ναι ρε ενα και ενα ειναι για τις περιπτωσεις μας
Printable View
ναι ρε ενα και ενα ειναι για τις περιπτωσεις μας
Μπορεί κανείς να δει τα.. μάτια του, χωρίς καθρέφτη;
Δεν μπορεί κανείς να εμβαθύνει μόνος του στο πρόβλημά του. Πληροφορείται την κατάστασή του ως μια πραγματικότητα έξω από τον εαυτό του, στην οποία ως τέτοια μπορεί πλέον να εμβαθύνει και να παρέμβει. Αποστασιοποιείται από την ψυχική του κατάσταση κι έτσι είναι πλέον σε θέση να τη ρυθμίσει. Αντιλαμβάνεται τι του συμβαίνει σα να πρόκειται για κάτι έξω από τον ίδιο. Βγαίνει έξω από τον εαυτό του και τον βλέπει.
Κι αυτή τη βοήθεια δεν μπορεί να του την προσφέρει οποιοσδήποτε. Καταρχήν απαιτείται επιστημονική κατάρτιση και εμπειρία. Επίσης απαραίτητη είναι η απόσταση η συναισθηματική, ώστε και ο θεραπευτής και ο θεραπευόμενος να μην αισθάνονται ότι η προσέγγισή τους μπορεί να τους θίξει ή να τους υπονομεύσει. Θα πρέπει και οι δυο να συνομιλούν γνωρίζοντας ότι δεν έχουν τίποτε να χωρίσουν μεταξύ τους.
Μπορεί να κάνω λάθος γενικεύοντας. Θέλησα απλά να εκφράσω αυτό που εγώ βιώνω.
Αντιλαμβάνεται τι του συμβαίνει σα να πρόκειται για κάτι έξω από τον ίδιο.
η απόσταση η συναισθηματική(εδω το εχασα το παιχνιδι εντελως...)
οπως και να το κανεις η σχεση με τον ψυχιατρο δεν ειναι καθολου ευκολη υποθεση...
ολόρου συμφωνούμε.
ακόμα και σε μια ψυχοθεραπευτική σχέση ο καθρέφτης είτε είμαστε εμείς είτε στοχεύουμε στο να γίνουμε.
ο θεραπευτής είναι εκεί για να νοιώθουμε ήρεμοι και να μη φοβόμαστε να κοιτάξουμε στον καθρέφτη.
κ μετα αναρωτιομουν στας αρχας γιατι παιζει θεμα εξαρτησης.....ειναι οπως οταν πεται το μαλλι κ ο καθρευτησ σου λεει πεται ρε μλκ το μαλλιΑ!ναι ρε συ κ το στρωνεις ετσι ειναι κ οψυχιατρος μας...ρε συ πεταει αυτο ποιο αυτο?το μυαλο μου?ναι κι αυτος σου το χτενιζει...μπορεις να μην πας στον καθρευτη μολις ξυπνησεις για να σου πει πως εισαι?ουτε χωρισ το γιατρο σοθ χτενιζεσαι...μα τι λεω τι λεω στα αληθεια θεε μοθ ειναι εκεινες οι γλυκες στιγμες που ειναι προσφορα των ταβορ..το μοναδικο χαπι που δεν εβρισα ποτε...ως τωρα
...και τώρα ένα χειροκρότημα για εκείνους που τους μιλάει το ταβόρ.
δεν υπονοεις κατι...απλα εξεπλαγην για τον τροπο που με κανοθν να μιλαω!
(((να σε πω..Κασσυ μου επιτυδεσ ελεγεσ ψεμματα η σου βγηκε εκει?))))
