εγω παιρνω φυτικο ηρεμιστικο μακαρι ν ειμαι οσο δυνατη λες και να μην καταληξω ν κανω κακο στν εαυτο μ εφοσον δν βρισκω νοημα πουθενα κ τ βλεπω ολα τοσο χαλια κ οτι δν προκειται ν αλλαξουν :/ :(
Printable View
εγω παιρνω φυτικο ηρεμιστικο μακαρι ν ειμαι οσο δυνατη λες και να μην καταληξω ν κανω κακο στν εαυτο μ εφοσον δν βρισκω νοημα πουθενα κ τ βλεπω ολα τοσο χαλια κ οτι δν προκειται ν αλλαξουν :/ :(
Θα αλλαξουν.να σαι σιγουρη γι αυτο.!υπομονη!ρωτα τον γιατρο σου αν μπορεις να παρεις κ βαλσαμοχορτο.φυτο ειναι.
νομιζω αυτο π παιρνω εχει μεσα βαλεριανα πασσιφλορα λυκισκο τετοια :/ μονη μ ειχα παει κ τ ειχα παρει βασικα η μητερα μ απ τ φαρμακειο αυτα δν χρειαζονται συνταγη γιατρου πφφφ συνεχεια εκει π παω λιγο ν παρηγορησω τν εαυτο μ ν ζησω οπως μπορω τ τωρα σκεφτομαι οτι δν κανω τπτ κ ολη μερα ειμαι μπροστα απ μια τηλεοραση κ εναν υπολογιστη αντε κ τωρα π ξεκινησα γυμναστηριο κ μακαρι ν συνεχισω ν πηγαινω κ αισθανομαι πολυ ασχημα μ τν εαυτο μ αχρηστη η ψυχολογος μ ειπε ν παω αυτη τν πεμπτη μονη μ σ αυτην αλλα φοβαμαι ν παρω τ μεσα κ ν παω μονη μ γτ δν ειναι κ κοντα εχω τρελη ανασφαλεια εδω στ γυμναστηριο π ειναι εδω διπλα παει ν μ πιασει ζαλαδα κριση πανικου απλα κανω υπομονη κ ξεχνιεμαι λιγο
Πες οτι εχεις μια γριπη κ γι αυτο δεν εχεις κουραγιο να κανεις τπτ.παρε ενα ταξι για αρχη για να πας ψυχολογο σου.τα φυτικα χαπια θελουν κ αυτα 1 μηνα για να δρασουν.υπομονη.
παιδια χθες βγηκα εδω κοντα μ τν παρεα μ κ μπορω να πω οτι μ εκαναν κ γελασα στν αρχη μολις μπηκα στν καφετερια πηγε ν με πιασει κριση πανικου αλλα μετα συνηθισα τ ελεγχα εχω ενα διλλημα ομως τωρα αν θ συνεχισω να πηγαινω σ αυτν τν ψυχολογο π παω ναι η οχι βασικα καθε φορα π φευγω απ κει δν νιωθω πιο ηρεμη ισα ισα τν αλλη φορα μ ειχε τρομαξει μ αυτα που μου ειχε πει μηπως τελικα μου κανει κακο αντι γ καλο???μηπως ο τροπος που μου κανει ψυχοθεραπεια δεν ειναι ο καταλληλος γ μενα???εχω αυριο ραντεβου αλλα δν θελω να παω καθολου αλλα τς χρωσταω λεφτα κ καπως πρεπει να της τα δωσω τι να κανω???
αν δεν θελεις να πας ακου την καρδια σου.μονο εσυ ξερεις αν σου ταιριαζει ή οχι αυτη.ακου το ενστικτο σου.
αν της χρωστας λεφτα παρτην τηλ κ πες της οτι δεν θα ξαναπας κ οτι θα της στειλεις τα λεφτα με την μαμα σου ας πουμε.
παρε τηλ την Νινα να δοκιμασεις κ αυτην.εμενα προσωπικα με ειχε ηρεμησει πολυ, ομως δεν ξερω αν θα σου ταιριαζει κ αυτη.αυτο μονο εσυ θα το κρινεις.αλλα δεν χανεις κ τιποτα να δοκιμασεις κιολας!
