από ότι κατάλαβα μαρκελα αναφέρεσαι σε συγκεκριμένο άτομο έτσι;;;;
Printable View
Εμμανουέλα, αυτό που είπε η φρύνη είναι πολύ σημαντικό, το να χειρίζεσαι τα πυρά του άλλου απρόκλητα ή μη.
Εν προκειμένω, γενικά έχεις κραχτεί εδώ μέσα, από τις πρώτες σελίδες του ποστ σου...και διαρκώς αντί να κάνεις κάτι να φτιάξεις την "εικόνα" σου εφόσον αδικήθηκες όπως λες, φαίνεται σα να κάνεις τα πάντα για να γίνεις όλο και περισσότερο απωθητική.
Μη θεωρείς ότι εσύ είσαι η εντάξει κοπέλα εδώ μέσα και ότι οι υπόλοιποι είναι οι κάφροι. Έχεις προκαλέσει με τη στάση σου , και τα γραπτά σου και δικαιολογημένα ακούς τα όσα ακούς.
Εξάλλου, δε σου κάνει εντύπωση που λέμε όλοι το ίδιο;
έχουμε πάθει όλοι πλύση εγκεφάλου εναντίον σου δηλαδή Ή σε ξέρουμε και από χθες ;
Και γιατί δε δημιουργούνται τέτοια ζητήματα από άλλα μέλη πάρα μόνο σε μεμονωμένες περιπτώσεις όπως η δική ;
Δε σου περνάει από το μυαλό ότι την έχεις δει λάθος;
και ότι ναι, υπάρχει περίπτωση να μην τα ξέρεις όλα.
και πλζ, δεν τα λέω αυτά για να ανοίξουμε διάλογο, γιατί ο δικός σου διάλογος περιλαμβάνει τα "όχι, δεν, αλλά" και βασικά είναι άρνηση, και δεν έχω χρόνο να εξηγώ τα αυτονόητα.
Τροφή για σκέψη περισσότερο,αν θες φυσικά.
εννοείται πως δεν είχα σκοπό να ανοίξω διάλογο μαζί σου. Το λάθος εδώ είναι ότι μάλλον οι περισσότεροι είστε μια κλίκα που γνωρίζεστε ένα εύλογο διάστημα και συμφωνείτε. Ρωτήσατε όμως τα τόσα μέλη που ίσως καν δεν γνωρίζετε την ύπαρξη τους επειδή είναι κυρίως αναγνώστες, τα οποία μου στέλνουν πμ και μου συμπαραστέκονται και μου λένε να μην δίνω σημασία στην άδικη επίθεση που δέχομαι και ότι το φόρουμ δυστυχώς δεν τηρεί τους κανόνες και ο καθένας κάνει ότι θέλει;
Άκου να δεις εμμανουέλα.
Αυτό μπορεί να είναι η απόψή σου επειδή προφανώς σου φαίνεται λογικό να γίνονται κλίκες μεταξύ των ανθρώπων.
Προσωπικά ποτέ δεν ανήκα σε κάποια κλίκα, ούτε με απασχολεί να γίνω με κάποιον "κολλητούλα'.
Τώρα εάν οι υποτιθέμενοι αναγνώστες του φόρουμ, των οποίων αγνοώ την ύπαρξη, εφόσον δε γράφουν ποτέ, σου στέλνουν εσένα μηνυματάκια υποστήριξης..τι να πω ρε παιδιά..γκομενίστε ελεύθερα! Δε με απασχολεί κιόλας.
Ενιγουει, βαρέθηκα τώρα.
Ξερεις, αυτο το εχεις πει πολλες φορες και καποιος μπορει να υποθεσει πως εισαι ενα troll που απλα θελει να υποβαθμισει "εκ των εσω" τουτο δω το forum.
Εγω θα σου προτεινα ΑΠΟΧΗ απο εδω, ασε να περασουν λιγες μερες και δες τα πραγματα πιο ψυχραιμα.
Ολα αυτα εφοσον δεν εισαι οντως troll...
Και να εισαι παντως troll, εγω δεν μετανιωνω για την ωρα που σου αφιερωνω.
Ετσι κι'άλλιως πολλοι εχουν μπει στο τρυπακι να σου αφιερωσουν χρονο.
Οποτε... ειτε ετσι ειτε γιουβετσι, ολοι στο ιδιο ζουμι βραζουμε... :)
Ρε παιδιά, το κοριτσάκι δεν το παίζουν οι φίλοι του και μπήκε εδώ να κάνει τσατ.
Εσείς, γιατί ασχολείστε τόσον καιρό και γράφετε σεντόνια? Αυτό δεν καταλαβαίνω.
Εϊναι λυπηρό να υπάρχουν κλίκες, αυλικοί, αρχηγοί και παρατρεχάμενοι. Οταν νιώθω πως η φωνή μου από μόνη της είναι αρκετή για να εκφράσει την άποψή μου, τη συγνώμη μου, την αλήθεια μου, δεν έχω ανάγκη από υπερασπιστές, ούτε με ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων για μένα. Την ακούω, αλλά δεν εξαρτώ την υπόστασή μου από αυτή.
