ο ερωτας βασικα ειναι κατι που περναει ομως ενω η αγαπη μενει...
Printable View
μια χαρά είμαστε τώρα κεράσι,απλά πιστεύω φάση περνούσα !!
Καθε ποτε βρισκοσαστε απο κοντα σουαν?
όταν πηγαίνω αθήνα ,κάθε μέρα αλλα πηγαίνω περίπου κάθε 3 βδομάδες με ένα μήνα !
Με το φαση περνουσες τι εννοεις? Οτι ενθουσιαστηκες αλλα σου περασε τωρα?
όχι το είχα πριν γίνει αυτό με το παιδί,απλά είχα τρομάξει που είχαμε κλείσει τόσο καιρό σχέση !!
O αθηναιος δεν σε επισκεπτεται εκει?
όχι αυχνά λόγω δουλειάς,αλλα όποτε μπορεί ναι..
Εκει κανενας αλλος δε σε φλερταρει? Απο φοιτητες γινεται χαμος εκει.
ναι όλο και κάτι παίζει δεν μπορώ να πώ...... που θές να καταλήξεις ;
Καταρχην πρέπει να δώσεις άκυρο στον μεγάλο απ την αθήνα. Μετά πρέπει να ανασυνταχτείς. Να ανανεωθείς. Ντάξει έγινε ο,τι έγινε με το συμμαθητή, σε στυλ εφηβικό και χαζομαρίτσες, κάποιος άλλος θα σου κινήσει το ενδιαφέρον. Περισσότερο νομίζω ήθελες αυτή την ανανέωση ενός καινούργιου φλερτ, ενός νέου έρωτα, γιατί έχεις βαλτώσει με τον τύπο απο αθήνα. Είσαι και συ ομως καλό λουλούδι...όλα δικα σου τα θες...:p αλλού τρως αλλού πίνεις, αλλού πας και το δίνεις...κακομαθημένο!;)
γιατί λές ότι έχει βαλτώσει ;; εεεε όχι και κακομαθημένοο !!!!!! :rolleyes:
Σορρυ, κακομαθημενη ηθελα να πω...:p
χχμμμμμ ..... εντάξει,το προσπέρνάωω !!!
μπλακ σουαν σε εχω μια καλυτερη λυση
παρατα τους ολους
και ελα σε μενα :p :D
Καλα ρε σουαν, με ρωτας αν εχει βαλτωσει η σχεση σου με τον μεγαλο απο αθηνα? Δηλαδη πλακα με κανεις? Εδω πηγαινες να ''διαβασεις'' με το συμμαθητη και τοσο καιρο τον σκεπτεσαι. Ε δε το λες οτι περνας και ουαου στη σχεση σου...που ειναι κ εξ αποστασεως....οκ, ξερω, ειναι καποιος εκει που σ αγαπαει και που να τρεχεις και αν θα βρεις αλλον, αλλα ερωτας δεν υπαρχει, λαχταρα, φλογα δεν υπαρχει γτ αν υπηρχε δε θα σε νοιαζε ο συμμαθητης ουτε θα φασωνοσουν. Πρεπει να τον δωσεις ακυρο. Σκεψου το. Ας μην πηγε καλα το θεμα με το συμμαθητη.
μάλιστα... εντάξει έχεις ένα δίκιο δεν λέω. αλλά τώρα δεν είμαι σε φάση για αλλαγές,θα τα σκεφτώ αυτά που μου είπες πάντως..
Με κανεις και γελαω βραδιατικα...;)
Και να κοιτας και τα μαθηματα σου γιατι η σχολη σου ειναι δυσκολη και ολα αυτα τα φλερτ θα σου χουν παρει το μυαλο...!
μμμ,τι κακός που είσαι !!!!!!!!! άσε μην ανοίγεις το θέμα σχολή τώρα ! :p
όπωσδήποτε :p :cool:
ψάχνεσαι εσύ μου φαίνεται !
όχι εντάξει,δεν σε κατακρίνω !!
ψαχνόμουν ,τώρα μου φυγε ! ήταν αρκετό αυτό που έγινε για μένα !
σουαν, απο καιρο ηθελα να στο πω, εισαι ο ανθρωπος μου εσυ....το μυαλο σου με γοητευει.
χαχα οκ με δουλεύεις προφανώς ! :)
Δε σε δουλευω, απλα μ αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι γιατι ειναι σπανιος για γυναικα. Εχεις αντρικο μυαλο μου φαινεται.
αα άμα το λές για καλό,σε ευχαριστώ..