Quote:
Originally posted by alexandros3
Όταν κάτι σας ενοχλεί (ή σας εξοργίζει) το λέτε έξω από τα δόντια, το επεξεργάζεστε και το λέτε με τρόπο συνετό, το καταπίνετε και το βγάζετε αλλού;
-όταν κάτι φτάσει να με εξοργίσει όπως το λες, σημαίνει οτι έχω φύγει απο τη σχέση
Προτιμάτε να πάτε down in a blaze of glory και να μην σηκώσετε μύγα στο σπαθί σας ή ελέγχετε εαυτό και συναισθήματα και προσπαθείτε να είσαστε πάντα ήρεμοι;
-ελέγχω πάντα τον εαυτό μου και προσπαθώ να είμαι ήρεμη
Πως αντιμετωπίζετε την απόρριψη; Λέτε απαλάχτηκα από σένα απαλάχτηκα, ή σας πιάνει το γαμώτο και αρχίζετε να ξεψαχνίζετε τι κάνατε στραβό ή τι έκανε η άλλη/άλλος στραβό;
Κάνετε επιστροφές (καταστροφές) ή μαύρη πέτρα πίσω μου μαύρη σα καλιακούδα;
Όταν κάνει ο άλλος/η επιστροφές πάτε με τα μούτρα πάλι ή βάζετε όρια, ή δεν ανταποκρίνεστε γιατί κάτι χάλασε και πάει;
- όταν φεύγω, φεύγω και δεν γυρνάω πίσω , όταν τρώω απόρριψη ελέγχω τον εαυτό μου να δεί αν έκανε κάτι στραβό. Αν ναι ζητάω συγγνώμη, αν όχι το πρόβλημα είναι του άλλου.
Μοιράζεστε εσώψυχα ή πάτε σταδιακά και βλέποντας ή κρύβετε τα πάντα (συνταγή για λάθη).
-μ αρέσει κάργα να μοιράζομαι εσώψυχα.
Κλείνετε τα μάτια σας, αφήνετε να σας παρασύρει το συναίσθημα ή πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σας κυριαρχεί η λογική, η προσμέτρηση, η ανάλυση και η αξιολόγηση;
- ανάλυση και συναίσθημα μαζί σε ισσοροπία, τουλάχιστον αυτό προσπαθώ
Όταν θέλετε να βγείτε από μια σχέση έχετε το θάρρος να το πείτε ξεκάθαρα και να το αιτιολογήσετε αν σας ζητηθεί ή φτάνετε τα πράγματα σε τέτοιο σημείο που σπάει από μόνη της;
- αν θέλω να φύγω απο μία σχέση σημαίνει οτι δεν τηρεί τις προδιαγραφές μου.Αυτό φαίνεται απο την πρώτη στιγμή. Αν νιώσω βαρεμάρα κάνω τα πράγματα έτσι ωστε αυτή να μην υπάρχει.
Και ιδιαίτερα προς τις γυναικίες παρουσίες στο φόρουμ, αντέχετε να μην ελέγχετε, δηλαδή να μην πέρνετε τηλέφωνα συνέχεια, να μπορείτε να ηρεμήσετε λιγάκι;
- Δεν υπάρχει η λέξη αντέχω, είναι νόμος αυτό.
Σίγουρα η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική κι όλοι κάνουμε ίσως λίγο απ\' όλα απλά θα είχε ενδιαφέρον να δούμε πως δρούμε στις σχέσεις μας.
Σε κάλυψα?