Τα σπαει η γιαγια. εν τω μεταξυ κατεβαζει καντηλια και οι υπολοιποι της γελανε.
Printable View
Τα σπαει η γιαγια. εν τω μεταξυ κατεβαζει καντηλια και οι υπολοιποι της γελανε.
https://www.youtube.com/watch?v=D7CfM9oNL94
Δες το σε παρακαλω!
Οι τελευταιες στιγμες της γιαγιας ολα τα λεφτα!
Τωρα , paintitblack , τι ειναι αυτα που γραφεις ? επειδη τυγχανω ο θεματοθετης , δεν ειναι το ποιντ αν εισαι τοσο τσαμπουκας κ τους δερνεις ολους ( παντα προσεχε με ποιον τα βαζεις ) , ειναι πως αντιδρας οταν σε φτασει ο αλλος στο οριο σου , εισαι εκτος θεματος .
εφυγα εκτος θεματος ναι αλλα και εσυ το θυμηθηκες μετα απο 3 σελιδες τελοσπαντων εγω το σταματαω εδω
δεν νομιζα ποτε οτι ηταν αυτο το ποιντQuote:
δεν ειναι το ποιντ αν εισαι τοσο τσαμπουκας κ τους δερνεις ολους ( παντα προσεχε με ποιον τα βαζεις )
ουτε ειπα οτι δερνω κανεναν η οτι πιανομαι στα χερια γενικα
ειπα οτι με ευγενικο τροπο δεν θα με κανεις ποτε να σκασω θα εχω παντα κατι να απαντησω
painτiiblack , αλλο καταλαβα , με συγχωρεις , θεωρησε ακυρο το ποστ μου . Μεταξυ ανδρων . αλληλεγγυη
Δεν υπαρχει καποιο στανταρ μοτιβο.
Σημαντικο για μενα ειναι αν εχω δικιο που τσαντιστηκα και εαν δεν αιτιολογειται με τιποτα η συμπεριφορα του αλλου ( αν εχω τσαντιστει με αλλον).
Επισης σημαντικο ειναι κατα ποσο με παιρνει να τσαντιστω-αντιδρασω και εαν μπορω να πετυχω κατι με αυτο.
Υπαρχει οργη που μπορει να ειναι ανισχυρη , που δεν εχει συγκεκριμενο στοχο γιατι ετσι ειναι τα πραγματα πολλες φορες , ναι μπορει να εκνεευριστεις με ενα σοου στην τηλεοραση αλλα δεν θα πεταξω την τηλεοραση απο το παραθυρο για παραδειγμα.
Με λιγα λογια υπαρχει συνεση.
Σε γενικες γραμμες δεν τσαντιζομαι και παντα ειναι αναλογως την περιπτωση.
Πάλι ενοχλήθηκες ζουζούνα. Τρέχεις ξοπίσω τα γραφόμενα μου. Μόνο από κοντά έμεινε να ρθεις να με βρεις! Κόπιασε!
Κι αν από κοντά κάνεις το λάθος και βρίζεις θα σου κόψω τη γλώσσα κυριολεκτικά και θα σου μαυρίσω τον πωπό απ τις σφαλιάρες. Με κάτι χέσες σαν και σενα σπάω πλάκα. Αυτες που έχουν γλώσσα ροδάνι στις απειλες και στο βρισίδι η εμπειρια μου τις λέει χέσες (και τους αντιστοιχους τους αρσενικούς χέσηδες), όπως λέμε σκύλος που γαυγίζει. Ελάχιστο ψηλότερο τους μπόι να χει ο αλλος και λίγο να τους υψώσει τον τόνο αρχίζουν τα ματόκλαδα τους να λάμπουν απ το φόβο....
Αφάνταστα! Μου αφήνει χείριστη εικόνα για το άτομο της.
Δεν αρμόζουν σε μια κοπέλα τέτοια. Κι ο μεγαλύτερος αλήτης να ειναι, άμα ψάχνει για σοβαρό σκοπό τέτοιας κοπέλας θα της γυρίσει την πλάτη.
Ασχέτως αν οι άντρες έχουν το βρισίδι στο μπροστινό μέρος της γλώσσας τους, σιχαίνονται τη γυναίκα που βρίζει, τουλάχιστον ειναι επιφυλακτικοί μαζι της αφού δεν τους άφησε καλή εντύπωση. Τη γυναίκα τη θέλουν λεπτολόγο, να μιλά όμορφα, με ευγένεια και ύφος.
Ιωαννης+Μαρια Παλαμη= love for ever
Ο Αλέξανδρος, όπως πιστευω κι ο καθένας μας στο δικό του χώρο, επιζητά ένα δικό του πρωτότυπο ρόλο, αν με τους παραδοσιακούς δεν του είναι εφικτό, που θα τον ξεχωρίσει και θα τον καθιερώσει, αφού η κοινωνία έχει καθιερώσει την καταξίωση και την προβολή που αυτή συνεπάγεται ως αυτοσκοπό. Τα μίντια προβάλλουν γελοία ή ευφάνταστα υποτίθεται κατορθώματα ανθρώπων που παρουσιάζονται ως περιχαρείς και βέβαιοι ότι πέτυχαν κάτι.
Σκουπιδι και βοθρος ειμαι ιωαννη μου οπως ακριβως με εχεις χαρακτηρισει εσυ καλε ανθρωπε.
Ποπο πολυ φαγωμαρα παντου...
παοκι παρε απαντηση απο 30 και βαλε χρονων ανθρωπο....
χμμμ αυτη μπορει να ειναι κ καλυτερη απαντηση https://www.google.gr/search?q=%CE%B...CE%B2&tbm=isch
και ας συνεχισουμε με την γραμμικη πεταει τη χαζομερα του και μετα μας γραφει στα @@@@!!!!!
Νομιζω μπηκα στο νοημα :P
Πειτε ωρε και σε μας τους κακομοιρους τι γινεται?!??!??!?
Ξερω πως εχω κανει απειρα φαουλ πανω στα νευρα μου.Το χειροτερο ειναι οτι ο,τι κρατουσα μεσα μου,το ελεγα πανω στον καυγα,μη σου πω οτι αυτος ηταν κι ο λογος του δικου μου θυμου.
Αυτο μου εγινε μαθημα κι ετσι δε κραταω ανειπωτα λογια.Ετσι καθε φορα που θυμωνω δεν εχω τιποτα να με θολωσει.
Τωρα για θυμο σε ασχετη φαση με ασχετο προσωπο,το περισσοτερο που θα κανω ειναι να μιλησω λογικα.Αν το καταφερω νιωθω πολυ ικανοποιημενη.
χμμ... εγω για να μη κανω κανενα φαουλ εχω βρει χομπι κ ετσι ξεδινω εκει κ μετα μου περναει
Έτσι μπράβο μοιράστε αγάπη.....
Εγω τον αγαπαω τον Ιωαννη και ας μην το ξερει :)
Τελικά σκοτώνεις υπερβολικό μέρος του χρόνου σου στο νετ. Για να σου λέω.... Ελπίζω να έπεσα έξω στα υπόλοιπα.
Χιουμοράκι στη ζωη μου έχω σε βαθμο που πέφτεις πολύ έξω στις εκτιμησεις σου, οι καταλληλες περιστασεις και διάθεση μου το βγαζουν αστειρευτο και πηγαιο.