Καλέ τι ψέματα;Κόντεψα να ξεπεράσω την ώρα γιατί ξεσκόνιζα τις ερωτήσεις και προσπαθούσα να είμαι όσο πιο ακριβής γίνεται.Μόνο μία στιγμή έπιασα τον εαυτό μου να αντιφάσκει και αυτό όχι σκόπιμα αλλά γιατί με εξέφραζαν και οι δύο οπτικές.Στην 300 ερώτηση ας πούμε έλεγε Θα παραβιάζατε τους νόμους;Και έγραψα Λάθος.(παραδειγματικά μιλάω πάντα.Δεν θυμάμαι την ακριβή ερώτηση).Και παρακάτω ρωτούσε ξανά κάτι σχετικό με νόμους αλλά στυλ...Θα παραβιάζατε τους νόμους αν τους θεωρούσατε άδικους και απαντώ Σωστό.Κάτι τέτοια μπερδέματα.(Κοίτα βασικά έψαχναν τον Πάσσαρη αλλά δεν τους έκατσα)Καταλήγοντας ήταν κάποιες ερωτήσεις που μετά από σειρά άλλων επαναλαμβάνονταν και μπορεί να απάντησα κάτι διαφορετικό απ\'την ενόρμηση της στιγμής.Όποιος λέει το τεστ το βγάζει άκυρο του έχει και μια επεξήγηση δίπλα ωραία κοτσαρισμένη.....Κάτι μου έλεγε ότι το παίζω θύμα...ΧΕΧΕ!!!!Της λέω της ψυχιάτρου..Μα καλά αλλά και να κορόιδεψα το τεστ μόνο ηθελημένα δεν το έκανα.Άλλη όρεξη δεν είχα...Καθόμουν 50 ώρες να απαντώ σε ερωτήσεις που επαναλαμβάνονταν σαν να με θεωρούσαν χαζή και σε κάτι περί ξινίλων,πόνων στο στομάχι και άλλες πολύ αυτονόητες ερωτήσεις,έδωσα τα ωραιότατα Ευρώ μου για να σπάσω την πλάκα μου με το τεστ;Αντιθέτως περίμενα ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ τα αποτελέσματα και συγχίστηκα που τόσα λεφτά πήγαν στράφη για δύο σειρές ερμηνεία.Έριξα πολύ γέλιο για να μην δείξω τον εκνευρισμό μου.Μου καθόταν και μου το αγόρευε με σοβαρότητα.Ότι 1 μιση ώρα που χαράμισες και κάμποσα Ευρώ ισοδυναμούν με ΑΚΥΡΟ και δύο γραμμές ερμηνεία...Παιδιά χωρίς πλάκα αλλά αισθανόμουν πολύ αμυνόμενη την ώρα που έκανα το τέστ και συνάμα επιθετική γιατί αντιλαμβανόμουνα μερικούς \"πονηρούς\" σκοπούς του τεστ...Μια από τις ερωτήσεις που διάβασα και είπα εδώ τι ψάχνουν και θέλω την γνώμη σας...Έλεγε...Αν ήσασταν καλλιτέχνης θα ζωγραφίζατε παιδιά;Και λέω μαλάκα για παιδέρες ψάχνει;;;;Την άποψή σας φίλτατοι..Διάβασα δε ότι οι συγκεκριμένες \"χαζές\" ερωτησούλες με τις τυφλόμυγες και τις ξινίλες καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ψυχοπαθολογίας το οποίο δεν είχα φανταστεί.Μερικές τις ψιλιάστηκα που πήγαιναν-Όπως αυτή με το αν στα παιδικά σας χρόνια είχατε φανταστικό φίλο-αλλά η φαντασία μου δεν οργίασε τόσο ώστε να αντιληφθώ όλες τις πτυχές...Με το καλό ο επόμενος για το διάσημο ψυχομετρικό τεστ......Μίλα ρε Ραψωδέ που το έχεις κάνει..Μίλα και σώσε με!!!!!Το μόνο τεστ που μου άρεσε ήταν το δεύτερο.Όχι τόσο γιατί ήταν δωρεάν αλλα γιατί έβγαλε καλά πορίσματα.Καθόλου μεροληπτική..Ήταν το Ρέηβεν.Μια ιστορία-αμαρτία με σχεδιάκια...Εκεί πιάσαμε καλό σκορ και αγαπάμε το Ρέηβεν....Το συνιστώ ανεπιφύλακτα..Χαχα>>>
(((καλα και πωσ εμαθε γι αυτον απο τουσ δικουσ του????)))
Χμμ,μάλλον ναι.Μάλλον από τους δικούς του..
Οπότε κουκουρούκου μανταλάκια.Γι\'αυτό αγάπη μου μαζεύω γνώσεις και ρυθμίζω μόνη το χάπι .... [/quote]
Πού το έχεις γράψει το περί πλυντηρίου να πάω να το δω;Quote:
Originally posted by interappted
η ατακα του τωρινου γιατρου μου ειναι \"τι ακριβως εννοεισ\" μη πεταγεσαι απο το ενα θεμα στο αλλο κ σκεφτομαι γμτ μου κ νομιζα οτι τα ελεγα ξαστερα κ με συνοιρμο....kassi ειδες τι μου ειπε ο παλιος ψθχιατρος με το πληντυριο????δες το!!
