ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΟΡΜΟΝΙΚΟ......ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ.....
Printable View
Μα δεν πηγες ακομα???
Καλησπερα!! Τα συμπτωματα της εγκυμοσυνης απο γυναικα σε γυναικα διαφερουν. Μοιαζουν ομως πολυ με τα συμπτωματα του περιμενω περιοδο αλλα περιοδος δεν κατεβαινει. Στην παρουσα φαση εχεις αγχωθει τοσο με το θεμα αυτο γιατι νιωθεις οτι αφηνεις τον εαυτο σου απροστατευτο για την απολαυση του αλλου και οι φοβιες σου συσορευτικαν. Μπορει ολο αυτο που νιωθεις να ειναι καθαρα ψυχολογικο, μπορει ομως και να μην ειναι. Δεν μπορουμε να ειμαστε γιατροι. Το σιγουρο ειναι οτι ο εαυτος σου δεν νιωθει ανετα με το ελευθερο σεξ και αντιδρα με αυτες τις επιλογες σου. Κοιμασαι συνεχεια πχ γιατι αποφευγεις την πραγματικοτητα. Τρως λαιμαργα για να ευχαριστησεις και να δωροδοκισεις τον εαυτο σου για τις λαθος επιλογες σου. Οι θηλες μπορει να ειναι σκληρες γιατι περιμενεις περιοδο. Αν σου πουμε κιαλλα συμπτωματα, ακομη και να μην τα εχεις, με την σκεψη και μονο μπορει να τα αποκτησεις. Ναι μπορει να εχεις πεισει την εαυτο σου οτι εισαι εγκυος, να ζαλησεις τον συντροφο σου με το ειμαι δεν ειμαι για να αγχωθει, και στην συνεχεια να τρομαξει για το τι μπορει να συμβει και να μην το ξανακανετε χωρις. Ενω θα μπορουσε να το συζητησετε. και αν δεν συμφωνει ο καθενας στον δρομο του. Αν κατι τυχει εσυ θα κουβαλησεις το βαρος μια ζωη. Οχι εκεινος. Οποτε και προστατευσε τον εαυτο σου απο εδω και περα.
Ομως δεν μπορει να καθεσαι να παρακολουθεις ετσι τις εξελιξεις στην ζωη σου. Ελεος για εσενα μιλας οχι για καμια ξενη. Πηγαινε σε εναν γιατρο για να επιβαιβεωθεις για το τι σου συμβαινει. Ουτως η αλλιως πρεπει να κανεις ενα τεστ ΠΑΠ απο την στιγμη και μετα που ηταν ελευθερος μεσα σου. Δεν ξερεις σε ποσες αλλες το εχει βαλει ετσι μεσα και τι κουβαλαει η καθε μια.
πως θα το βγαλετε το μουλικο;;;
ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ......ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ......ΑΝΤΕ ΛΥΣΕ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΣΟΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.....
Ασφαλες σεξ για να μην σας βγει το παιδι σαν τον Θωμα..!
εισαι απεριγραπτος δε ξερω αν το εχεις καταλαβει οτι βρισκεσαι σε μια σελιδα που υποτιθεται οτι εισαι εδω για να βοηθησεις οσους χρειαζονται.. εκτος απο μοναχικος ταξιδιωτης εκτος οτι δηλωνεις τουριστας και εδω μεσα σπας πλακα με τα προβληματα που ακους καταριπτοντας καθε ρεκορ αντισυμβουλευτικης στασης κανοντας το ακριβως αντιθετο απο μενα.ειναι στη κριση του καθε ενα πιστευω να καταλαβει πιος ειναι ο σωστος πιος ο λαθος και πιος ανεβαζει σχολια για να παιξει τη κολοκυθια και να γινει ο ξεκαρφοτος της υποθεσης
Εδω εχουμε πολεμο μεγαλων πνευματων..!Υποκλιθειτε!
Ποιο ειναι το ασφαλες σεξ;;;
Με προφυλακτικο;;;
Γιατι στο χωριο μου προφυλακτικο φοραμε για να μην μεινει εγκυος το θηλυκο (εκτος απροοπτου) και για να αποφευγουμε διαφορα νοσηματα...
