τωρα τελευαια εχω κολλησει με αυτο το βερτεξ τουλαχιστον στο δικο μου εχει πεσει μεσα!!!
Printable View
τωρα τελευαια εχω κολλησει με αυτο το βερτεξ τουλαχιστον στο δικο μου εχει πεσει μεσα!!!
Τι ειναι το βερτεξ?
αιγοκερως ..λεει τιποτα?
Δεν ισχυει..δεν θελω να πλεξω εγκωμιο στους ιχθεις εχουμε πολλα κακα!Το χειροτερο ειναι οτι δεν μιλαμε αν κατι μας ενοχλει πχ στην σχεση μας και το κραταμε μεσα μας και αυτο φουσκωνει και φουσκωνει και φουσκωνει και γινεται ενα μπαμ μια μερα και ο αλλος ψαχνεται!
αυτο δε με πτοει αφου στις μαντεψιες σκιζω οποτε το βρισκω μονος μουQuote:
Το χειροτερο ειναι οτι δεν μιλαμε αν κατι μας ενοχλει
αυτο που λες ισχυει μονο για αδιαβαστους περι του θεματος αυτου...
καρκινος ειναι η μητερα μου αλλα καπιες φορες με πριζει...
συμφωνα με αυτο http://www.astrostar.com/Astrology-Serial-Killers.htm οι καρκινοι και οι ταυροι ειναι τα πιο επικινδυνα ζωδια.
οι αντρες καρκινοι το παιζουν σκληροι αλλα ειναι πολλοι ευαισθητοι οι γυναικες ειναι συναισθηματικες και γεναιοδωρες!
η μανα μου κ ο αδερφος της που ειναι καρκινοι κ οι δυο δε τεριαζουν καθολου μονο ξυλο που δεν επαιξαν..
καλα κι εγω που ειμαι διδυμος δυσκολα να ταιριαξω με αλλον διδυμο
Α , flatl , βρηκα τον ανθρωπο μου , ο διδυμος τα παει περιφημα με ζυγο ( εγω ) !
σχετικα με τους ζυγους πιστευω οτι ειναι εξαιρετικοι σαν δασκαλοι ειδικα στην επικοινωνια αλλα σαν ανθρωποι ειναι δυσκολοι....
καγκουρω με ωροσκοπο παπαγαλο!
δηλαδη????
κριος πρεπει να ειναι η λιλιουμ.
Και ομως , οντας ζυγος , δεν ειμαι καθολου αναποφασιστος , τουναντιον . Βεβαια η κτθλψη σε κανει ανικανο να παρεις σοβαρες αποφασεις . Παντως ασχετως κτθλψεως , αλλαζω ευκολα γνωμη γιατι αναθεωρω συνεχως .
Oμως , ειμαι ισχυρογνωμων κ δεν δεχομαι υποδειξεις , αλλα παντα ζηταω γνωμες .
ydroxoos me wroskopo karkino alla nomizw oti eimai pio polu karkinos apo oti udroxoos
να εισαι πιο πολυ καρκινος δε νομιζω απλα θα εχεις πολυ νερο στον αστρολογικο σου χαρτη κ θα σαι πιο συναισθηματικη απο οτι συνηθως... υπαρχουν πολων ειδων υδροχοοι απλα
Παρθένος με ιδιότητες Τοξότη ΑΛΗΘΕΙΑ
Oι παρθένοι είναι περίεργο ζώδιο
δε τους πιανω... ποτε ετσι ποτε αλλιως ποτε σου μιλαω ποτε εξαφανιζομαι
υδροχοος....
κριοσ με ωροσκοπο υδροχοο στο κινεζικο ειμαι σκυλοσ