εγω σου λεω οτι η μεγιστη αμαρτια ειναι να μην εχεις μαζι σου το καταληλο αξεσουαρ για ειδικες περιπτωσεις αλλα πιος ακουει....
Printable View
εγω σου λεω οτι η μεγιστη αμαρτια ειναι να μην εχεις μαζι σου το καταληλο αξεσουαρ για ειδικες περιπτωσεις αλλα πιος ακουει....
το προβλημα σου δεν αποτελει καν προβλημα σοκολατα!!!
ειναι απολυτα απολυτα φυσιολογικο!
ασεμνο ανηθικο ειναι προπαγανδα εκκλησιας και συντηρητισμου! και ειναι σαφως επιχειρηματα χωρις καμια απολυτως βαση..
στο γυναικειο σωμα αλλωστε υπαρχει ενα μοναδικο σημειο που δεν βρισκεται στους αντρες και εξυπηρετει μοναχα εναν σκοπο:την σεξουαλικη διεγερση (μιλαω σαφως για την κλειτοριδα).. στους αντρες δεν υπαχει τετοιο ξεχωριστο μερος... αυτο αποτελει παρενθεση και ηταν απο ενα βιβλιο που ειχα διαβασει που υποστηριζε οτι η γυναικιες ειναι ακρως σεξουαλικα οντα ασχετως που η καθολικη εκκλησια εξαπλωθηκε και μαζι της και η ιδεα οτι η σεξουαλικη ικανοποιηση ειναι αμαρτια- ποσο μαλλον για τις γυναικες-. μπουρδες!!
συνεχισε αυτο που κανεις κοριτσι μου και δωστα ολα! Σωμα σου ειναι και κανεις οτι γουσταρεις!!
απειρα respect στις απαντησεις του Αλεξανδρου
Το να πειραζεις το λουλουδακι σου ειναι απολυτος φυσιολογικο.σχεδον ολοι οι ανθρωποι αυνανιζονται και ας λενε το αντιθετο.δεν χρειαζεται να ντρεπεσαι για τιποτα
μ αρεσει που απανταμε στην κοπελα, που δημοσιευσε το ποστ το 2013 :p
Η σοκολατιτσα απο τοτε παιζει να χει γινει πορνοσταρ
Εγω ειμαι η σοκολατα 14 .
Ειδα τις απαντησεις .
Δεν ημουνα στο φορουμ.
Ξαναηρθα τωρα.
Ευχαριστω οποιον απαντησε.
Θα σου πω εγώ τη δική μου προοπτική και αν θέλεις άκου. Ζούμε στην εποχή του instant gratification , δηλαδή της άμεσης ικανοποίησης. Αυτό σημαίνει ότι παίζουμε μπάλα στο βραχυπρόθεσμο παιχνίδι μη σκεπτόμενοι την προοπτική που σπαταλάμε, μη σκεπτόμενοι το μέλλον που χάνουμε. Είναι λίγο αλληγορικό αυτό που λέω αλλά νομίζω ότι πρέπει να κάτσεις και να ψάξεις τι είναι αυτό που χάνεις και τι είναι αυτό που κερδίζεις και τι εξυπηρετεί τον μελλοντικό σου εαυτό.
καλως ηρθες παλι πισω σοκολατενια......!!!
Εγω να ρωτησω κατι ασχετο?? Πως και αλλαξες ψευδωνυμο?? το σοκολατα πως ειχε προκυψει ?? :)
τελικα βαζουμε σαν ψευδωνυμο οι περισσοτεροι απο εμας τον αγαπημενο μας αριθμο!! Μακαρι αυτος ο αριθμος να ηταν και το τυχερο μας στο τζοκερ!! Αλλα που τετοια τυχη.....!!!
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Ψευδωνυμα εχετε η περισσοτερη βλεπω!!! εγω εβαλα κανονικα το ονομα μου!! Αλλααα καλο αυτο με τα ψευδωνυμα ζηλεψα τωρα λεω να το αλλαξω και εγω και να βαλω κατι που με αντιπροσωπευει δηλαδη ΓΟΗΣ86 χαχαχα!!!!!!!!!!!
Η αυτοικανοποιηση ειναι μια απολυτα φυσιολογικη πραξη και απολυτως υγιης!! Μεσω αυτης της πραξης μαθαινουμε το σωμα μας, το σεβομαστε και το ακουμε!!! Λογω του οτι υπαρχουν ταμπου σε πολλες κοινωνιες αυτο δεν σημαινει πως ειναι κατι μη φυσιολογικο ή αμαρτωλο...Αμαρτια ειναι αλλου ειδους πραξεις και αισθηματα. Απλα επειδη δεν ειναι δυνατον εναν κολλημενο ανθρωπο και σεμνοτυφη να του αλλαξεις μυαλο κρατα το για εσενα και απλα να το λες εκει που πρεπει και οταν πρεπει γιατι αν τυχει να το εξωτερικευσεις αυτο σε εναν ανθρωπο με τετοια ταμπου θα σε γεμισει με ενοχες χωρις λογο και ανυποστατες φυσικα
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
πιος ειναι ο διαχειριστης ενας,πολυ κυκλοφορει εδω μεσα οχι τιποτε αλλο ετσι απο περιεργεια!!