συγκεντρωση στις καλυτερες περιπτωσεις εχει διαρκεια 5 λεπτων μετα ξανακανω κυκλους...Λεω στον x dr Γιατρε το μυαλο μου ειναι σαν το πλυντηριο στις γρηγορες στροφες..εχεις δει ποταε πλυντηριο στις γρηγορες πλυσεις και περνω την εξησς απαντηση\"εχω δει αλλα δεν υπηρξα ποτε μεσα του για να καταλαβω....\"
kassi δες γιατρο κ βγαλε συμπερασμα!!!!!!!
Ναι.Αυτή η απάντηση και μόνο που την διαβάζω μου προσφέρει πολλή σιγουριά...Χεχε.Κοίτα εξαρτάται και το ύφος του έτσι;Μπορεί να σου είπε ότι συμπάσχει αλλά λίγο άστοχα...Πες του: \"Δοκίμασε να κάνεις το Soupline\"......Quote:
συγκεντρωση στις καλυτερες περιπτωσεις εχει διαρκεια 5 λεπτων μετα ξανακανω κυκλους...Λεω στον x dr Γιατρε το μυαλο μου ειναι σαν το πλυντηριο στις γρηγορες στροφες..εχεις δει ποταε πλυντηριο στις γρηγορες πλυσεις και περνω την εξησς απαντηση\"εχω δει αλλα δεν υπηρξα ποτε μεσα του για να καταλαβω....\"
kassi δες γιατρο κ βγαλε συμπερασμα!!!!!!!
απο εμενα εφαγε χ χ χ βεβαια ειμαι σιγουρη οτι κ στον τωρινο γιατρο αμα του κανω τετοια παρομοιωση παλι μλκ θα με αφησει....σιγη...οχι οτι πιστευω κ στα ζωοδια αλλα κ κει ρε γμτ διδυμος ειμαι...γινετι 4 ατομα σε ενα σωμα????απο εναν να βαλεις 4 θελω απο 50ευρω να τους βαλεις να το 200αρακι...θα μας τα φανε τα φραγκα!!!!!αχ
Μεγαλη Τριτη κ ο γιατρος μου θα με δεχτει...καλος ειναι αυτος η εγω στα κρισιμα μου???
ρε βλαμένα κι εγώ την τρίτη έχω ραντεβού...αυτό είναι σαν την ταινία \"η πηγή της ζωής\" ένα πράμα...θα την ψάχνουμε σε τρία επίπεδα...χαχα...
@ιωάννα φαντάσου εγώ που είμαι λεοντάρι τι συμπτώματα έχω...βασιλικά!!!
χαχαχα...ραπς....ελα ρε μας δεχονται κ το Πασχα....Μ.Τριτη ψυχαναλυσης....3 ψυχιατροι θα σουβλιστουν...3 ψυχιατροι θα σκεφτονται αν διαλεξαν το σωστο επαγγελμα...3 ψυχιατρο θα ξαναδουν το διπλωμα τους για να βεβαιωθουν οτι οντως ειναι ψυχιατροι...κ 3 ασθενεις θα λαλαν παραπανω...Σου λενε κατσε να τους δω την Τριτη γιατι αυτα ειναι ικανα να παρουν τη θεση του οβελια στη σουβλα....
kassi δεν ημαστε κακα παιδια οι διδυμοι το γελιο ειναι οτι το κυριο χαρακτηριστικο τους ειναι η κυκλοθυμια..τη μια ξυπναει το αριστερο ανθρωπακι το χαζοχαρουμενο και την αλλη το βοηθεια εχω καταθλιψη...ε και κει ρε πουστη μου σκαμπανεβασματα.....κ γω εχω ωροσκοπο τοξοτη ...ολα τα λευτα..οι αιγοκεροι η θα ειναι με βαση τη λογικη κι οσοι δεν ειναι ετσι ειναι ξεφευγαουα...Θα σε κατετασα στην δευτερη κατηγορια...με καθε συμπαθειο..αλλα το ξερεις κι εσυ...
ένας μόνο θα απηυδήσει...ένας θα πει μα καλά τι δουλειά έχω εγώ με αυτούς...ένας θα είναι ο πιο αδύναμος κρίκος...Quote:
3 ψυχιατρο θα ξαναδουν το διπλωμα τους για να βεβαιωθουν οτι οντως ειναι ψυχιατροι...
Σημερα ειδα ποσο αναγκη εχω το γιατρο μου...Νιωθω οτι οταν τον δω θα κουνησω την ουρα που δεν εχω....
πλέον το νοιώθω κι εγώ αυτό...και δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό...