εισαι καλυτερα σημερα?
ε δν μπορω ν πω οτι ειμαι καλα ακομα με βασανιζει πως θα το ξεπερασω ολο αυτο και αν θα το ξεπερασω και τι θα κανω με την σχολη και το μελλον μου απλα σκεφτομαι οτι και το απογευμα θα παω γυμναστηριο εχω λιγο αγχος μ αυτο βεβαια αλλα νομιζω μ εχει βοηθησει μου δωσε και κινητρο να τρωω με το ζορυ για να μπορω να πηγαινω γτ νηστικια δν γινεται προσπαθω ακομα σκεφτομαι πολυ κ τν πρωην μου κ μ λειπει συνεχεια κ στενοχωριεμαι
παρατηρησες οτι σημερα εισαι καλυτερα απο χτες κ πιο ψυχραιμη???δωσε ενα συγχαρητηρια στον εαυτο σου κ ασε τον πρωην να πα να βρει καμια αλλη να βρεις κ συ καναν καλυτερο.
ειμαι σχετικα πιο ψυχραιμη γτ κ χθες συναντησα εναν φιλο μ π τν ξερω χρονια κ ειναι παντα διπλα μ κ νομιζω μ δινει δυναμη κ επισης μπορει ν φοβαμαι ν παω οπουδηποτε μονη μ η στ γυμναστηριο αλλα θελω ν πιστευω οτι θ μ βοηθησει ν τ ξεπερασω αυτο τ γυμναστηριο ακομα υπαρχουν εντονα οι σκεψεις οτι ολα ειναι σκατα κ τ θ κανω μ τν σχολη πως θ καταφερω ν διαβασω πως θ καταφερω ν ξεπερασω τς κρισεις πανικου κ τς φοβιες :/ :(
ΡΕ ΣΥ ΞΕΚΟΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ! κανεις λες κ θα σε διωξουν αν δεν πας ας πουμε μερικους μηνες.οκ θα μεινεις πισω κ τι εγινε?
ειπαμε ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ εχει η ΥΓΕΙΑ! ξεκολλα! επειδη πιεζεις τον εαυτο σου εχεις γινει ετσι.δεν το καταλαβαινεις?
κ γω στα 17 παρατησα μια σχολη με τις κρισεις πανικου.αποδειχτηκε μετα οτι πολυ απλα ειχα πιεστει κ δεν την ηθελα.so what?
ασε τα πραγματα να παρουν τον δρομο τους. ξερεις πως ακουγεται ολο αυτο που λες? σαν να λες "εχω σπασει το χερι μου κ θελω να σηκωσω βαρακια για να το γυμνασω"
αν εσπαγες το χερι σου δεν θα επρεπε να το βαλεις σε γυψο να το φροντισεις κ οταν γινει καλα να συνεχισεις να το χρησιμοποιεις?
τωρα που εχει σπασει η ψυχη σου γιατι δεν την αφηνεις να επουλωθει?
μα γιατι τοση βιασυνη πια? μικρο παιδι εισαι! χαλαρωσε.εχεις μια ολοκληρη ζωη μπροστα σου.κ τι εγινε αν τελειωσεις την σχολη 1 χρονο μετα δηλαδη?θα σε διωξουν οι δικοι σου απο το σπιτι?για χαλαρωσε λιγο παιδακι μου..ολο για την σχολη μιλας.δουλεψε με τον εαυτο σου κ την ψυζη σου να γινεις καλα πρωτα.αν δεν ειμαστε καλα ουτε για κατουρημα δεν μπορουμε να παμε..ακου λιγο τον εαυτο σου. τα πας πολυ καλα παντως πουλ καλυτερα απο τις πρωτες μερες!
