Κοίτα να δεις πόσα κοινά έχουν οι άντρες μας. Να τους γνωρίσουμε βρε! Θα τα πάνε περίφημα οι δυό τους!
Πω, πω! Τα πήρα τώρα...!
Printable View
Κοίτα να δεις πόσα κοινά έχουν οι άντρες μας. Να τους γνωρίσουμε βρε! Θα τα πάνε περίφημα οι δυό τους!
Πω, πω! Τα πήρα τώρα...!
τι να πω μωρε τασ, τεσπα ας αλλαξουμε θεμα γιατι το \"εκτος θεματος\" το οικειοποιηθηκα μου φαινεται.
Απο το σφιξιμο το πολυ καπνιζω σαν αραπης. Πως θα γινει ρε γαμωτο μου να το κοψω το παλιοπραμα? νομιζω οτι δεν μπορω χωρις αυτο. τωρα θα μου πεις ολα μεσα στο μυαλο μας ειναι, ελα μου ντε που στο δικο μου το ρημαδομυαλο ειναι συνεχεια... Με την πρωτη αναποδια η κινηση μου ειναι κατευθειαν στο πακετο. Πολυ φοβαμαι με ολα αυτα που ακουω. Ο καρκινος των πνευμονωνεχει αυξηθει δραματικα στις γυναικες
Οντως...
Δυστυχώς εδώ δεν έχω μήτε γνώμη μήτε συμβουλή. Βλέπεις είμαι περιστασιακός καπνιστής και μάλλον έχω το γονίδιο που μου επιτρέπει να το κόβω όποτε θέλω χωρίς στερητικά σύνδρομα κι έτσι δεν μπορώ να καταλάβω το θέμα της εξάρτησης.
- Μην με μισήσεις τώρα, σε παρακαλώ!-
Οπότε, θα σιωπήσω καλύτερα επί του θέματος.
Αυτό θα ήταν καλό να το κουβεντιάσεις με τον δικό μου. Σκέτη τσιμινιέρα αδερφάκι μου. Κι όλο το κόβει.. από αύριο!
ελα ρε τασ που θα σε μισησω επειδη δε καπνιζεις! χαιρομαι πολυ για σενα. Γενικα τους χαιρομαι τους ανθρωπους που δεν ειναι εξαρτημενοι απο ουσιες. Ειναι δυνατοι ανθρωποι που περνουν την ζωη στα χερια τους και δεν εχουν αναγκη απο ψευτοπραγματα.
Ευχαριστώ... αδερφούλα!
θελω τοσο μα τοσο πολυ να παω διακοπες με καποια φιλη μου, με τα παιδια μας σε ενα ησυχο νησακι σε ενα δωματιο μπροστα στη θαλασσα με μπολικα βιβλια και καλη διαθεση. Δεν θελω με τιποτα να παω με τον αντρα μου. Θα με αγχωσει με το παραμικρο. Ξερεις, μην παρκαρουμε εδω γιατι μπορει να μας το τρακαρουν, μην φαμε εδω γιατι μπορει να μην ειναι καλα κτλ.
Ωστε είναι αγχώδης γενικότερα; Ευτυχώς ο δικός μου καθόλου. Περισσότερο είμαι εγώ θα έλεγα, όχι βέβαια σε υπερβολικό βαθμό.
Και γω θα ήθελα να πάω διακοπές σε ένα μέρος πολύ κοντά στην θάλασσα, με πολλά βιβλία και χαλάρωση γενικότερα, με τα παιδιά να παίζουν...
Αχ, πόσο θέλω να πάω διακοπές... δεν λέγεται!
α, ο δικος μου παρα πολυ. θα κανει δεκα γυρους ωσπου να βρει το ιδανικο παρκινγκ. Οχι γωνιες, οχι ηλιο, οχι στενο δρομακι... Εγω παλι ειμαι της ιδιοσυγκρασιας πως το αυτοκινητο το εχουμε για να μας εξυπηρετει και οχι για να το εξυπηρετουμε εμεις.
Ετσι είναι ακριβώς. Αλοίμονο αν ήταν διαφορετικά. Τα μέσα είναι για να μας εξυπηρετούν όχι για να μας καταδυναστεύουν...
