Ναρκη μου οταν δεν λες στον αλλον αυτο που θες, μετα θα γυρισει ο αλλος και θα σε πει γιατι δεν το λεγες? Εγω που να το ξερω? Να μυρισω τα νυχια μου? Και αν το ειπες καποιες φορες μετα θα σε πει και γιατι δεν επεμεινες? Και γιατι καθοσουνα αφου δεν ησουν ικανοποιημενη? Δηλαδη μη μπερδευουμε το να λεω αυτο που θελω με το οτι αμα το πω θα το παρει σαν γκρινια ο αντρας και οτι τον πιεζω και ειμαι σπαστικια που του τα κανω αεροστατα. Και γενικα στη ζωη δηλαδη, οταν θες κατι να το λες κ να το ζητας. Μιλα! Πως το λενε? Ανοιξε το στοματακι! Προφανως αμα δε συμφερει τον αλλον θα σε πει γκρινιαζεις, εισαι σπαστικια plus τις νεες δικαιολογιες που εφερε η κριση οπως δεν εχω δουλεια, δεν εχω λεφτα, ψαχνω για δουλεια, δουλευω πολλες ωρες, εχω αγχος κλπ κλπ. Οι ντροπες, οι φοβιες μηπως τον πιεσω, το κανω τουμπεκι κλπ δε θα σε ωφελησει. Ξεκαθαρισε λοιπον τι θες, πες τα στο φιλο σου και να ρωτησεις ακριβως τι τον εμποδιζει σε οσα διαφωνει. Ειναι το οικονομικο? Ουτε θα του πεις παμε αυριο το πρωι να παντρευτουμε. Εισαστε ομως ικανο διαστημα μαζι κ επρεπε να γινονταν μικρα βηματα προς μια κατευθυνση που να δειχνει σοβαρη κ μακροπροθεσμη προοπτικη και επενδυση σε σενα. Kανε λοιπον μια συζητηση κ να αρχισετε απο μικρα βηματα.