Ασφαλώς όλα τα μέλη του φόρουμ θα συμφωνήσουν ότι εσείς δεν έχετε καμία ομοιότητα με τους ρόλους στο έργο \"Η Φωλιά του Κούκου\" όπου όλα τα μέλη μιας ομάδας θεραπείας μέσα σε ένα ψυχιατρικό νοσοκομείο - με τιμωρίες και ηλεκτροσόκ - εξεγέρθηκαν εναντίον αυτού που τους είπε \"ε, αφού είστε όλοι εκούσιοι ασθενείς και νομίζετε ότι σας καταπιέζει η νοσοκόμα Miss Rached \"γιατί δεν εξέρχεσθε αυτοβούλως από το νοσοκομείο;\". Και τότε οι ψυχασθενείς εξεγέρθηκαν, όχι εναντίον του νοσοκομείου, αλλά εναντίον αυτού που τους το είπε.
Έχετε ομοιότητα με τον \"Γητευτή των αλόγων\" ε;
Και αυτά;
Quote:
Originally posted by interappted
ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΑΡΡΩΣΤΕ ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙΣ!ΠΕΣ ΤΟ ΜΑΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΟΥ!
Quote:
Originally posted by interappted
γιατι αντι να χρησιμοποιησεις τα χερακια σου για να παιξεις πιανο η κανενα αλλο οργανο σου τα χρησιμοποιεις για να προκαλεσεις αντιδρασεις
γιται δεν τζαζεις απο το forum ????
η ακομα καλυτερα αυνανισου χωρις να γινεσαι δημοσιο θεαμα
με καθολου σεβασμο κ καθολου κ καθολου επιπεδο οπως σου αξιζει
σταματα να μας πρηζεις τα @@@
Quote:
Originally posted by Globy
Μικρέ, τις γνώσεις μου, τα πτυχία μου,
Quote:
Originally posted by Globy
Άιντε αγόρι μου να ησυχάσεις και εσύ να ησυχάσουμε κι εμείς.
Quote:
Originally posted by stavroschar
ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΚΛΟΜΠΥ,
ΟΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΜΙΚΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.
Quote:
Originally posted by Reina
Α posteriori κύριε--> χα! (5 words οριζόντια)
Quote:
Originally posted by liberchild
Bρε καλέ μου, από πότε έχεις να κάνεις σεξ?
Quote:
Originally posted by interapptedουνουφριε???????????????????????????????? ?????????????????????????????????
γιατι δεν πουλας την τρελλα σου σε πιο πιθανους πελατες????
Quote:
Originally posted by Kassi
Ναι ο Ονούφριος πορώθηκε περισσότερο και από εμένα σε κρίσεις Ocd....Ονούφριε Ονούφριε της μέρας σου αι ώραι ήτο κούφιαι....Το αρχαίο με μάρανε!!!
Quote:
Originally posted by krino
.......και τι προβλημα ειπαμε οτι εχεις??
Quote:
Originally posted by maria210800
αναμεσα στο ποδαρακια σου υπαρχει κατι αλλο για να παιζεις και οχι με τα νευρα αλλον
χαχαχα