Οχι για να επιλεξουμε την προσωπικοτητα του παιδιου...
Δεν μ λετε...Παιζει ρολο η μαρκα ας πουμε η αν εχει ραβδωσεις κι ετσι;;;
Ας πουμε τα ραβδωτα δινουν λιγο πιο αγκρεσιβ χαρακτηρα στο εμβρυο;;;
Ρε συνελθετε ολοι σας.....
Και μην ξεχνάμε τη σωστή χρήση.... :p
http://1.bp.blogspot.com/_gdFJZtVfDK...ofylaktiko.jpg
λονλι, πήγαινε κορίτσι μου στη γιατρό και ζήτα αντισύλληψη... να μην αγχώνεσαι συνέχεια.
Δεν υπαρχει αυτο σημερα..Δεν υπαρχει!!Συνεννοηση ορχηστρα!
Βασικα παιζει να γεννησει και διδυμα με αυτα που εχετε γραψει εδω! :D
Μεσα σε 1 μερα το πηγατε 113 replies κ ποσα χιλιαδες views, η κοπελα εχει θεμα, κ βρισκετε παλι πατημα να κανετε μουχαμπετι, χαβαλε κ διαγωνισμο προσβολης κ ατακας, εγω θελω να απευθυνθω στη θεματοθετρια κ να της πω οτι οταν εχουμε τετοια θεματα καλο ειναι να αποφευγουμε να τα γραφουμε δημοσια, διοτι το αποτελεσμα ειναι αυτο ακριβως π βλεπεις κοπελα μου, εφοσον λοιπον φοβασαι για ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη (που σημαινει οτι δεν θελεις να κρατησεις το παιδι εαν προκυψει ας πουμε, εκτος κ αν κανω λαθος), πηγαινεις σε ενα φαρμακειο κ αγοραζεις ενα τεστ εγκυμοσυνης κ το κανεις αμεσως για να ξερεις τι κ πως.. δεν καταλαβαινω τι φοβασαι κ δεν θελεις να το κανεις μονη σου.. ουσιαστικα για να στο απλοποιησω για να μην το τερατοποιεις στο μυαλο σου, βαζεις ενα μακροστενο πραγμα σαν χαρτακι μεσα σε ενα ουροδοχειο σου κ περιμενεις να δειξει, οδηγιες χρησεως εχει αλλωστε, κ δεν ειναι δα καμια ενεση ουτε τιποτα εγχειριση! σ αυτη τη φαση κοιτα τι θελεις εσυ κ την υγεια τη δικη σ κ τον εαυτο σου προπαντων! γραφεις οτι εισαι 20, θελεις απο τετοια ηλικια να γινεις μητερα κ να επωμιστεις φυσικα με τις ευθυνες κ τα βασανα? Αν απο την αλλη δν κανεις το τεστ διοτι αμφιταλαντευεσαι αν θα το κρατησεις η οχι, εκει δν μ πεφτει λογος, η επιλογη δικη σου! :)
Οχι μαστορα, δεν παει ετσι, αν θες εσυ να προβληθεις μπορεις να το κανεις κ με αλλο τροπο, κ οχι στο θρεντ του καθε ατομου που αγωνια κ ποσο μαλλον οταν το θεμα ειναι επειγον, κ δεν ειναι του στυλ "με παρατησε ο γκομενος", αλλα η εγκυμοσυνη ξερεις (αμ δεν ξερεις) αλλαζει τα παντα στη ζωη μιας γυναικας, κι εγω δν τον παω τον Θωμα απο τοτε π αρχισε τις μαλακιες για αυτοκτονιες, αλλα του τη λεω σε αλλα θεματα τυπου "τι σκεφτεστε? τι κανετε? τι κλανετε?" οπου κανεις κ λιγο χαβαλε, οχι εδω :)
ειρηνη υμην
Ειρηνευμενοι ειμαστε don't worry.. Κοπελια εσυ lonely τι εγινε το εκανες το τεστ εγκυμοσυνης? Η εστω πηγες στη γυναικολογο π ελεγες? :)