προσπαθω να το αφησω στην ακρη το θεμα σχολης αλλα πιεζομαι γτ τοσα χρονια στην ακρη το ειχα κ ειμαι 4 ετος κ δν εχω περασει κανενα μαθημα κ εχω ως τ 2018 μεχρι ν μ διωξουν κ ειναι δυσκολα κ πολλα τ μαθηματα κ απ τν μια σκεφτομαι κριμα ειναι ν παει χαμενη γτ ειναι πανεπιστημιο κ ειναι τζαμπα γ αυτο κ θ μ αρεσε ν ειμαι καθηγητρια δν μ χαλαει αυτο τελειως απλα ν διαβασω δν μπορω κ η σχολη σαν σχολη δν μ αρεσει καθολου κ γενικα τ διαβασμα ειναι λες κ τ θεωρω καταναγκαστικο εργο βασικα νιωθω κ πως ειμαι αχρηστη γτ ουτε ν διαβασω δν μπορω στ σχολειο δηλ πως διαβαζα εστω κ λιγο???κ γενικα κ οποιαδηποτε αλλη σχολη ν παω ν ξεκινησω δν θ θελει διαβασμα??? αρα ποτε δν θ τελειωσω κατι γ αυτο ανησυχω τ θ κανω στ μελλον μ :(
αχ καλο μου.καπως ετσι ξεκινησα κ γω.τι θα κανω στο μελλον?κ ειμαι 35 κ τι θα γινει τωρα?τι θελω?κ να επαθα τα ιδια που επαθες κ συ.
ρε συ δε ξερω.πραγματικα μερικες φορες πιστευω οτι πρεπει να αφηνουμε τα πραγματα να κυλανε κ να αναλαμβανει η ιδια η ζωη να μας παει καπου.
μηπως καθε εμποδιο για καλο?λεω μηπως..
μηπως απλα δε σε παει το ολο θεμα της σχολης?μηπως ολο αυτο που τραβας τωρα σε οδηγησει αργοτερα σε κατι που θα σου αρεσει πιο πολυ?
επισης τωρα οπως ειναι η κατασταση εσυ να πιεστεις για διαβασμα ειναι πολυ δυσκολο.οποτε τι αλλο μενει να κανεις?
και κατι αλλο.να ναι καλα ο ανθρωπος.τιποτα αλλο.αν ο ανθρωπος δεν ειναι καλα.τι νοημα εχουν οι σχολες κ τα διαφορα αλλα?
το κτλβ αυτο π μ λες απλα εχω φτασει σ σημειο π δν ξερω αν δν ειμαι καλα επειδη δν θελω ν πιεστω ν διαβασω αρα δν θελω τν σχολη η επειδη δν πιεζομαι ν διαβασω ωστε ν νιωσω καλυτερα αν αρχισω ν περναω μαθηματα αυτο δν ξερω εσυ τ πιστευεις???
σωστη η ερωτηση σου.αυτα τα μπερδεματα, μονον αν δωσουμε χρονο πιστευω, τα λυνουμε.ή με τον ψυχολογο.με σωστη καθοδηγηση.
μμ...δεν ξερω γλυκια μου.ισως να προσπαθουσες να διαβασεις κ αν δεις οτι δεν μπορεις τοτε να το αφηνες?θα την βρεις την ακρη σου.υπομονη παντα.κ γω κ συ κ ολοι μας.
μη κοιτας που σου μιλω κ γω ψυχραιμα κ γω χαμενα τα χω με τα δικα μου θεματα.κ απλα αφηνω τον χρονο να κυλησει.τι να πω.αβυσσος η ψυχη..χεχε
παντως εσυ μπορεις κ τ διαχειριζεσαι πιο ψυχραιμα εμενα μ πιανει μια φρικη κ ας μιλαω πιο κομπλε προσπαθω κ γω απλα ολα αυτα τ χρονια ελεγα θ ασχοληθω μ τν σχολη απ τ χρονου απ τ χρονου κ φετος επειδη πιεζει κ ο χρονος γ αυτο μ χει γινει μονιμη σκεψη κ αγχος κ τ ν κανω δν ξερω :/
να σε ρωτησω πιστευεις οτι αν ζηταγα βοηθεια με τ μαθηματα τς σχολης κ εκανα πχ φροντ σιγα σιγα τ 3 πρωτα μετα αν τ περναγα ν εβρισκα ενα νοημα ενα σκοπο?κ ας μν μ αρεσει τ διαβασμα???ν μ ανεβαινε η αυτοπεποιηθηση οτι μπορω ν τ καταφερω???η χειροτερα θ πιεζομουν???