προσωπικα οταν διαβασω μια αποψη...δεν με ενδιαφερει αν ειναι φιλος εχθρος ή μπατζανακης αυτος που την γραφει...:)
με ενδιαφερει η αποψη και μονο...
επισης ενα φορουμ ειναι φτιαγμενο γιαυτο ακριβως που υποδηλωνει και η ονομασια του...για την ελευθερη ανταλλαγη αποψεων....
και πιστευω οτι το υγιες ειναι να μη μπερδευουμε το πολυ προσφιλες σε μας τους Ελληνες ,παιχνιδι της διαλλακτικης με τα συναισθηματα.
για μενα ειναι σαφες πως αυτα τα δυο πρεπει να διαχωριζονται πληρως :)
Εχεις δίκιο. Συμφωνούμε ή διαφωνούμε με απόψεις, όχι με ανθρώπους. Ο άνθρωπος δεν κρίνεται από μία άποψη που έχει σε ένα θέμα...
Πάντως, είναι δύσκολο να μην εμπλακείς συναισθηματικά. Εδώ βλέπεις οτι ακόμα και σε ένα φόρουμ κηπουρικής υπάρχουν θέματα που προκαλούν το συναίσθημα. Είναι κάτι ανθρώπινο. Αλλο να μην εμπλέκεσαι καθόλου συναισθηματικά και άλλο να μην αφήνεσαι να παρασυρθείς από το συναισθήματά σου...
Δεν ξέρω και δεν μ' ενδιαφέρει κιόλας και ποιός το ξεκίνησε αυτό.., μάλλον εκεί θάπρεπε κάποιος αν αξίζει να εστιάσει.. το αντιπαρέρχομαι
και θα σου απαντήσω προσωπικά για το τι τελικά μ' εκφράζει σήμερα, που όλα αλλάζουν τόσο τραγικά, με τη ρήση του Άκη Πάνου:
«Είμαι αναρχικός με την πραγματική έννοια του όρου και όχι του βιτρινοθραύστη.
Εχω δικό μου κόμμα, του οποίου είμαι ιδρυτής, αρχηγός και μόνος οπαδός.
Προσπαθώ να βάλλω εναντίον αυτού του συστήματος με το μόνο μέσον που διαθέτω:
τη συνεχώς διαμορφούμενη λογική μου».
σιγουρα...ετσι ειναι...
ξερεις τι...οπως και να χει ομως...διαφωνω ή συμφωνω..εκτιμω τους ανθρωπους που εχουν το θαρρος της γνωμης τους και μιλανε ανοιχτα...
ακραιο παραδειγμα ας πουμε και προσωπικο..οτι λιγο παλαιοτερα σε αλλο θεμα καποιο μελος με ειχε βρισει ..κανονικοτατα ομως...ωστοσο ουτε θυμωσα..ουτε καν αναφορα δεν εκανα...
οκ δικη του αποψη...λανθασμενη βεβαια αλλα δεν ειναι οτι με ξερει και προσωπικα :)
αυτο ομως που δεν μπορω με την καμμια ειναι οι κουτοπονηριες.....και τα δηθεν.....:)
χαχα μάλλον παλιό μέλος θα ήταν! αυτά το συνηθίζουν το σπορ! Διαβάζω παλαιότερα θέματα και γελάω, με τους καβγάδες τους!
Είναι κρίμα, που πολλά απ' όσα έχουν ειπωθεί, έχουν πρασινίσει και χάνεις την πικάντικη συνέχεια.. ούτε κι εγώ έχω κάνει ποτέ αναφορά! αστειότητες!!
Είν' αυτό που λέει κι η Βόϊντ.. δεν είμαστε παιδάκια για να μας οριοθετούν! Ή μερικοί γουστάρουν και μαστίγιο! Περί ορέξεως..
οχι...δεν ηταν παλαιοτερο μελος...στο παιχνιδι εγινε...κανονικοτατη βρισια ομως και περιγραφικοτατη!!! χαχαχα
στην αρχη εμεινα λιγο παγωτο...και απορησα...αλλα οκ...η ουσια ειναι οτι επειδη το συγκεκριμμενο ατομο το συμπαθουσα δεν του κρατησα κακια...που δεν θα κραταγα ουτως ή αλλως....ηταν λιγο αυθορμητουλι και αυτο ειναι ενα χαρισμα!!!! χεχε
Ε ναι σ' αυτή την περίπτωση όχι μόνο δεν έφταιγες, αλλά καμιά φορά κι όταν χωρίς να το θέλεις απορρίπτεις τον άλλο.. εκείνος από φίλος ξαφνικά, γίνεται αντίπαλος.. δεν βαριέσαι!
Σωστά! Δεν κρατάμε κακία σε κανένα, γιατί είναι τοξική! Προορισμός μας είναι ν' αγαπάμε! Κι επειδή πρώτα αγαπάμε εμάς, μας προστατεύουμε κι απ' την τοξικές συμπεριφορές των άλλων!