Quote:
Originally posted by Aphelia
Προσωπικά κατατάσσω τον εαυτό μου στη δεύτερη περίπτωση όχι γιατί με ανάγκασε η κοινωνία αλλά γιατί το διαπίστωσα στην πράξη.
οι πραξεις μας δεν αυθαιρετες κινησεις του μυαλου μας, αλλα εντασονται σε αυτο που ζουμε, μαθαινουμε, διαβαζουμε και στην τελικη επιλεγουμε.
Στις δυτικες τυπου κοινωνιες που ζουμε ειναι μονογαμικες και κατ επεκταση τετοιες ειναι και οι εικονες που λαμβανουμε.
Αυτο που διαπιστωσες στην πραξη ειναι στην ουσια αυτο σε εμαθε (οποιοι ηταν αυτοι) να κανεις.
Και αυτο που αναφερεις οτι εμαθες δεν ειναι περιεργο, ετσι ειναι η συντριπτικη πλειοψηφια των πολιτων στις κοινωνιες που ζουμε.
Αυτο δεν ειναι δεικτης ομως οτι ετσι πρεπει να ειναι στο 100% του. Φαντασου οτι αν οι κοινωνιες μας ηταν διαφορετικες οι κουβεντα που θα καναμε θα ηταν αλλη....
Straight story μια δουλεια.
;)
Αν κάνω σεξ με κάποιον ακόμα κι αν η πρόθεσή μου ήταν στην αρχή να κάνω μόνο αυτό, να μην υπάρχει αύριο κι είχα όλη τη διάθεση να το τηρήσω τελικά δένομαι με τον άλλο, τον βλέπω με άλλο μάτι.
και εγω αμα κανω σεξ με μια κοπελα την βλεπω και εγω με αλλο ματι, τι σημαινει αυτο?? οτι πρεπει να δεσουμε την υπολοιπη ζωη μας μεχρι να μας χωρισει ο θανατος??