Νομίζω πως και μόνο που σκέφτεσαι τρόπους να συνεχίσεις τις σπουδές σου έχεις κάνει βήματα μπροστά.. μπορεί η ανακούφιση στην ψυχή σου να θέλει ακόμα αγώνα όμως, ήδη ξεκίνησες να τον δίνεις κι αυτό είναι θετικό .. η πίεση είναι μέσα στη ζωή μας θα μάθεις να τη διαχειρίζεσαι όπως κ τον εαυτό σου..
μακαρι παιδια απλα δυσκολευομαι πολυ μ τς αρχες καθε αρχη κ δυσκολη π λενε ε γ μενα δν ειναι απλα δυσκολη ειναι βουνο πιστευω ν παρω σιγα σιγα τς σωστες αποφασεις μακαρι ν μπορεσω ν διαβασω κ ν νιωσω καλυτερα μ αυτο μακαρι
Φίλε μου καλησπέρα ενδιαφέρομαι κι εγώ για το τηλέφωνο επειδή όμως δεν έχω συμπληρώσει τον απαραίτητο αριθμό μηνυμάτων για pm μήπως θα σε εξυπηρετούσε ένα e-mail να μου το στείλεις εκεί;
Παιδιά συγνώμη επειδή δεν μπορώ να στείλω πμ όποιος έχει επικοινωνία με τον/την Boom ας μου κάνει μιά χάρη ενδιαφέρομαι για το τηλέφωνο που γράφει στη σελίδα 3 στα σχόλια αυτού του post, να δώσω ένα e-mail να επικοινωνίσει μαζί μου, ευχαριστώ
το τηλ τ εχω εγω απλα ρωτα καλυτερα τν BOOM γτ αυτς ξερει αυτην τν ψυχολογο εγω δν εχω παρει ακομα τηλ
Δεν μπορώ να στείλω πμ, αυτό εξηγώ. Το e-mail είναι [email protected] αν έχεις την καλοσύνη στείλε μου το τηλ. και του όνομα του ανθρώπου να επικοινωνήσω. Ή αν μπορείς να μιλήσεις στην BOOM να μου δώσει εκείνη τα στοιχεία στο e-mail που έδωσα.
οκ οκ θ μιλησω στν BOOM αν δν υπαρχει θεμα ν σ δωσω τ τηλ
sfardakla σου στειλα με mail το τηλ της ψυχολογου.
πριν λιγο γυρισα απ τ γυμναστηριο παλι στν αρχη πηγε ν μ πιασει κριση πανικου αλλα μετα συνηλθα κ τωρα δν ξερω γτ αλλα νιωθω παλι χαλια κ παω ν κανω παλι πολυ ασχημες σκεψεις κ ειμαι πολυ στενοχωρημενη :( :/
πφφ ολα σκατα παλι ποτε θ περασει ολο αυτο??? :( :/
Ο Λογος ηταν καποιες εξετασεις που εκανα κ ακουσα απο 3 γιατρους 3 διαφορετικες γνωμες κ με αγχωσαν.ο ενας ελεγε αλλα, ο αλλος ελεγε αλλα κ μπηκα σε μια διαδικασια να πιεσω το κεφαλι μου να δω τι σκατα θα κανω κ ποιον να εμπιστευθω.αρχισα να αγχωνομαι να ξυπναω νωρις το πρωι κ να τρεμω κ μετα το ενα εφερε το αλλο κ ακρη δεν εβγαλα κιολας.μετα με επιασαν τα ψυχολογικα μου(στρες, καταθλιψη) και τωρα προσπαθω να ανακαμψω,ειμαι καλυτερα δε λεω αλλα οχι ακομα εντελως καλα.το πρωι ξυπναω με στρες κ σφιξιμο δοντιων.μετα ηρεμω καπως.