Αλλωστε οι απόλυτα ιδανικές συνθήκες δεν πετυχαίνονται ούτε σε περιβάλλον εργαστηρίου.
gramle, συγνώμη που παρεμβαίνω, και ίσως πω και μλκία, αλλά στους πανικούς νομίζω πως τον αδικείς. Είναι μεγάλο ζόρι και προφανώς τον πιάνουν όταν τον πιάνουν και οι ανασφάλειες (καβγάς, κουβέντες δυσάρεστες κλπ).
Έχω διαβάσει όλη την ιστορία σου, και πιστεύω πως μόνο κακό κάνετε ο ένας στον άλλο πια. Μην τον κατηγορείς για κάτι που δεν μπορεί να ελέγξει (πανικός). Χώρισέ τον να βρείτε και οι τρείς -και το παιδί εννοώ- την υγεία σας.
εν τω μεταξυ η ειρωνια της τυχης ειναι πως οταν εισαι τετοιος τυπος σου συμβαινει ακριβως αυτο που φοβασαι. Παραδειγμα: Προχτες ειχε παρει το αυτοκινητο απο το παρκινγκ (το οποιο ειναι ανοιχτο και το ελουζε ο ηλιος) και το πηγε στο πλαι του σπιτιου που εχει σκια. Ε, το βρηκε σημαδεμενο. Καποιος το χαραξε με κλειδι. Πηγε να αποφυγει τον ηλιο και πηρε το σημαδι. Πηγε για μαλλι και βγηκε κουρεμενος! Εμα, τα θελε και τα παθε. Να πω την κακια μου πολυ το ευχαριστηθηκα
Αυτό λέω βρε γλυκιά μου. Τον αντιπαθείς. Δε γίνεται ζωή έτσι!!
Λες βρε Τινα μου να εχω ερθει σ\' αυτο το σημειο? να τον αντιπαθω? μπορει.
Για να σε πιάνει πανικός με κάτι πάει να πει ότι το φοβάσαι και μάλιστα τόσο πολύ που και στην σκέψη μόνο παγώνεις... Οταν όμως συνέρχεσαι δεν θα έπρεπε να κάνεις κάτι για αυτό σου τον φόβο; Ιδιαίτερα απ΄την στιγμή που αφορά τον σύντροφό σου και το ότι φοβάσαι μην τον χάσεις δεν θα έπρεπε -λογικά- να καθίσεις να το κουβεντιάσεις μαζί του και να βεβαιωθείς πως ο φόβος σου δεν θα γίνει πραγματικότητα; Εκείνος όχι μόνο δεν κάνει κάτι τέτοιο αλλά δείχνει να θέλει να αποφύγει κιόλας.
Αυτή είναι η σύνηθης διαδικασία σε μία κρίση πανικού;
Ρωτάω γιατί δεν γνωρίζω επί του θέματος...
Ελα μου ντε, για πεστε ρε παιδια γιατι εγω ειμαι ασχετη.
Μπορεί να είμαι λάθος, αλλά αυτή την εντύπωση έχω αποκομίσει απο τα γραφόμενά σου. Σε τσατίζουν ακόμα και οι μικροιδιοτροπίες του (πχ περιστατικό με το αυτοκίνητο). Χαίρεσαι όταν την πατάει. Σ εκνευρίζουν οι πανικοί του. Σ εκνευρίζει ο χαρακτήρας του.
Είμαι της γνώμης ν αλλάξεις σελίδα. Πρότεινε διάσταση για λίγο καιρό. Και βλέπεις πως νοιώθεις.
ομολογω πως δεν το ειχα σκεφτει ετσι. Ισως να εχεις και δικιο. Απλα εγω πολυ δυσκολα αντιπαθω ανθρωπο γι\'αυτο και δεν μου περασε απ\' το μυαλο.
τας, η κρίση πανικού δε γνωρίζει λογική. Πυροδοτείται απο οτιδήποτε, και σε κάνει να νομίζεις πως θα πεθάνεις. Δεν μπορείς να κουβεντιάσεις νορμαλ. Και είναι τόσο έντονη που σε οδηγεί να απφεύγεις τις καταστάσεις που την δημιουργούν. (γι αυτό και΄κάποιος που παθαίνει μια κρίση έξω, οδηγείται σε αγοραφοβια πολλές φορές)
Δεν είναι απλός φόβος. Δεν αντιμετωπίζεται εύκολα.
