ναι!!! απορω ομως γιατι δν λαμπω?!?
χαχαχαχαχαχαχαχ
Printable View
Μη στεναχωριέσαι,λάμπεις στα μάτια όσων μπορουν να καταλάβουν εσένα και το χιούμορ σου
Ναι,το είδα και σου απάντησα :)
Θα ήθελα να μιλήσουμε Διονυσία γιατί αντιμετωπίζω κι εγω το ίδιο πρόβλημα, τελικά τι έκανες ???
Θα ηθελα να μιλήσουμε γιατι αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα.
εσυ να εισαι καλα και ασε τν αλλο τι θα κανει...και οι περισσοτεροι δν εχουν τν δυναμη ουτε μια σωστη αποπιρα να κανουν...κανε τον πασα σε ψυχολογο,στους συγγενεις του και κοψε επαφες!!ο χρονος περναει και πρεπει να πας για τα καλητερα!!καλη τυχη
το θεμα αυτο γραφτηκε πριν ενα χρονο αν το προσεξες
μμμμ για να σκεφτω...σου φενονται τα μουτρα μου να ενδιαφερονται ποτε γραφτικε??μπορει να υπαρχουν ανθρωποι που τα περνανε τωρα...και το να συνεχισουμε να δινουμε τις αποψεις μας θα ηταν καλο για να συνεχιζετε και το θεμα
συμφωνω απόλυτα αντιμετωπίζω κατι παρόμοιο...σε λιγες μέρες αναγκάζομαι να φύγω απο το σπίτι που νοικιάζω. λεω πια ψέματα και σε αυτόν οτι δε θα τον αφήσω και στον εαυτο μου για να αντέξω. είναι δύσκολο οταν φοβάσαι με αυτες τις απειλές, να φύγεις απο αυτήν την κατάσταση.
Φυσικά δεν διάβασα όλα τα ποστ.....
αλλά εμένα του τύπου "αν φύγεις θα αυτοκτονήσω" μου φαίνονται απειλές χειριστικού ανθρώπου που αντί να σου λέει αν φύγεις θα σε βρω όπου κ αν είσαι σου λέει "θα αυτοκτονήσω"
δεν ξέρω τι έχεις κάνει από πέρυσι αλλα εμένα τέτοιου είδους σχέσεις με απωθούν.....
Διαλέγεις και παίρνεις...όσα προβλήματα και αν έχει ο καθένας τα συζητάει με τον ανθρωπο του-δεν βάζει μπροστα απειλές τύπου "θα αυτοκτονήσω"......
Αλήθεια η Θεοφανία,που βρίσκεται;