νομίζω ότι έχει νόημα η όποια λογική της δικής μου σοφής γιαγιούλας..
βέβαια για να το λες εσύ με τόση σιγουριά, κάτι θα ξέρεις περισσότερο.. και μάλλον θα τόχεις βιώσει και για τα καλά. Σε καταλαβαίνω.. :)
χαχα που είπα εγώ ότι δεν το θυμάμαι στο θέμα;.. βλέπω νάχεις τα πρώτα συμπτώματα της νόσου!.. τον σεβασμό του τον χάνει εκείνος που λέει πράγματα που δεν ισχύουν!
μην το κάνεις λοιπόν τώρα αυτό και στο θέμα της μαιρα, γιατί το κοριτσάκι χρειάζεται να το βοηθήσουμε.. κι όταν είν' έτοιμη.. να κάνει εκείνη αυτό που είναι το καλύτερο, γι' αυτήν!
Αυτό απαιτεί ο σεβασμός στο θέμα που τώρα ποστάρεις κι όχι τι έχουμε πει σ' άλλα θέματα..
χαχα τώρα το είδα! αλλάζεις κι ολόκληρη την πρόταση όταν λες ότι νάναι.. για να ποστάρεις μια τραγική κινδυνολογία! Μ' αυτήν την λογική λοιπόν
όποιος από δω και πέρα κάνει λάθος θα πρέπει να τον αποκεφαλίσουμε.. μα τί είν' αυτά που λες; έχεις καταλάβει; μάλλον όχι και το σταματώ εδώ!