Αν κάποιος παθαίνει κρίσεις σε οποιαδήποτε στρεσογόνο κατάσταση (όπως ο άντρας της gramle) τότε θα πρέπει να πάει στον ψυχολόγο.
τον πηρα προυγουμενως να του πω πως πρεπει να εμφανιστει κι αυτος στοκεντρο για το παιδι. Η απαντηση του ηταν ναι, να δουμε, αν θα τα καταφερω, θα το δω κλπ. Με ρωτησε με ενα απαξιωτικο υφος \"τι σου ειπαν εκει?\". Δεν τα πολυπιστευει ολα αυτα τα ψυχολογικα ή φοβαται να την ψαξει. Εγω πιστευω το 2ο αυτος υποστηριζει το πρωτο
Οκ, το καταλαβαίνω αυτό κατά την διάρκεια της κρίσης και μου ακούγεται απόλυτα λογικό και φυσιολογικό. Οταν όμως περάσει η κρίση, ανάλογα πόσο θα πάρει, δεν υπάρχει δυνατότητα να συζητηθεί το θέμα και να διευθετηθεί; Ο άντρας της Gramle για παράδειγμα όταν συνέλθει δεν μπορεί να καθίσει μαζί της να το συζητήσει;
Ο ψυχολόγος θα μπορέσει να φτάσει το εν λόγω άτομο στο σημείο να διαχειρίζεται τα θέματά του μέσω κουβέντας;
Και γω το δεύτερο πιστεύω διότι οδηγεί και στη δική σας σχέση.
Κορίτσια σας αφήνω, ήρθε δουλειά
Όχι τας, το αποφεύγει γιατί φοβάται πως θα του πυροδοτήσει νέα κρίση. Φαύλος κύκλος.
Αν ο ίδιος δεν θέλει να κάνει κάτι για να καλυτερέψει την κατάσταση μεταξύ σας και με το παιδί τότε τι να πω... Ο καθένας είναι άξιος των επιλογών του..Quote:
Originally posted by gramle
τον πηρα προυγουμενως να του πω πως πρεπει να εμφανιστει κι αυτος στοκεντρο για το παιδι. Η απαντηση του ηταν ναι, να δουμε, αν θα τα καταφερω, θα το δω κλπ. Με ρωτησε με ενα απαξιωτικο υφος \"τι σου ειπαν εκει?\". Δεν τα πολυπιστευει ολα αυτα τα ψυχολογικα ή φοβαται να την ψαξει. Εγω πιστευω το 2ο αυτος υποστηριζει το πρωτο
Ιδια απάντηση με την παραπάνω... δυστυχώς.Quote:
Originally posted by Τίνα
Όχι τας, το αποφεύγει γιατί φοβάται πως θα του πυροδοτήσει νέα κρίση. Φαύλος κύκλος.
και γω πρεπει να φυγω, σημερα ο γιος μου κανει σφραγισμα και εχω μεγαλο αγχος.Θα πονεσει το πουλακι μου. Εγω φυσικα δεν θα παω. Δεν θα το αντεξω. Θα παω βολτα στην Κηφισια για να καλμαρω. Να προσπαθησω να το ξεχασω
Γειά σου Τίνα.
Καλό υπόλοιπο!
Γειά σου Gramle.
Καλή συνέχεια και σε σένα και καλή επιτυχία στον μικρό σου με το σφράγισμά του!
Σημερα παλι νιωθω σκατα. Θελω ενα πρωι να ξυπνησω και να νιωθω ευτυχισμενη. Γινεται?
Σήμερα είμαστε παρέα στα σκατά gramle!!!
δε μου λες, δοκίμασες ποτέ να εκφραστείς στον άντρα σου γραπτα?? Να του γράψεις όλα αυτά που δεν κάθεται ν ακούσει??
το σφράγισμα του μικρου οκ?? δεν ήταν τίποτα, ετσι??
Ας ανασύρω το θέμα από την αφάνεια...
