Quote:
Originally posted by ex_hus
Λοιπόν,,,,,,,,
Ξανά στα δεδομένα.
Θέλεις να χωρίσεις. Σωστά? Πραγματικά από αύριο θα ήσουν χαρούμενη αν δεν είχες τον άντρα σου στη ζωή σου παρά μόνο υπήρχε στη ζωή του παιδιού σου?
Ε τότε τι σε νοιάζει τι θα σου πεί ΕΣΕΝΑ?
Τι σε νοιάζει και θές να του εξηγήσεις πως νιώθεις?
Θελω να εχω ενα αλλοθι ετσι ωστε αν κατι παει στραβα να μην πουνε οι αλλοι οτιπαρατησα τον αντρα μου γιατι ετσι μου καπνισε!
==========================================
Θεωρείς ότι αδιαφορείς και έτσι θα περάσει η ζωή σου. Αδιαφορώντας για τον άλλον που είναι μαζί σου όμως η δική σου ζωή καταστρέφεται. Δεν ολοκληρώνεται. Σωστά?
Ε και νομίζεις ότι αυτό μπορείς να το κάνεις για το υπόλοιπο της ζωή σου? (χώρια που δεν μπορείς να αδιαφορείς. Ανθρωπος είσαι και ξεσπάς. Και νιώθεις μετά άσχημα γιατί ξεσπάς.)
Νομιζα οτι μπορουσα αλλά βλεπω οτι τελικα δεν μπορω. Ασφυκτυω
==========================================
Νομίζεις ότι για το καλό του παιδιού πρέπει να είστε μαζί. Και για το καλό του παιδιού δεν προχωράς σε ένα διαζύγιο. Γιατί ο πατέρας του δεν θα είναι μαζί του. Σωστά? (πάντως το γεγονός είναι ότι μετά από ένα διαζύγιο ο άντρας είναι μαζί με το παιδί του (αν το θέλει) κάθε δεύτερο Σαβατοκύριακο και σε κάποιες γιορτές. Είτε μένει στο διπλανό διαμέρισμα είτε στην άκρη της γής)
Πρεπει να εχεις και οικονομικη ανεση για να διαθεσεις 400 ευρω σε εισητηρια το μηνα κατι που αυτος δεν εχει.
Σίγουρα δεν υπάρχει κάτι που να σε δένει αισθηματικά με αυτόν τον άνθρωπο? Σίγουρα αν έβλεπες ότι αυτός κάτι αλλάζει εσύ δεν θα μπορούσες να είσαι καλίτερα ή ακόμα και ευτυχισμένη?
Δεν τον αγαπω καθολου. Παρακαλαω να βρει καποια αλλη και να με παρατησει στην ησυχια μου, να εχει ομως αυτος την ευθυνη του χωρισμου. Να μην στεναχωρεθει το αγγελουδι μου απο μια δικη μου αποφαση, δεν θα το αντεξω
Σου εύχομαι να είσαι καλά και να καταφέρνεις να ξεπερνάς τα δύσκολα.
ΥΓ (κατόπιν ΕΔΙΤ) Από τον άντρα σου τι ζητάς? Του το έχεις ξεκαθαρίσει τι θέλεις από αυτόν? Τι πρέπει ΑΥΡΙΟ (σήμερα, χτες) να κάνει? Του έχεις ζητήσει ΜΟΝΟ αυτό (που θές)? Ή (για όποιο λόγο δικό σου) του έχεις ζητήσει και το ανάποδο εντελώς? Του τα εχω πει ολα αυτα που λεω και σε σας, ακριβως οπως τα λεω και εδω, χωρις κομψοτητες δηλαδη