καλο ξεκαλο αυτοι κ οι εαυτοι μας οπως λενε οι αλλοι(εγω διαφωνω)ειναι οι μονοι που μπορουν να μας βοηθησουν...Φανταζεσαι να μην τους ειχαμε????να μην υπηρχαν ψυχιατροι????κ μετα τρωμε και φρικες μαζι τους αλλα χωρις αυτους...που ειναι η μπαλα οεο
εσυ πως κι ετσι κι ενιωσες την αναγκη του??
αν δεν υπήρχαν ψυχίατροι, δεν θα υπάρχαν ονόματα για τις ψυχασθένειες οεο οπότε όλοι θα ήμασταν Α.Ψ.
Α.Ψ=ανωνυμοι ψυχασθενεις???
σαϊνι είσαι
το ξερω
επιμενω εσυ γιατι σημερα η μαλλον πως και σημερα εννιωσες την αναγκη του γιατρου σου...
γιατί δεν διαβάζεις το u2u γαμώτοοοο;
μη βαρας το ειδα....
Συμφωνώ.....Μου κάνει με νάζι η δικιά σου:Θα τα πούμε και αυτή την Τρίτη(Μ.Τρίτη) αλλά όχι την επόμενη γιατί είναι κοντά εις το Πάσχα....Σου λέει κάτσε να την προλάβω και μετά την Ανάσταση έχει ο Θεός..Ρε,θρίλερ μου θυμίζουμε...Αντί να γυρνάει ο πατέρας μου το αρνί να σουβλίζει την κόρη του...Πατέρα σόρυ αλλά σου ξέφυγα λίγο στο μπούτι και παραψήθηκα....Ας σοβαρευτούμε ρε χαμένα.Με κάνατε και γέλασα....Το δίπλωμα αν άρχιζαν να αναρωτιούνται αν το έχουν τσάμπα πολύ φοβάμαι ότι θα κατέληγαν σαν τους ψυχιάτρους στις ελληνικές ταινίες..Ο γιατρός που καταπίνει κάθε τρία δεύτερα και ένα ηρεμιστικό..Είστε καλά γιατρέ;Μια χαρά..Δε φαίνομαι;Οπότε άσε τους να αισθάνονται και μια σιγουριά μπας και βρούμε και μεις την άκρη.....Quote:
χαχαχα...ραπς....ελα ρε μας δεχονται κ το Πασχα....Μ.Τριτη ψυχαναλυσης....3 ψυχιατροι θα σουβλιστουν...3 ψυχιατροι θα σκεφτονται αν διαλεξαν το σωστο επαγγελμα...3 ψυχιατρο θα ξαναδουν το διπλωμα τους για να βεβαιωθουν οτι οντως ειναι ψυχιατροι...κ 3 ασθενεις θα λαλαν παραπανω...Σου λενε κατσε να τους δω την Τριτη γιατι αυτα ειναι ικανα να παρουν τη θεση του οβελια στη σουβλα....
Μου\'ρθε κι άλλο..Γιατί αυτοκτόνησες χρυσό μου;Ε,ήταν του Λαζάρου και είπα να δω μήπως αναστηθώ!!!!!
Λολ.....Ποιός δεν θα πιει σήμερα το ηρεμηστικούλι του;Για ποιον χτυπάνε οι ενέσεις;Για ποιον σφίγγουν τα λουριά;Μπίλυ είσαι ο πιο διαταραγμένος κρίκος.....Quote:
Originally posted by raphsssodos
ένας μόνο θα απηυδήσει...ένας θα πει μα καλά τι δουλειά έχω εγώ με αυτούς...ένας θα είναι ο πιο αδύναμος κρίκος...Quote:
3 ψυχιατρο θα ξαναδουν το διπλωμα τους για να βεβαιωθουν οτι οντως ειναι ψυχιατροι...
Με τα Λιονταράκια κάνουμε λέει την καλύτερη χημεία..Μου ταιριάζουν...Που είσαι ρε Μπίλυ;Λίγο ψώνια,λίγο νάρκισσοι αλλά καλά παιδιά....Ρε Μπίλυ ισχύει αυτό για εσένα;Θέλεις λέει ακριβά παρφιούμια,γκλαμουριές και θαυμασμούς;;;;;
Quote:
Originally posted by kassi_21
Κοίτα ο αιγόκερος λένε ότι είναι άτομο πιο ώριμο απόQuote:
kassi δεν ημαστε κακα παιδια οι διδυμοι το γελιο ειναι οτι το κυριο χαρακτηριστικο τους ειναι η κυκλοθυμια..τη μια ξυπναει το αριστερο ανθρωπακι το χαζοχαρουμενο και την αλλη το βοηθεια εχω καταθλιψη...ε και κει ρε πουστη μου σκαμπανεβασματα.....κ γω εχω ωροσκοπο τοξοτη ...ολα τα λευτα..οι αιγοκεροι η θα ειναι με βαση τη λογικη κι οσοι δεν ειναι ετσι ειναι ξεφευγαουα...Θα σε κατετασα στην δευτερη κατηγορια...με καθε συμπαθειο..αλλα το ξερεις κι εσυ...