Δεν μας είπες βρε Gramle, το σφράγισα πως πήγε;
Σήμερα είχα πολύ όμορφο ξεκίνημα στην μέρα μου. Πήγα για τον δεύτερο υπέρηχο και έμαθα το φύλο του μωρού μου. Κοριτσάκι... Ο μπαμπάς του μόνο που δεν πήγε στο φεγγάρι από την χαρά του. Δύο λοιπόν τα κοριτσάκια στην ζωή μου.
Κορίτσια... σας ετοιμάζω και άλλη νύφη!
Μπραβο τασουλινι μου, πολυ χαιρομαι για σενα. Ειλικρινα.
Το σφραγισμα πηγε μια χαρα. Εγω κοντεψα να παθω συγκοπη! Απορω τι κανουν οι μανουλες που τα παιδια τους κανουν σοβαρες εγχειρισεις...
Σφίγγουν τα δόντια, κάνουν υπομονή, κρατιούνται δυνατές για χάρη των παιδιών τους και προσεύχονται....
Τα λέω εκ πείρας γιατί όταν η μικρή μου ήταν 1,5χρ περάσαμε μία βδομάδα στο Παίδων με 40+ πυρετό και μάλιστα για κάποιες μέρες οι γιατροί μιλούσαν και για μυνιγγιόκοκκο.
Φρίκη φιλενάδα...
Τελικά όλα καλά, ήταν απλώς μία άσχημη ίωση. Από τότε βέβαια μου έμειναν μόνιμα δύο λευκές τούφες σαν της Ιντιρα Γκάντι ένα πράγμα. Κοιμήθηκα ένα βράδυ με καστανά μαλλιά και το επόμενο πρωί ξύπνησα με λευκά και γκρι...
ειχα γραψει ενα κατεβατο αλλα μπηκε καποιος μεσα και το εσβησα γιατι φοβηθηκα μην το δει.
Γαμωτι μου βαριεμαι να το ξαναγραψω!
ΚΑνόνας που έμαθα (μερικές φορές βέβαι πάλι τον ξεχνάω)
στα μεγάλα μυνήματα (και έχω γράψει μερικά)
κάνεις copy κάθε δύο λεπτά.
(Κάνει και ομοιοκαταληξία)
ex hus για πες μας τη δικη σου ιστορια. Εισαι ex γιατι το θελησες εσυ ή η ex συζηγος?
Μιας και είμαστε ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ
να πω τα εξής
Επαψα να θεωρώ τον ευατό μου ως husband μιας και ως husband δεν κατάφερα αυτά που ήθελα.
Ως ex_hus έχω την δυνατότητα να μη σφίγγω τόσο πολύ που να πνίγω
Ως ex_hus έχω την δυνατότητα να μην απαιτώ τίποτα ούτε από τον ευατό μου και άρα να είμαι ελεύθερος να δώσω
Ως ex_hus έχω την δυνατότητα να μην πονάω
Ως ex_hus έχω την δυνατότητα να εξακολουθώ να αγαπάω το ίδιο με πριν και μάλιστα να μην με πειράζει (τόσο όσο πριν) αν δε με αγαπάνε.
Ως ex_hus έχω την δυνατότητα να εξακολουθώ να νοιάζομαι το ίδιο αλλα τώρα να μη με πειράζει (τόσο όσο πριν) το αν θα με χωρίσει.
Ως ex_hus έχω την δυνατότητα να είμαι εγωιστής αλλά αυτό να μην έχει αντίκτυπο
Ως ex_hus έχω την δυνατότητα να έχω a-priori δοσμένη την ελευθερία
(ώρες ώρες δεν μπορώ να εκφραστώ καλά αλλά πάλι πάντα έχω την δυνατότητα τής δευτερολογίας σωστά?)
ΥΓ Η simon de beauvoir και ο Sartr μπορεί να ήξεραν πολλά τελικά
Νιώθεις καλύτερα με την επιλογή σου;
Πολυ ενδιαφερον, αρα λοιπον εισαι ακομα παντρεμενος! Πως και τα καταφερες και εισαι ex χωρις στην ουσια να εισαι?
Gramle είμαι ο ίδιος ο husband που κυκλοφορούσε εδώ μέσα..
24 σελίδες δικών μου και λοιπών συμφορουμιτών μας πήρε για να καταλήξω (χααααααα). ΄Και άμα τολμήσω να κάνω καμιά περίληψη τότε να δείς τι θα γράψω... χααααααααα