ΒΟΟΜ με συγχωρείς το έγραψα λάθος είναι outlook.com όχι hotmail. Στείλτο ξανά αν μπορείς σε παρακαλώ, καλημέρα
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το e-mail. Καλή δύναμη
παιδια πηγα σημερα στν ψυχολογο μ κ εγινε κατι τ οποιο μ στενοχωρησε κ ενω απ πριν ειχα ενδοιασμους γ τ αν θ συνεχισω ναι η οχι μαζι της πλεον σιγουρευτηκα νομιζω οτι δν μ εχει βοηθησει σ κατι διοτι καθως τελειωσε σημερα η συνεδρια τν ρωτησα τ τς χρωσταω κ μ ειπε οτι τς χρωσταω κ ενα ραντεβου τ οποιο ειχα ακυρωσει ενω στν ουσια αυτη δν μπορουσε εκεινη τν μερα τελικα βασικα κοιταξτε πως εγινε τν προηγουμενη βδομαδα π ημουν παρα πολυ χαλια τς ειχα στειλει μνμ κ μου ειπε να βρεθουμε τν επομενη μερα αφου δν ημουν καλα ε λοιπον εγω τν επομενη μερα επειδη ημουν πολυ χαλια με ποναγε πολυ τ στομαχι μ μ ρχοτα ν ξερασω ενιωθα ερειπιο τελειως και δεν ειχα δυναμη να παρω καν τα μεσα για να παω τελικα της εστειλα ακυρο οτι ειμαι χαλια και δεν μπορω κ αν γινοταν να το βαζαμε την μερα που ειχε οριστει αρχικα εκεινη τοτε μου ειπε οτι θα χρεωθω τ ραντεβου αμα το ακυρωσω τοτε της εστειλα αμεσως για να μην επιβαρυνθω οικονομικα οτι οκ αφου θα χρεωθω αν δεν ερθω τοτε θα ρθω και ας ειμαι χαλια θα παρω ενα ταξι ε λοιπον τοτε απευθειας μου ειχε απαντησει πως τελικα δν γινεται κ οτι μεταφερεται αρχικα οπως ειχαμε πει.Ε και σημερα που πηγα μου ειπε οτι της χρωσταγα και εκεινα τα λεφτα ενω ουσιαστικα της ειχα πει οτι θα παω αφου θα χρεωνοταν και δεν γινοταν αλλιως και εκεινη μου το ακυρωσε εκεινη τν μερα εν τελει μου ειπε πως οχι εγω φταιω και οτι δεν κινιουνται ολα γυρω απ εμενα και προσπαθουσα να της εξηγησω αλλα εκεινη επεμενε
Την πληρωσες τελικα?
ναι εγω ξεφτιλα δν ειμαι μν λεει μετα οτι τς χρωσταγα κιολας πειτε μ τν γνωμη σας
Τωρα δε της χρωστας τιποτα?
οχι φυσικα βεβαια ουτε κ αυτα της τα χρωσταγα γτ εν τελει εκεινη τν μερα οταν μ ειπε οτι αν δν παω θ χρεωθω ετσι κ αλλιως εγω τς ειπα αφου ειναι ετσι οτι θ παω αυτη μ εστειλε απευθειας οτι δν γινεται τελικα
Tι θα κανεις τωρα, θα συνεχισεις στην ιδια? εγω παντως λεω να την κανεις μ ελαφρα.
την εκανα ηδη μ ελαφρα ειδικα μετα τα σημερινα μ τ χρηματα εγω παντως τ δωσα ξεμπερδεψα κυρια κ ουτε δημιουργησα θεμα τς εξηγησα δν κτλβ οκ τελος εντωμεταξυ κ οταν ημουν τελειως σκατα τν προηγουμενη βδομαδα τς ειχα στειλει μνμ κ αντι ν μ παρει ενα τηλ ν μ ηρεμησει καπως απλα μ εστειλε ενα ξερο μνμ κ οτι απλα ν κανονιζαμε πιο γρηγορα ενα ραντεβου
δυστιχωσ ετσι γινετε με την ψυχοθεραπεια!
αν δεν πας στο εβδομαδιαιο ραντεβου το πληρωνεις!
δεν εχεις το δικαιωμα να το αναβαλεις για την επομενη.
αυτη σου εκανε χαρη για την επομενη αλλα τελικα δεν μπορεσε και ετσι το πληρωσες.
εχω πληρωσει ποσα ραντεβου που δεν πηγα.
αν αυτοι δεν μπορουν ομως δεν σου κανουν δωρο μια συνεδρια!
αυτο ειναι το συστημα ολων των ψυχολογων!