Αυτές τις δύο φορές που σας είχα πει παλιά - άλλη φορά ποτέ. Ήθελα δλδ να του προτείνω πολλές φορές αλλά κώλωνα γιατί φοβόμουν ότι θα αρνιόταν.
Printable View
Αυτές τις δύο φορές που σας είχα πει παλιά - άλλη φορά ποτέ. Ήθελα δλδ να του προτείνω πολλές φορές αλλά κώλωνα γιατί φοβόμουν ότι θα αρνιόταν.
Που μενει? Εννοω σε σχεση με σενα μενει κοντα?
Όχι, είμαστε αρκετά μακριά. Και κανείς από τους δύο δεν έχει αμάξι.
Τηλεφωνο και φβ τα χει τα δικα σου?
Ναι τα έχει κανονικά. Κι εγώ τα δικά του.
Καποια συναδερφος μηπως του εχει πει οτι θα φυγεις την παρασκευη?
Όχι, στην κοπέλα αυτή το είπα μόνο και της ζήτησα να μην του το πει. Δεν ξέρω γιατί το κάνω αυτό αλλά τέλος πάντων...
εμενα αυτο μου φαινετε σαν δικαιολογια για να μην κανει κατι η τουλαχιστον αυτη την εντυπωση εχω
Καλυτερα να μη το γνωριζει οτι θα φυγεις. Ας ερθει εκεινη η μερα και βλεπουμε. Μετα θα δειξει. Παντως δεν ειναι απαραιτητο να ξεκολησει απο την αλλη. Πολλες φορες μπορει με τον τροπο σου να βοηθησεις καποιον να μπει σε κατι αλλο, ας μην εχει ξεκολησει απολυτα στο μυαλο.
Κοίτα Αλέξανδρε, μπορεί όλα αυτά να είναι μια δικαιολογία. Το πιο λογικό θα ήταν αυτό αφού σε όλους μας φαίνεται αφύσικο για έναν άνθρωπο να είναι κολλημένος έτσι με κάποιον για τόσο πολύ καιρό. Όμως, το πιστεύω ότι θα του λείψω. Ίσως όχι εγώ προσωπικά, ίσως μόνο η καλή παρέα και η πλάκα που κάναμε στη δουλειά. Και τα πειράγματα που εξακολουθεί να μου κάνει πιστεύω ότι δεν μπορεί να τα κόψει, του βγαίνουν φυσικά κι αυθόρμητα γιατί με αγαπάει και νοιάζεται για μένα. Ίσως όχι ερωτικά -αν ήταν ερωτικά θα το είχε δείξει αργά ή γρήγορα- αλλά φιλικά σίγουρα. Να ξεκολλήσει από την άλλη είναι δύσκολο απ' ό,τι φαίνεται. Ό,τι κι αν κάνω. Κι η αλήθεια είναι κι ότι προσπάθησα και ότι ταιριάζουμε σε πολλά πράγματα. Μάλλον εκεί Τετάρτη-Πέμπτη θα του πω ότι φεύγω - αν δεν το μάθει βέβαια από αλλού.
Διάβασα το θέμα σου, Άννα, μέχρι και τα τελευταία ποστς. Καλύτερα που έγινε έστω κι έτσι, ώστε να αρχίσεις σιγά σιγά να το ξεπερνάς και να ξεκολλάς. Τουλάχιστον να σταματήσει εδώ. Το κακό όμως είναι ότι για να ξεκολλήσεις θα πρέπει να διακόψεις κάθε επαφή. Μιλάω εκ πείρας. Όσο περισσότερο θα τον βλέπεις, τόσο πιο πολύ θα κολλάς.
Επειδή βλέπω και εδώ στο φορουμ, και από κάποια παρόμοια περιστατικά που έχουν συμβεί σε μένα και γενικότερα βλέπω και ακούω πολλές τέτοιες καταστάσεις, τελικά τι έχει γίνει? Αντιστράφηκαν οι ρόλοι και οι γυναίκες κυνηγούν τους άντρες? Μήπως είναι φαινόμενο της εποχής οι άντρες να αποφεύγουν τις σχέσεις? Τι γίνεται, δεν μπορώ να καταλάβω!!!
Το ξέρω πως για να ξεκολλήσω πρέπει να κόψω κάθε επαφή δυστυχώς. Και λέω "δυστυχώς" γιατί είναι ένας άνθρωπος που τον εκτιμώ πολύ και θα ήθελα να είναι στη ζωή μου έστω και ως φίλος. Απλά δεν ξέρω αν μου φτάνει μόνο αυτό αυτή τη στιγμή. Δεν νομίζω πάντως πως θα έχουμε επικοινωνία αφού φύγω. Είναι από τους τύπους που αν δεν επικοινωνήσεις εσύ, χάνεται για πολύ καιρό.