ολα τα πλασματα confide μου αυτο θελουνε! ειτε το ξερουνε ειτε οχι! :P
Printable View
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης
στα της θρησκειας συμφωνω, αλλα αυτο δε σημαινει οτι θα ανεχτω την αδικια και ασταθεια που υποστηριξες στα πρωτα σου ποστς εδω.
οταν εχεις σχεση με καποιον οφειλεις να εισαι εκει, οπως ακριβως κι εκεινος. διαφορετικα δεν εχετε σχεση αλλα κατι το ελευθερο. σαφως ειναι δικαιωμα του καθενος και καθεμιας να μη γουσταρει τη δεσμευση, δε γινεται ομως ταυτοχρονα να κοροϊδευει και να λεει εχουμε σχεση ενω κρυφα παει και με αλλα ατομα.
πες πως εισαι ελευθερη και πηδηξου με οσους θελεις, τον αλλον γιατι να τον σερνεις απο πισω σου ?
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης
Η διαχειριση λεει δεν κοβει χρυσαυγιτες..! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Ναι πραγματι ειναι ο Αeon και ο ΝikosD και μετα την ολοκληρωση της εγγραφης σε ρωτανε τι ψηφισες στις τελευταιες 2 εκλογικες αναμετρησεις!Μπεεεεεεε!Μπε εεεεεε!
Το μονο που θα με ενοχλουσε απο αυτα που ανεφερες θα ηταν αν η κοπελα μου κοιτουσε αλλους και αν ντυνοταν προκλητικα οταν θα βγεναμε εξω, ειναι πραγματα που θα της τα εκοβα με την μια, τωρα το να βλεπει αλλους φιλους φυσικα και θα την αφηνα, δεν λεει να κλινεις και σε κλουβι την - ον συντροφο σου, κτητικοτητα σημαινει οτι νοιαζεσαι
φιλους σαφως και δεν με πειραζει να εχει.
επισης το να κοιταει αλλες κοπελες-κωλους (γιατι αυτο συμβαινει συνηθως) στον δρομο δεν με πειραζει καθολου ξερω οτι απλως γινεται
φιλες με πειραζει η αληθεια ειναι γιατι οσο και να λεω στον εαυτο μου φιλοι ειναι, παντα υπαρχουν κατι ενστικτα ζηλιας.
κι οσο για την πιεση εξαρταται τι εννοουμε!
επισης με τον ορο "κτητικοτητα" ο νους μας παει σε κατι αρνητικο συνηθως.
ωστοσο, πιστευω η σχεση κτητικοτητας και αγαπης δεν ειναι τοσο ευκολη να προσδιοριστει.
η αγαπη περιεχει κτητικοτητα, αλλα αυτο δεν ειναι κατι αρνητικο.
ο ανθρωπος ΜΟΥ, το αγορι ΜΟΥ, η κοπελα ΜΟΥ. οταν το λες και το εννοεις, οταν εκτιμας το γεγονος οτι ο συντροφος σου σού ειναι αφιερωμενος, οτι ειστε μαζι, οτι ανηκετε ο ενας στον αλλον, αυτα μπορει να ειναι σημαδια "κτητικοτητας", αλλα δεν ειναι αρνητικα για μια σχεση!
η κτητικοτητα ειναι κακη σε περιπτωση που κυριαρχειται απο εγωιστικα ενστικτα ή ισως ανασφαλειες. (π.χ γιατι δηλαδη να βγει με τους φιλους του σημερα κι οχι με εμενα? του εχω πει πολλες φορες να εκφαζει συνχοτερα τα συναισθηματα του, αλλα αυτος μαλλον "με γραφει")
ΩΣΤΟΣΟ, ακομη και σε περιπτωσης εγωισμου ή ανασφαλειας δεν ειναι ξεκαθαρα τα πραγματα.. ολοι μας εχουμε ανασφαλειες(καμια κοπελα δεν θα ηθελε το αγορι της να θεωρει την πρωην του πιο ομορφη απο την ιδια και αντιστροφως) κι ολοι μας θελουμε να προστατευουμε το εγω μας (κανεις δεν θελει να τον κοροιδευουν)
πιστευω ειναι πολυ δυσκολο να κατανοησεις που τελειωνει η αγαπη και που αρχιζους οι δικες σου ανασφαλειες
το μονο σιγουρο ειναι παντως για εμενα πως οταν αρχισει η υπερβολη τοτε υπαρχει προβλημα.
Η απάντηση σε όλα είναι γενικά ‘Όχι’.
Ειδικά το πρώτο, αν ο σύντροφος είναι συνέχεια με εμένα και κάνει τα πάντα γύρω από εμένα, αυτό το βρίσκω απίστευτα πιεστικό και καθόλου επιθυμητό.
Τώρα ως προς το τελευταίο... εννοείται ότι μπορεί να συναντιέται μόνος με φίλους ή και με φίλες, αλλά η φιλία είναι υποτίθεται κάτι άνετο, φανερό, που μπορείς να μοιραστείς με τον σύντροφο σου. Αν επομένως έχει φίλους-φίλες που δεν θέλει να μου γνωρίσει, αν βγαίνουν μόνο μόνοι τους, ή σε ώρες – σε μέρη που επηρεάζουν την ποιότητα της δικής μας σχέσης, εκεί θα υπήρχε θέμα.
Όχι, το να υπάρχει μόνο για μένα με χαλάει απίστευτα. Δεν έχει άλλα ενδιαφέροντα, σχέσεις, φιλίες? Να κρέμεται από πάνω μου???? Το απόλυτο ξενέρωμα!!!
Το να βλέπει όμορφες επίσης δε με πειράζει, το όμορφο σε όλους μας αρέσει.
Φίλους και φίλες φυσικά πρέπει να έχει, αν είναι δυνατόν. Αποκλειστικά δικούς του, που δε βγαίνουμε μόνο παρέα.
Θέλω άνθρωπο που να έχει δικιά του ζωή, όπως έχω κι εγώ.