ναι.risperdal και ντεπακιν 1 των 500 mg.και ελεγε συνεχεια κατηγορουσε εμενα για ολα οτι τον επιβαρυνω και ολα αυτα.
Printable View
ναι.risperdal και ντεπακιν 1 των 500 mg.και ελεγε συνεχεια κατηγορουσε εμενα για ολα οτι τον επιβαρυνω και ολα αυτα.
ποσα χρονια παιρνει αγωγη? γτ αμα ενω τα παιρνει τα χαπια, κρατανε οι φασεις πανω απο 1 μηνα τοτε εχει θεμα η απλα νευρα
περιπου 5 χρονια/και πρωτα επαιρνε το ρισπερνταλ.τωρα εχουν περασει
περιπου 12 μερες που τα εχει μαζι μου τον εχει πιασει εμμονη οτι τον κοροιδευα λεει πολυ τοσο καιρο και μου φερθηκε απανθρωπα οταν με ειδε.
μου πεταξε το χερι περα και με κοιταξε με μισος.
επαιρνε το ρισπερνταλ μαζι με το ντεπακιν απο οτι ξερω.
επαιρνα ρισπεριδονη κ εγω και το αλλαξε ο γιατρος μ με Invega Που δεν εχει εξωπυραμιδικα συμπτωματα! εσυ μιλας με τον γιατρο του?
οχι ειναι σε στρατιωτικο νοσοκομειο ο γιατρος και ειναι απορρητα αυτα.δε μπορω να μιλησω
τι στρατιωτικο νοσοκομειο και βλακειες βρε πανε σε εναν σωστο γιατρο! δν ξερω δν μπορω να σ πω με σιγουρια μονο πρεπει να παρατηρησεις εαν ειχε πολλες διακυμανσεις γτ δεν ξερεις κ τι εκανε, πχ μπορει μονος του να εκοψε την αγωγη. πολλοι το κανουν πανω στις μανιες τους η το κανουν οταν πιανουν τα φαρμακα και νομιζουν πως πλεον ειναι καλα
και τι θα κανεις θα πεθανεις? οι αντρες ειναι χαμενα λεφτα
οι διπολικοι εγκαταλειπουν..
τον εαυτο τους πρωτα απο ολους
ναι αλλα τον αγαπω τοσο πολυ και θελω να τον βοηθησωωωωωωωωωωωωωωωω
σας παρακαλω καντε κατι...............
τον αγαπω πολυ σας λεω........................
σας παρακαλω μην μου γραφετε ετσι πειτε μου ενα λογο παρηγοριας η ψυχη μου το εχει αναγκη.........................
εχεις δικιο......................
σε ευχαριστω πολυ ομως νομιζω πως δε θα επιστρεψει ποτε ξανα.....................
με συγχωρειτε εαν σας κουρασα σας ειμαι ευγνωμων..............
ομως τον αγαπουσα τοσο πολυ και αληθινα......................σας το λεω με ολη την ειλικρινεια της ψυχης μου με μεγαλο πονο ψυχης.................
εαν δε θελει ας παει να βρει τη τυχη του αφου με εχει γραμμενη................................
ρωτησα τη ψυχιατρο μου ειπε οτι η απομακρυνση ισως οφειλεται στη διαθεση του αλλα ομως εαν ειναι μονιμο δε θα επιστρεψει ποτε ξανα...................................
αυτο ακριβως μου ειπε...............
αστα να πανε.........................................� �τι κι αν πω λιγο ειναι
πολυ δυσκολο αυτο να με δεις χαρουμενη...........................
danay αλλη σχεση εχεις κανει στη ζωη σου ως τωρα? αν ναι τι εγινε εκει? τι πηγε στραβα?
ειναι συνεχεια στο σκαιπ και δε μου μιλα ποτε............................
σαν να μην υπαρχω...................................... .............μα ποτε ομως.........................................
του εστειλα τη δευτερα τα 50 ευρω για το πλευστεσιον που του ειχα πει οτι θα του δινα αυτο το μηνα κι αυτος με εβρισε πολυ και
μου ειπε οτι μην τολμησω να ξαναστειλω σμς θα γινει σκοτωμος!!!!!!!!!!!!!!!
ετσι ειπε ακριβως.
τι κανετε που ειστε τωρα;
gypsy γιατι καλε εισαι κακο κοριτσι???!!!! :p
ελα μωρε ειναι κριμα να χουμε κοντρες τι εχουμε να χωρισουμε? ο καθενας κουβαλαει εναν σταυρο....
Για δυσκοιλιοτητα εμπιστευτειτε dulcolax με δισακοδυλη!!! Δοκιμασμενο!! χαχαχαχαχαχα :p
Δαναη μου κακως του στειλες τα 50 ευρω για το playstation, δεν φτανει που σε παρατησε κ σε κερατωνει, του στελνεις κ λεφτα αν ειναι δυνατον! Λοιπον ριξ του ενα χεσιμο (χωρις dulcolax :p) και βγες εξω ζησε την ζωη σου κ μην ασχολεισαι με αυτον τον κερατα, ρε ενα σωρο νεοι γκομενοι υπαρχουν εξω, κ εσυ κρεμεσαι απο τα σαγονια του μαλακα, αστον να παει στα κομματια κ πανε παρακατω!!!!