την ηλικία του...Βαθιά μέσα μου είμαι πολύ σοβαρή και γι\'αυτό θέλω να το διώχνω....με τον τρόπο μου.Δεν την αντέχω τόση σοβαρότητα....Δεν είμαι καθαρός αιγόκερος άλλωστε.Είμαι Κριός..Τρελοζώδιο..Τα καλύτερα παιδιά...Ο Αιγόκερος δήθεν με συγκρατεί..Νομίζω...διαβάζο� �τας τ\'άστρα ότι φταίει ο ωροσκόπος που δεν έχει καμία σχέση με το ζώδιο στο οποίο ο ήλιος μου ανατέλλει...Ο κριός είναι της ελευθερίας ο αιγόκερος είναι συντηρητικός,των αρχών,των παραδόσεων,των τύπων και ίσως το πρόβατό μου και η κατσίκα μου να συγκρούονται και να βγαίνω εγώ.Τι να κάνω;Είναι θέμα ζωδίων.....γιατρέ...Ο Κριός στο ένα άκρο,ο Αιγόκερος στο άλλο....Τα όρια,η οριακή μου ταυτότης....Στο κινέζικο είμαι Τίγρης με Τίγρη...Χεχε.....Ο οποίος Τίγρης είναι φευγάτο παιδί......Πάντως με θεωρώ από τις σοβαρές κοπέλες σε αυτούς που θέλω και αξίζουν να είμαι σοβαρή..Οι άλλοι ας βλέπουν το πιο λάιτ κομμάτι μου....
χεχεχ....εγω γλυκια μου που ειμαι ο .....συννεφακιασ...οραματιστη σ..o ειδη εκκεντρικοσ απο την φυση του Υδροχοοσ...με οροσκοπο Τοξωτη....που το παν γι αυτον ειναι η ελευθερια...και οπου φυγει φυγει...χεχεχε...τι να πω..παντωσ ταιριαζουμε:):):):)
χαχαχαQuote:
Λολ.....Ποιός δεν θα πιει σήμερα το ηρεμηστικούλι του;Για ποιον χτυπάνε οι ενέσεις;Για ποιον σφίγγουν τα λουριά;Μπίλυ είσαι ο πιο διαταραγμένος κρίκος.....Quote:
Originally posted by raphsssodos
~ρε νυχτοπούλι ο ήλιος σε βλέπει καθόλου;~
αν θέλει λέει....είμαι άρχοντας παιδί μου, με αρχοντικά αισθήματα πάντα...Quote:
Με τα Λιονταράκια κάνουμε λέει την καλύτερη χημεία..Μου ταιριάζουν...Που είσαι ρε Μπίλυ;Λίγο ψώνια,λίγο νάρκισσοι αλλά καλά παιδιά....Ρε Μπίλυ ισχύει αυτό για εσένα;Θέλεις λέει ακριβά παρφιούμια,γκλαμουριές και θαυμασμούς;;;;;
χαχαχα lolQuote:
Μου\'ρθε κι άλλο..Γιατί αυτοκτόνησες χρυσό μου;Ε,ήταν του Λαζάρου και είπα να δω μήπως αναστηθώ!!!!!
Αυριο ειναι η μεγαλη μερα! η κυριολεκτικα Μεγαλη Τριτη!!!!Λεω να παρω κ λαμπαδα μαζι μου...γιατρε εχω πληρη ταυτιση με το Πασχα...Περναω των Παθων....αλλα οχι μονο το Πασχα...κι αν του πω για τη χθεσινη κριση θα τα δει ΟΛΑ κοπελα μου παρε μεχρι να περασει το Πασχα λιγο παραπανω ταβορακια...κ μειωσε τα μετα το ψησιμο του οβελεια...ετσι να ειμαι πιο σιγουρος!!!
βασιλη ξερεις γιατι φοραμε μαυρα γυαλια?
(ωχ) γιατί;
θα πω πρωτα εγω πως το βλεπω!πρωτο γιατι με χαλαει το φως
και δευτερον ως μελος του DPM
τι είναι το dpm;